Maniakas rašė:fuullee rašė:Maniakas rašė:Tai kad praeitmet buvo pas mane dalykas,tas dalykas apie 20+kg. ir labai jau akmeningas ruozas,likau tik su gerais prisiminimais tu 3-ju zvakiu

ir kas nutiko po tu triju zvekiu? pavadi nupjove per mazga truko, kablius atlenke? ar siaip atsikabino?

koki stori naudojai pavadzio? ir pagrindinis koks buvo jei ne paslaptis?

Stovejo 0.22mm. 8gyslu pintas,ir buvo viens daces ant pabandymo ta diena fluora uzsirist,0.36mm. Berods.truko fluorikas netnesupratau iki galo ar neatlaike svorio ar nutrine vis delto i akmeni

Ną, "0,22 8 gyslų PE" tai čia gaunas apie 1.5 pagal japonų klasifikaciją. Žinoma su ta sąlyga, kad "neužstorintas" (yra patirties daug ir brangios). Realiai, kad tokį pintuką "nutraukt" - gana stipriai paprakaituot reikia. O jei dar koks "linkęs į pastorėjimą" - tai ir užsipypint gali, kol nutrauksi (daugiausia vargo iki pirmo "nutraukimo", paskui "procesas" lengvėja). Jei rišt 0,4 floro, tai trūkimai bent jau man būna "50/50". Plonesnis - tikrai jautresnis "silkių dantims" ir "abrazyvui", bet juk tai ir natūralu. Tada tikrai trūksta floro. Beje, 1,2 storio PE valo (pagal japonų matavimus) - pilnai užtenka normaliai užkibusiai žuviai suvaldyt ir ištraukt. traukta, matyta traukiamų ir t.t. O kad nutinka "forsmažorų" Žinoma, jei tikslas "į kuprą užrident blizgę ir tada sustabdyt ant vietos", tai tada gal ir reikia 0,5 floro ir 0,28 ar 0,32 PowerPro ir dar tikrai ne faktas kad tai pagelbės...nors mano galva šitokiu valu galima valtį inkaruot.... Beje, 0,23 ar tuo labiau 0,28 powerPro tikrai nebus tokio pat storio, kaip 1,5 PE., tiesa ir deklaruojami "išlaikomi kg" skirsis labai ženkliai.