Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#76891   alkanas
 21 Spa 2008 08:49
puikus spinai, geras pardavejas ::liux ir tikrai nemanau kad jis aklai girs siuos spiningus, jei ju gamyba paliks prasta, neziurint i tai kokia produkcija jis pats prekiaus, neturejau ne karto progos nepasitiketi Aleksandru, ir kazi ar kas nors yra nusivyles, taip kad manau net nera prasmes apie tai diskutuoti

#76903   ALEX
 21 Spa 2008 09:31
ramkis rašė: Taip tai taip, bet jei as gerai pamenu, nes tai buvo pries kelis metus, visi jusu pasiulyti modeliai buvo 1 dalies(o gal ir ne, bet tie kuriuos ziurejau tai tikrai), o tas man visiskai netiko keliaujaujant. Tai velgi klausimas, ar jie geresni uz G1214, jei man netiko juju transportavimo ilgis? Ir dar, ar jus ir toliau ginsit GL kaip geriausius spinus ir taip uz juos guldysit galva, kai Normark prades ginti savo atstovaujama zenkla teismuose ir t.t. Ir jus nebeturesite galimybes jais prekiauti? Tuomet kiek as zinau jus pradesite prekiauti naujos p. Gario gamyklos produkcija, ir vel jus tvirtinsite, kad butent tos gamyklos spinai bus geriausi, o GL liko tik grazus vardas ar pan. Ir jei kas atsimins tai ka jus sakote dabar ir jums tai primins, ar jus nebusite melagis? Cia as visiskai nepiktai, ir visiskai nenoredamas ka nors sumenkinti, bet kas bus jei taip atsitiks?
Sitie spiningai visada buvo 2 daliu!
Kodel Normarkas turi mane paduoti i teisma? Ju igaliojimai oficialiai paskelbti nuo 2008 metu geguzes 1 dienos. Nuo situos dienos as spiningu neimportuoju. Ka as iveziau pries tai ir uz ka yra sumoketi mokesciai ir gamykla man pardave, turi pilna juridine teise.
Del zodzio melagis - galiu isizesti ir turiu tam pagrinda!
Ar daug jum teko bendrauti su zmonemis, kurios as apgavau? Tokiu atveju as cia nieko nerasyciau.
Naujos meskeres ir bet kurios turi buti daromos tam, kad juos butu geresnes!!!
Kada juos bus tiksliai as nezinau, todel ir nemeluoju.

#76907   ramkis
 21 Spa 2008 10:01
As nesakau, kad jus melagis :grin: Bet padariau prielaida ar samprotavima. Tikrai nenorejau jusu izeisti, o jei taip atsitiko atsiprasau. Nezinau, gerai nepamenu, kokius as tuomet spinus ciupinejau, bet tikrai neradau tokio kokio man reikeje, kad butu 2 daliu. Visos kurios man lipo buvo 1 dalies. Vel pasikartosiu, kad jus estate super geras pardavejas, ir spinai jusu tikrai geri :grin: Na, o kai as atvaziuosiu pas jumis as manau, kad issirinksiu spina tikrai toki kokio man reikia.

#76911   ALEX
 21 Spa 2008 10:15
ramkis
Na uz gerus zodzius tikrai aciu! Vientisus spiningas daugeliu atveju buna geresnis, nes kitaip ir negali buti, bet yra problemu su transportavimu ir ne vien sitas faktas yra ju minusas.

#76912   alkanas
 21 Spa 2008 10:24
kadangi as butent ir turiu viendali SR 782 domina kokie dar ju trukumai apart transportavimo, net neisivaizduoju, nebent per kokius krumus braunantis, nors man ji transportuot nepatogu tik tam tikrais atvejais, na kai vaziuoju kur nors su draugais, kurie zvejot nesiruosia, tada tas vamzdis masinoj nelabai gerai isipaiso, na netrukdo, bet siokiu tokiu nepatogumu tolimesnej kelionej atsiranda del jo , o jei su zveju kompanija vaziuoju, tada zinoma jis netrukdo :lol:

#76914   ramkis
 21 Spa 2008 10:38
Man tai trukdo keliaujant traukiniu arba lektuvu, o daugiau jokiu trukumu nematau :grin:

#76924   Agis
 21 Spa 2008 12:09
Labai pavykusi pazintine diskusija su yvairiomis nuorodomis gavosi.Manau kas norejo tikrai rado sau kazka ydomaus is temos apie tuos kotelius.Man malonu, kad diskusija vyko tarp labai ramiu ir issilavinusiu zmoniu ir nuomoniu nesutapimas neperaugo i asmeniskumus, kas kartais deja pasitaiko pas mus. ;-)

#76926   ramkis
 21 Spa 2008 12:18
Dar butu galima ilagai diskutuoti sita tema :grin: Ji man patinka :!:

#76927   Agis
 21 Spa 2008 12:35
Tai niekas ir nedraudzia, malonu skaityti kai nera :jop-mat [oj-me: '''bum

#76945   ramkis
 21 Spa 2008 13:55
to Alex
Na o dabar prie konkretesniu produktu, taigi - manes netenkina mano Jaxon micro jig spinas, ka galetumete pasiulyti i jo vieta? Siaip kiek ziurejau tokio segmento meskerykociu nedaro ne viena is "amerikieciu" man zinomu firmu. O tarp kitaicu nieko panasaus i ta Jaxoniuka nerandu. Kotelio parametrai: 210 ilgis, 1-5 g uzmetimas. Dekoju zaraneje :grin:

#76951   Xrapas
 21 Spa 2008 14:22
ramkis rašė:... tokio segmento meskerykociu nedaro ne viena is "amerikieciu" man zinomu firmu...
o SR841-2 ?
Viršūnė, aišku, neįklijuota, kaip Jaxon, bet, sako, geri :roll:

#76955   audrutis
 21 Spa 2008 14:49
Su 841-2 IMX padzigauju, bet visgi dzigaujant labai lengvais galvakabliais dugna pajust bus sunku :roll: Tam ko gero visgi geriau tiktu mikrodzigai su savo neitiketinai liaunom galunem :roll:

#76962   ramkis
 21 Spa 2008 15:03
Vat vat :roll: Ir as kai pamirstu lenkeli namie padzigauju G1214, bet to ir truksta. Problema ta, kad visu ziuretu jigeliu kokybe manes netenkina, o sito segmento koteliu jankiai nedaro :cry: Bandziau ieskot alternatyvu, bet ju nera :cry:

#76970   mlia
 21 Spa 2008 15:17
Agis rašė:Labai pavykusi pazintine diskusija su yvairiomis nuorodomis gavosi.Manau kas norejo tikrai rado sau kazka ydomaus is temos apie tuos kotelius.Man malonu, kad diskusija vyko tarp labai ramiu ir issilavinusiu zmoniu ir nuomoniu nesutapimas neperaugo i asmeniskumus, kas kartais deja pasitaiko pas mus. ;-)
Na deja as cia maciau tik kazkoki pilstima is tuscio i kiaura ir marketingini suo. Naudos mazai.

#76977   blight
 21 Spa 2008 15:59
mlia rašė:Na deja as cia maciau tik kazkoki pilstima is tuscio i kiaura ir marketingini suo. Naudos mazai.
O ash visishkai prieshingai, suzinojau labai daug vertingos info, kurios ne bet kuriam forume rasi :bvia Taip kad tesiam toliau ;-)

#76990   alkanas
 21 Spa 2008 18:54
mlia rašė:
Na deja as cia maciau tik kazkoki pilstima is tuscio i kiaura ir marketingini suo. Naudos mazai.
kur tu cia matei marketingini sou ? itariu kad cia kalbi apie Aleksandro pasisakymus ... ir zvejoji tikrai ne su tokiais spiningais apie kuriuos cia kalbama, nesi net bandes ir apie juos nieko nezinai ? tokiu atveju manau kad nesupranti isvis apie ka cia kalbama, todel ir naudos mazai

#76996   Grazwis
 21 Spa 2008 20:19
manau, kad didele tikimybe, jog mes esame susidare klaidinga nuomone del made in China , Malaysia nuo senesniu laiku...daugelis kompaniju nudege darydami savo brandus kazkokiose gamyklelese ir dave pamokas kitoms kompanijoms. Nieko nera blogo, kad daugelis taupymo sumetimais gamyklas dislokuoja pigesnes darbo jegos salyse. Tikriausiai pagrindas gi yra kaip ir daug kur kokybes kontrole...taip kad, nemanau, jog tokios stiprios kompanijos i tai nekreipia demesio. O kad ir tas amerikietis (turiu galvoje citizen'a -pilieti ;) ) ko gero yra eile kartu tingesnis uz vietoje nenustygstanti rytieti ir t.t. pan... na cia mano nuomone, gal ji ir klaidinga, bet yra ir tiesos as aisq neturiu galvoje musu a le "gamintoju" kurie ant pigiu variantu savo uzdeje logus ...man atrodo ne vienas ju atsikandom ...na ir isivaziavau ...dar karta dovanokit uz mano kuklia nuomone ;)

#77005   vladasspin
 21 Spa 2008 20:42
Kolegos - as pasakyciau dideli ACIU Aleksandrui uz visa gaunama is juo informacija. Nera kito tokio pardavejo. Su juo prekemis nera problemu, gauti gera pataryma nera problemu. Tikras profesionalas!
Na ir kantrybes zmogus turi . As ta puikiai atsimenu nuo tu laiku kaip jis dirbo Klaipedos Sagittoje. Keista, kodel niekas nenori pastebeti kad sitas vyras dirba is duses - ne tik uz pinigus. Pasikartosiu, bet as maciau kaip jis dirbo parduotuveje ir kiek zmoniu yra jam dekingi. Dar nebuvo Gloomis, bet buvo noras dirbti dorai.
Gloomis Lietuvoje atsirado bunent juo deka! Neuzmirskite apie tai. O tai yra labai nemaza dalis pasaulinio spiningavimo.
Kam patinka sitie spiningai, o kam gal ir ne, bet cia yra zmogaus asmeninis reikalas ir priestaravimu visada bus.
Pries dvi savaites Kaune, " Combo' klube- restorane pamaciau ji grojanti bugnais! As girdejau kaip garso reziseriai buvo nustebinti juo grojimu.
Jis ir ten meistras. Man tie vyrai kai ka papasakojo. Pasirodo jis 20 metu negrojo ir sugrizus tesiog nustebino daugeli muzikantu.
Jauciasi kad cia zmogus taip pat dirba is duses.
Padariau as beda savo spiningui. Padejo be kalbu ir kvailu klausymu. Taip reikia dirbti.

p.s. pora kartu maciau ji zvejuojanti Rusneje. Metimo technika - be priekaitu ir aplamai visas darbas su spiningu.

#77024   mlia
 21 Spa 2008 22:11
alkanas rašė:kur tu cia matei marketingini sou ? itariu kad cia kalbi apie Aleksandro pasisakymus ... ir zvejoji tikrai ne su tokiais spiningais apie kuriuos cia kalbama, nesi net bandes ir apie juos nieko nezinai ? tokiu atveju manau kad nesupranti isvis apie ka cia kalbama, todel ir naudos mazai
Turiu G.Loomis SJR783-2 GLX ir Lamiglas Esprit EC86MS is Zuklio. Man labiau patinka Lamiglasas nors bbz ar jis chinoj gamintas ar ne. O tu turbut neturi ir nematei nei vieno Lamiglaso kad aiskini kas su kuo zvejoja.
O tikslas situ jusu pasisakimu ira tas kad siekama sudirbt kitas garsias firmas ir pasakyt,kad jos gamina kinijoj (stengiantis panaudot ta sovietini stereotipa,kad kinai gamina bloga daikta). mazdaug visos tos firmos parduotos velniai zino kam ir gamina kinijoj. 1) nu ir kas kad gamina kinijoj??? kas cia per argumentas ir naudinga info??? 2) kas garantuos kad loomio negamina kinijoj? Dede semas? ar shimanas? Turiu glx ir panasiu savibiu lamiglasa esprita ir man lamiglasas labiau patinka. nesvarbu man ar tas loomis amerikonas ar lamiglas kinas. zinau kiek man reikia ir viskas. pats galiu nusprest ar kotas geras ar ne ir man tikrai nereikia kazkokiu pigiu nuvalkiotu fraziu kaip :

"Is zmoniu prekiaujanciu Lamiglasu Klaipedoje, jau 2 vyrai gaudo su STFR 1363. Pirmas buvo Modestas, pardavejas is situos parduotuves. Antra zmogu negaliu ivardinti - sefas is darbo isvaris. Nors pats sefas A.Mazgeika gaudo su vienu upetakiniu Lumio spiningu ir mes niekaip su juo nesutariam del kainos SR842 GLX.
Buna ir taip. Kodel?
Jeigu testi toliau, tada ir iki Hobio centro davaziuosime. Ten aplamai pilnas kompromatas, su kokiais spiningais jie gaudo. As turiu uomeni vadovybe."

Koks skirtumas kuo jie gaudo? Ka jus norit tuo pasakyt???

#77034   piatras
 21 Spa 2008 22:41
:-D :-D :-D (visiškas OT)... Ko jūs čia prakaituojat..? [Sv{in Varykit pažvejot geriau ;;'plim Koks piatrui skirtumas kas su kuo žvejoja ir ką pardavinėja? ::hai-bai

#77040   mlia
 21 Spa 2008 22:46
gerai sakai. busiu rameks kaip tu. nes perfrazuojant "koks mlia skirtumas su kuo zvejot is kas parduoda" :lol:

#77053   vladasspin
 21 Spa 2008 23:13
piatras rašė::-D :-D :-D (visiškas OT)... Ko jūs čia prakaituojat..? [Sv{in Varykit pažvejot geriau ;;'plim Koks piatrui skirtumas kas su kuo žvejoja ir ką pardavinėja? ::hai-bai
piatras
+1

#77087   ramkis
 22 Spa 2008 07:51
Xrapas - supratau, bet paprasciausiai taip issirutuliojo diskusija.
Del Esprito, tai puikus spinas ir tikrai jis padarytas USA, Lamiglasas daro tik pigiausius modelius pas kitaicus ir neduoda jiems tos didziosios garantijos :grin:

#77089   ALEX
 22 Spa 2008 07:54
mlia rašė:
alkanas rašė:kur tu cia matei marketingini sou ? itariu kad cia kalbi apie Aleksandro pasisakymus ... ir zvejoji tikrai ne su tokiais spiningais apie kuriuos cia kalbama, nesi net bandes ir apie juos nieko nezinai ? tokiu atveju manau kad nesupranti isvis apie ka cia kalbama, todel ir naudos mazai
Turiu G.Loomis SJR783-2 GLX ir Lamiglas Esprit EC86MS is Zuklio. Man labiau patinka Lamiglasas nors bbz ar jis chinoj gamintas ar ne. O tu turbut neturi ir nematei nei vieno Lamiglaso
mlia,

Dar viena nuvalkiuota fraze!
Pagal kokius kriterijus padarytos isvados ir suliginti du visiskai skirtingi spinningai. Maza tuo kad Lamiglas Esprit EC86MS yra 60cm. ilgesnis - 2.6m , tai plius tai yra visiskai kituos paskirties Allround spiningas.
Kaip ji imanoma paliginti su siaurai specializuotu spiningu Gloomis SJR783 GLX ir kurio ugis yra 1.99m.

#77111   ramkis
 22 Spa 2008 08:56
Gl neesu daug ciupinejes, kelis bandziau vietoje, juos turi mano pazistami, su didziausia juju gama susipazinau Maskvoje vienoje labai dideleje parduotuveje, pasirinkimas labai platus ir pardavejas tikras profesionalas, o stai Lamiglasu esu daug per rankas praleides ir isbandes. Dabar man reiktu vietoj G1214, kuri uzkariavo sunus, kazko tokio upetakiams, sibiro kirsliams ir lenokams dusinti, ant nedideliu masaleliu. Ir dar vieno siek tiek universalesnio spino. Tai ir rinksiuos, jei Alex itikins pirksiu GL, nes antro G1214 nenoriu(dar susimusim su sunum kuris jo, o kuris mano :lol: ) nors jis man labai patinka ir mane tenkina, o del universalesnio velgi ziuresiu, nes 2 universalus turiu, bet reikia dar kazkokio kuris uzpildytu tarpa, o gal ivestu ir i nauja pakopa. Nes manau jie visi yra geri, bet juos reikia pritaikyti tam tikrom salygom.

#77186   ALEX
 22 Spa 2008 13:52
ramkis rašė:Gl neesu daug ciupinejes, kelis bandziau vietoje, juos turi mano pazistami, su didziausia juju gama susipazinau Maskvoje vienoje labai dideleje parduotuveje, pasirinkimas labai platus ir pardavejas tikras profesionalas, o stai Lamiglasu esu daug per rankas praleides ir isbandes. Dabar man reiktu vietoj G1214, kuri uzkariavo sunus, kazko tokio upetakiams, sibiro kirsliams ir lenokams dusinti, ant nedideliu masaleliu. Ir dar vieno siek tiek universalesnio spino. Tai ir rinksiuos, jei Alex itikins pirksiu GL, nes antro G1214 nenoriu(dar susimusim su sunum kuris jo, o kuris mano :lol: ) nors jis man labai patinka ir mane tenkina, o del universalesnio velgi ziuresiu, nes 2 universalus turiu, bet reikia dar kazkokio kuris uzpildytu tarpa, o gal ivestu ir i nauja pakopa. Nes manau jie visi yra geri, bet juos reikia pritaikyti tam tikrom salygom.
ramkis
Reikia paimti su savimi jusu spininga ir paliginti su tais apie kurios as rasiau.

#77198   ramkis
 22 Spa 2008 14:25
Alex,
matau nenumaldomai arteja laikas kelionei i Klp :grin:

#77213   ramkis
 22 Spa 2008 14:52
Dekui Xrapai, bet as tos info tiek prisiskaites ir prisigaudes, kad net nezinau kuom tiketi, o kuom ne :shock: Geriausiai kai pats paciupiji :!:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė