Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #704174   Retas
 21 Rgs 2017 13:12
Mano rogoso virsutinis kabliukas kas koki penkta metima uzsikabina uz pavadelio. Ar kas turit tokia beda su jais? Ar gal koks brokuotas papuole.
 #704175   sandalas
 21 Rgs 2017 13:30
Retas rašė:Mano rogoso virsutinis kabliukas kas koki penkta metima uzsikabina uz pavadelio. Ar kas turit tokia beda su jais? Ar gal koks brokuotas papuole.
Man tas pats, bet tik su Rogos. Arba netinkamas karabinas uzdetas, arba ziedelis per didelis turbut, pats dar nemeginau kitu variantu, kad pasakyt 100 proc.
 #704177   Retas
 21 Rgs 2017 13:42
sandalas rašė:
Retas rašė:Mano rogoso virsutinis kabliukas kas koki penkta metima uzsikabina uz pavadelio. Ar kas turit tokia beda su jais? Ar gal koks brokuotas papuole.
Man tas pats, bet tik su Rogos. Arba netinkamas karabinas uzdetas, arba ziedelis per didelis turbut, pats dar nemeginau kitu variantu, kad pasakyt 100 proc.
ziedelio nedejau, o karabinas 12kg. su kitai voblais taip nera. tik su situ.
 #704180   samas235
 21 Rgs 2017 14:12
[quote="
Tik vienas klausimas-ant ko blizgutes ar voblerio?[/quote]

viena ant blezges - babke sidabras su geltonu, paeme is vidurio, nebuvo nei isejimo nei nieko
kitos ant vobleriu bet labai skirtingu: Timon pienas su oranzine nugara ir pilvu, basday raudongalvis, vivingra juodas su raudona sikna, rogos naturalke sidabrine 80 ukas. Ant vobleriu paeme per 5 m nuo kranto zoliu. 2 buvo pagautos iskart po isejimo metant ant galvos
 #704181   Rekyva75
 21 Rgs 2017 14:41
samas235 rašė:[quote="
Tik vienas klausimas-ant ko blizgutes ar voblerio?
viena ant blezges - babke sidabras su geltonu, paeme is vidurio, nebuvo nei isejimo nei nieko
kitos ant vobleriu bet labai skirtingu: Timon pienas su oranzine nugara ir pilvu, basday raudongalvis, vivingra juodas su raudona sikna, rogos naturalke sidabrine 80 ukas. Ant vobleriu paeme per 5 m nuo kranto zoliu. 2 buvo pagautos iskart po isejimo metant ant galvos[/quote]
dekui uz atsakyma.dar niekad nebandziau mest kaip sakant mest ant galvos,visada stengiausi priplukdyt(tik 2 sezonas-mokomes!!)Aisku smagu kag jau viena turiu.:)
 #704190   St.Darka
 21 Rgs 2017 16:51
I darba vaziuoju palei neri tai upe molio spalvos, visiskai negaudoma, bet is kaikuriu postu supratau, kad paskutinias kelias dienas kazkas pilnai zvejojo. Dasuto, kad neris tokia zemiau sventosios ziociu. Kokie reikalai auksciau? Nesinori pasitrumpint darbo diena ir vietoj upes pliurza rast
 #704205   Andriussss
 21 Rgs 2017 20:05
Ar is jusu daug kas zvejojate Zeimenos upeje? Zeimena ar Neris daugiau turyte kibimu?Ar verta is Kauno vaziuoti i sia upe?
 #704210   Slovak
 21 Rgs 2017 20:26
Andriussss rašė:Ar is jusu daug kas zvejojate Zeimenos upeje? Zeimena ar Neris daugiau turyte kibimu?Ar verta is Kauno vaziuoti i sia upe?
Andriau, sorry, bet tavo svarstymas toks keistokas, tas pats kaip tureti zmona kuri tave be galo myli, ir vaziuoti i Amsterdama i raudonu zibintu kvartala pas.....ti, nes namie atrodo, kad neduoda.
Nori nauju ispudziu, ir turi laiko kelionei vaziuok i Zeimena
 #704218   Andriussss
 21 Rgs 2017 20:59
Bet idomu ar i ten tinka tie patys vobleriai kaip ir Neryje? Ar geriau kokie Vivingros butu ar Maria? Giliau nerentys.Gal maziau zmoniu buna nei Neryje?
 #704223   Giedra
 21 Rgs 2017 21:21
Ner ka toi zeimenoi veikt apart masalu laidojimu. Cia is asmenines patirties.
 #704232   laucys
 22 Rgs 2017 07:11
Andriussss rašė:Bet idomu ar i ten tinka tie patys vobleriai kaip ir Neryje? Ar geriau kokie Vivingros butu ar Maria? Giliau nerentys.Gal maziau zmoniu buna nei Neryje?

su Vivingra bus pigiau :) tikrai daug kelmų :)
 #704276   Giedra
 23 Rgs 2017 00:38
Siandien. Oi ne pagal valandas jau vakar :grin: saziningai visa diena droziau neri (vieta x) :cool: nuo pat atejimo tetukas daves visu grazumu netoli kranto... :shock: vapse palei zoles. Masalo pravedimai baigdavos jo pasirodymais vis kitoi vietoi iskaitant pradini taska galu gale dingo... Apie 14h kita zuvis vel netoli kranto pasilabino kelis kart vis aukstyn kildama. Karta vos keleta metru nuo manes iskiso nugara. (Reik pirkt go pro :grin: ) vakarejant vel zuvis i virsu kilo ir masala pravedus vis kitur pasirodydavo. O galu gale vos ne kitam krante.Visos akivaizdziai skyres dydziu. Neptunui paukotas kaukas, rapala abachi ir sugar deepas (pasirodo sustodavo palei galingus skenduolius nes atlupau po sena stora saka dvejose vietose ~50m negailestingam ruoze). Sezono pabaiga man cia buvo.
 #704278   fuullee
 23 Rgs 2017 07:42
Giedra rašė:Siandien. Oi ne pagal valandas jau vakar :grin: saziningai visa diena droziau neri (vieta x) :cool: nuo pat atejimo tetukas daves visu grazumu netoli kranto... :shock: vapse palei zoles. Masalo pravedimai baigdavos jo pasirodymais vis kitoi vietoi iskaitant pradini taska galu gale dingo... Apie 14h kita zuvis vel netoli kranto pasilabino kelis kart vis aukstyn kildama. Karta vos keleta metru nuo manes iskiso nugara. (Reik pirkt go pro :grin: ) vakarejant vel zuvis i virsu kilo ir masala pravedus vis kitur pasirodydavo. O galu gale vos ne kitam krante.Visos akivaizdziai skyres dydziu. Neptunui paukotas kaukas, rapala abachi ir sugar deepas (pasirodo sustodavo palei galingus skenduolius nes atlupau po sena stora saka dvejose vietose ~50m negailestingam ruoze). Sezono pabaiga man cia buvo.
Kodel sezono pabaiga? :)
 #704282   Andriussss
 23 Rgs 2017 08:42
Nu ar tiesa kad siandien vandens lygis po sawaites pakyles 1,5 m? Neryje?
 #704285   vaitko
 23 Rgs 2017 09:00
Andriussss rašė:Nu ar tiesa kad siandien vandens lygis po sawaites pakyles 1,5 m? Neryje?
Tiesa. Ir dabar sparciai krenta.
 #704286   Giedra
 23 Rgs 2017 09:16
fuullee rašė:
Giedra rašė: sezono pabaiga man cia buvo.
Kodel sezono pabaiga? :)
1 asmeninio gyvenimo nuansai
2 nauju taisykliu niuansai. Kuo arciau spalio 1 tuo daugiau kolukiu kuriu pakest negaliu tad kita sest sekm net neisiu.
 #704324   mantasspecnaz
 23 Rgs 2017 13:36
Kas zvejoja snd neryje gal pasidalins kaip reikalai su zole ir vandens lygiu?ar imanoma zvejoti? Ar zuvies matosi? :D
 #704327   PelkiuSenis
 23 Rgs 2017 14:21
Zvejot nezvejojau bet su seima buvau. Tai vanduo gana aukstas, zole vidury nese kaziek, bet nekatastrofikai, bent miesto ribose.
Del zuvies ir man butu idomu :-D
 #704332   Andriussss
 23 Rgs 2017 16:10
Baige pazistami chalchoze zvejoti:) tuscia nieko nemate ir nieko nepagavo :) zoles.nese.nebaisiai o vanduo 1m pakiles ir vanduo nekrito :)
 #704333   PelkiuSenis
 23 Rgs 2017 16:19
mantasspecnaz rašė:Aciu ir uz tiek :) nelipa upe ant takelio pesciuju?
Ai ne, as valakmpiuose buvau. Tai nepasakysiu del tako.

Tai ar yra kokia pataisa del taisykliu ar ne? Nes truputi nutoles nuo tu reikalu?
 #704339   marriuss
 23 Rgs 2017 18:40
Buvau žemiau Grigiškių - nieko gero. Kažkas žolėse tris kartus susivartė, mėčiau bet nieko. Spėju, kad vartėsi ne lašiša
 #704363   Slovak
 23 Rgs 2017 21:08
mantasspecnaz, del zoles nesiparink, vanduo aukstas, bet tai zvejoti netrugdo, jei nenori kolhozu vaziuok zemiau vievio. Zuvies pirma karta si sezona nemaciau.
 #704366   Bratka
 23 Rgs 2017 21:42
Žuvies upėje daug,bet išėjimų daug nematysit-vanduo aukštas.
 #704394   Foje
 24 Rgs 2017 17:23
Kažkoks dežavu sekmadienis. Vėl trise drožėme nuo 8 ryto iki ~16 val. tarp Vilniaus ir Vievio. Išėjimų - 0, kibimų - 0, tik vėl vienas peiliukas krante. Vėl patikrino GA, kiek pakalbėjome, vėl sakė, kad liaudis skundžiasi kibimų stoka ir kiek patikrino žvejų iki pietų, visi be kliovo (nebent kažkur krūmuose paslėpė). Buvome penktadienį vakare trumpai pamėtyt, tai toks vaizdas, kad vanduo dar šiek tiek pakilęs. ZAPAD baigėsi, tai galėtų Batiuška jau prisukti kranelį :roll:
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 160
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė