Yamatoyo tikrai labai geras.
Man tas pats, bet tik su Rogos. Arba netinkamas karabinas uzdetas, arba ziedelis per didelis turbut, pats dar nemeginau kitu variantu, kad pasakyt 100 proc.Retas rašė:Mano rogoso virsutinis kabliukas kas koki penkta metima uzsikabina uz pavadelio. Ar kas turit tokia beda su jais? Ar gal koks brokuotas papuole.
ziedelio nedejau, o karabinas 12kg. su kitai voblais taip nera. tik su situ.sandalas rašė:Man tas pats, bet tik su Rogos. Arba netinkamas karabinas uzdetas, arba ziedelis per didelis turbut, pats dar nemeginau kitu variantu, kad pasakyt 100 proc.Retas rašė:Mano rogoso virsutinis kabliukas kas koki penkta metima uzsikabina uz pavadelio. Ar kas turit tokia beda su jais? Ar gal koks brokuotas papuole.
viena ant blezges - babke sidabras su geltonu, paeme is vidurio, nebuvo nei isejimo nei niekosamas235 rašė:[quote="
Tik vienas klausimas-ant ko blizgutes ar voblerio?
Koki stori rekomenduotum sita fluorika, naudojant kartu su 1.2 storio PE valushelwius rašė:Yamatoyo tikrai labai geras.
Modiss rašė:Koki stori rekomenduotum sita fluorika, naudojant kartu su 1.2 storio PE valushelwius rašė:Yamatoyo tikrai labai geras.
ar sita turi galvoje ? http://www.zvejoklis.lt/spiningavimas/2 ... r-30m.html
Andriau, sorry, bet tavo svarstymas toks keistokas, tas pats kaip tureti zmona kuri tave be galo myli, ir vaziuoti i Amsterdama i raudonu zibintu kvartala pas.....ti, nes namie atrodo, kad neduoda.Andriussss rašė:Ar is jusu daug kas zvejojate Zeimenos upeje? Zeimena ar Neris daugiau turyte kibimu?Ar verta is Kauno vaziuoti i sia upe?
Andriussss rašė:Bet idomu ar i ten tinka tie patys vobleriai kaip ir Neryje? Ar geriau kokie Vivingros butu ar Maria? Giliau nerentys.Gal maziau zmoniu buna nei Neryje?
Kodel sezono pabaiga?Giedra rašė:Siandien. Oi ne pagal valandas jau vakarsaziningai visa diena droziau neri (vieta x)
nuo pat atejimo tetukas daves visu grazumu netoli kranto...
vapse palei zoles. Masalo pravedimai baigdavos jo pasirodymais vis kitoi vietoi iskaitant pradini taska galu gale dingo... Apie 14h kita zuvis vel netoli kranto pasilabino kelis kart vis aukstyn kildama. Karta vos keleta metru nuo manes iskiso nugara. (Reik pirkt go pro
) vakarejant vel zuvis i virsu kilo ir masala pravedus vis kitur pasirodydavo. O galu gale vos ne kitam krante.Visos akivaizdziai skyres dydziu. Neptunui paukotas kaukas, rapala abachi ir sugar deepas (pasirodo sustodavo palei galingus skenduolius nes atlupau po sena stora saka dvejose vietose ~50m negailestingam ruoze). Sezono pabaiga man cia buvo.
Tiesa. Ir dabar sparciai krenta.Andriussss rašė:Nu ar tiesa kad siandien vandens lygis po sawaites pakyles 1,5 m? Neryje?
1 asmeninio gyvenimo nuansaifuullee rašė:Kodel sezono pabaiga?Giedra rašė: sezono pabaiga man cia buvo.
Ai ne, as valakmpiuose buvau. Tai nepasakysiu del tako.mantasspecnaz rašė:Aciu ir uz tieknelipa upe ant takelio pesciuju?