ramkis rašė:
Taip tai taip, bet jei as gerai pamenu, nes tai buvo pries kelis metus, visi jusu pasiulyti modeliai buvo 1 dalies(o gal ir ne, bet tie kuriuos ziurejau tai tikrai), o tas man visiskai netiko keliaujaujant. Tai velgi klausimas, ar jie geresni uz G1214, jei man netiko juju transportavimo ilgis? Ir dar, ar jus ir toliau ginsit GL kaip geriausius spinus ir taip uz juos guldysit galva, kai Normark prades ginti savo atstovaujama zenkla teismuose ir t.t. Ir jus nebeturesite galimybes jais prekiauti? Tuomet kiek as zinau jus pradesite prekiauti naujos p. Gario gamyklos produkcija, ir vel jus tvirtinsite, kad butent tos gamyklos spinai bus geriausi, o GL liko tik grazus vardas ar pan. Ir jei kas atsimins tai ka jus sakote dabar ir jums tai primins, ar jus nebusite melagis? Cia as visiskai nepiktai, ir visiskai nenoredamas ka nors sumenkinti, bet kas bus jei taip atsitiks?
Sitie spiningai visada buvo 2 daliu!
Kodel Normarkas turi mane paduoti i teisma? Ju igaliojimai oficialiai paskelbti nuo 2008 metu geguzes 1 dienos. Nuo situos dienos as spiningu neimportuoju. Ka as iveziau pries tai ir uz ka yra sumoketi mokesciai ir gamykla man pardave, turi pilna juridine teise.
Del zodzio melagis - galiu isizesti ir turiu tam pagrinda!
Ar daug jum teko bendrauti su zmonemis, kurios as apgavau? Tokiu atveju as cia nieko nerasyciau.
Naujos meskeres ir bet kurios turi buti daromos tam, kad juos butu geresnes!!!
Kada juos bus tiksliai as nezinau, todel ir nemeluoju.