Taip jei G1214 buvo mano dizioji meile kuria is manes paverze, jeunesnis ir gudresnis konkurentas

tai pati pirmoji mano meile buvo Daiwa Samurai - S, pries 15 metu tai buvo kazkas nerealaus, todel dabar senute stovi padeta garbingoje vietoje kaip relikvija. Apie ja net nekyla noro rasyti kazka nepagarbaus, tiesiog as ja labai myliu ir net nedrystu kazkaip ja aprasineti, juk su ja praleidau 5 nepamirstamus metus, kol pats savo rankomis jos nesuzeidziau

Ir ji isejo i garbinga poilsi
Po S seke St.Croix Avid AVS90MF2(berods taip ant jo surasyta), tai 9' Fastas, uzmetimas 3/8 - 3/4(vel neesu uztikrintas, bet lyg ir taip) Na ziedeliai ir laikiklis kaip ir visu Avid'u Fuji. Labai greitas kotas, puikiai metantis ivairaus kalibro masalus, jam ne beda sviesti ir gerokai virs 30gr. sverianti masala. Puikus jautrumas, su 2 nr. Aglia atrodo,kad traktoriukas mazas antram gale pakurtas, puikiai draugauja su visokiais masalais. Puikus spinas stambesniai zuviai gaudyti, nors puikiai ana pritaikiau ir smulkesniu zuvelioku gaudymui. Puikiai susidraugavo su Shimano Stradic 2500FA, vala naudoju 0.12(Sufix Matrix) pintuka ir 0.20/22(Stroft) mono.
Trukumai: kaip kazkas rase, kartais pintukas uzsimeta ant mazulyciu ziedeliu, bet retokai, ir kai dazniau pagaudau sukremis. Ir dar viena beda - sitas kotelis irgi po truputi bega nuo manes, ji bando savo svelniom ir graziom rankytem prisildyti mano zmona

Jie pradeda susidraugauti, o man tas visai nepatinka
Bet dar gerokai pries "isdavyste" isigijau Lamiglas Ceriefied PRO X86MTS, Kuris puikiai tinka starkiu zuklei, nors dabar jau naudoju ir kitoms zuklems, prie jo pritaikiau Ryobi Exia 3000 spule ir pintuka 0.16. Tai puikus 8'6'' ilgio, 1/2 - 5/8 (7-17.5gr) uzmetimo ExFast spinigas, su labai placiu panaudojimo diapazonu. Ismetimo rezervas milziniskas, apkrovu atlaikymas nerealus, atrodo, kad tai yra neribotu galimybiu spinas, puikiai jauciasi jau nuo kokiu 5 gr., bet neblogai meta ir mazesnius masalus, nors nera tam pritaikytas, apie didesnius svorius net nekalbu, be didesnio vargo susitvarko ir su 28-31 gr. galvakabliu, ir su sunkesniom vartiklem. Zuvi laiko puikiai, o ir pasikerta uztikrintai. Atrodytu,kad tai super spinas, toks ir butu bet man jis kiek sunkokas, bet taip tikriausiai ir turi buti, jei but lengvesnis prarastu didesne dali savo savybiu. Tiesa lakas minkstokas, bet manau padarytas specialiai, nes jis labai elastingas ir kazkiek prisideda prie bendru spino savybiu, nors ir esu ji pazeides su kabliu.
Tai tiek apie mano isrinktasias

ot tai dave ...