Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #702666   Tubausis
 03 Rgs 2017 14:13
fuullee rašė:va sitas dypfytas su glow uzrasu tikrai tamsoje sviecia ir gan stipriai :)
tai tipo sakot negerai, kad sviecia? nes turiu ir su glow ...
 #702680   Fantastas
 03 Rgs 2017 17:00
Tubausis rašė:
fuullee rašė:va sitas dypfytas su glow uzrasu tikrai tamsoje sviecia ir gan stipriai :)
tai tipo sakot negerai, kad sviecia? nes turiu ir su glow ...
imestu kas foto su zuvim ir tuo glow, is kart visi pirktu nes sviecia ir erzina :grin: turiu ir as, metau ir galvos nesuku del tokiu smulkmenu, kibima beje ant morkos turejau bet atsipurte :e:e
 #702686   Maniakas
 03 Rgs 2017 18:48
shelwius rašė:Dedu Yamatoyo, 0.435mm.
Yra kur gal gyvai nusipirkt nes is tos epardes del vieno fluoriko 20metru dabar siustis,reiktu vilniuje :)
 #702697   Maniakas
 03 Rgs 2017 20:19
shelwius rašė:Kaune tai daug kur gyvai jo yra :grin:
Tai o kaip gaudai su juo,tipo po kekvienos zvejybos uzrisi nauja?
 #702700   fuullee
 03 Rgs 2017 20:58
Siandien vel tikrinau neri tiej jonava per tris ruoziukus nieko gero nesimate. Nei isejimu nei kibimu. Vanduo po truputi lyg ir krenta nezymiai. Nes nei uzbrist nei damest normalei daug kur neiseina.
 #702715   Foje
 04 Rgs 2017 07:50
Maniakas rašė:
Yra kur gal gyvai nusipirkt nes is tos epardes del vieno fluoriko 20metru dabar siustis,reiktu vilniuje :)
Jeigu kur rasi Vilniuje parduotuvę, pranešk, reiks užsukti ir man, ačiū!
 #702716   Rekyva75
 04 Rgs 2017 07:52
fuullee rašė:Siandien vel tikrinau neri tiej jonava per tris ruoziukus nieko gero nesimate. Nei isejimu nei kibimu. Vanduo po truputi lyg ir krenta nezymiai. Nes nei uzbrist nei damest normalei daug kur neiseina.
As taip pat vakar tikrinau pora ruozeliu zemiau Vilniaus,deja nieko vienas isejimas lyg ir buvo kazko stambaus...bet
 #702721   fuullee
 04 Rgs 2017 09:21
vaitko rašė:Na o as vakar shukavau zemiau Kauno - irgi tuscia, nieko net nesimate - vandens tik daug.. :)

http://old.meteo.lt/dokumentai/operatyv ... _vl_30.jpg vanduo krenta, jei tendencingai mazes toliau, bent jau gaudymo salygos kitam savaitgaliui turetu buti normalesnes...
Zemiau kauno tai nemune kazkur tikrinai? Nesimato visai isejimu?
 #702722   vaitko
 04 Rgs 2017 09:45
fuullee rašė:
vaitko rašė:Na o as vakar shukavau zemiau Kauno - irgi tuscia, nieko net nesimate - vandens tik daug.. :)

http://old.meteo.lt/dokumentai/operatyv ... _vl_30.jpg vanduo krenta, jei tendencingai mazes toliau, bent jau gaudymo salygos kitam savaitgaliui turetu buti normalesnes...
Neris.
 #702724   fuullee
 04 Rgs 2017 10:00
vaitko rašė:
fuullee rašė:

Neris.
zemiau kauno neryje? keistai cia skamba :-D kiek pamenu neries jau nebebera zemiau kauno. :)
 #702732   vaitko
 04 Rgs 2017 13:15
fuullee rašė:zemiau kauno neryje? keistai cia skamba :-D kiek pamenu neries jau nebebera zemiau kauno. :)
Sorry nusisneku, Neris tarp Kns ir Jonavos zodziu :D

taip ir buna kai visada zvejota Nemune zemiau Kauno ir tada persikvalifikuota i Neri :D
 #702752   Modiss
 04 Rgs 2017 18:57
Kodel toki stora, jis laiko kurkas daugiau nei pagrindinis pintukas laikys.
 #702759   Maniakas
 04 Rgs 2017 19:27
Modiss rašė:
Draugas stato 0.22 pinta daiwa x8braid ir kaskoki fluorika 0 50mm. Ir pagauna ir truksta fluoro pirmiau nei pintas
 #702764   fuullee
 04 Rgs 2017 20:03
Maniakas rašė:
Modiss rašė:
Draugas stato 0.22 pinta daiwa x8braid ir kaskoki fluorika 0 50mm. Ir pagauna ir truksta fluoro pirmiau nei pintas
del kokiu priezasciu jus tai storinetes valus? 0,22 ir 0,5mm fluoras :) man asmenisai nesuprantamas dalykas net gaudant blizgemis. as pagrinde gaudau vobleriais db susisukes daiwa j braid 18 pintuka, ir 0,4 florikas ir tai dar mastau plonintis iki 16 vien tik del metimo nuotolio kas siemet manau bus labai aktualu ir florikas pas mane 0,4 tik del to kad lydekos maziau masalu pasiimtu :)
 #702766   Foje
 04 Rgs 2017 20:38
fuullee rašė:del kokiu priezasciu jus tai storinetes valus? 0,22 ir 0,5mm fluoras :) man asmenisai nesuprantamas dalykas net gaudant blizgemis. as pagrinde gaudau vobleriais db susisukes daiwa j braid 18 pintuka, ir 0,4 florikas ir tai dar mastau plonintis iki 16 vien tik del metimo nuotolio kas siemet manau bus labai aktualu ir florikas pas mane 0,4 tik del to kad lydekos maziau masalu pasiimtu :)
Tai, tavo nuomone, 0,33mm pakankamas storis būtų FC pavadžiui?
 #702769   Maniakas
 04 Rgs 2017 21:05
Tai kad praeitmet buvo pas mane dalykas,tas dalykas apie 20+kg. ir labai jau akmeningas ruozas,likau tik su gerais prisiminimais tu 3-ju zvakiu :liež-uvis :-D
 #702770   Naxalas
 04 Rgs 2017 21:07
fuullee rašė:
flashkin rašė:
fuullee rašė:be to siandie per visa kauna varinejau rogoso pco ieskojau, negalvojau kad toks deficitas siuo metu bus. tik vienoj vietoj radau ir tas paskutinis kabojo :)
Tu pabandyk deep feat 90 D PCO spalvos rasti!(ACCO170) :lol: :grin: :cool: :lol: :lol:
timona tai nukoviau viena pco spalvos skestanti ,bet deep feat tikslingai neieskojau. bet zinau kad sunku su jais. :) bandysim apsieit ir be jo :-D
Nera Deaf Feat PCO ieškančių daugiau nei pačių voblerių pas žvejus :) kiek klausiau nežada vežti DUO šiemet :)
Kaip sakant ruoš roges iš anksto :D
Paveikslėlis
 #702776   MindaugasK
 04 Rgs 2017 21:37
Maniakas rašė:Tai kad praeitmet buvo pas mane dalykas,tas dalykas apie 20+kg. ir labai jau akmeningas ruozas,likau tik su gerais prisiminimais tu 3-ju zvakiu :liež-uvis :-D
Man tik be zvakiu gal 2s palaikiau ir 0.4 truko netoli suktuko, pavadi dedu ~130cm 0.5
 #702777   Maniakas
 04 Rgs 2017 21:52
MindaugasK rašė:
Maniakas rašė:Tai kad praeitmet buvo pas mane dalykas,tas dalykas apie 20+kg. ir labai jau akmeningas ruozas,likau tik su gerais prisiminimais tu 3-ju zvakiu :liež-uvis :-D
Man tik be zvakiu gal 2s palaikiau ir 0.4 truko netoli suktuko, pavadi dedu ~130cm 0.5
Kokios firmos fluorika,nes as net nezinau kuris geriau kuris blogiau :roll:
 #702781   fuullee
 05 Rgs 2017 06:36
Foje rašė:
fuullee rašė:del kokiu priezasciu jus tai storinetes valus? 0,22 ir 0,5mm fluoras :) man asmenisai nesuprantamas dalykas net gaudant blizgemis. as pagrinde gaudau vobleriais db susisukes daiwa j braid 18 pintuka, ir 0,4 florikas ir tai dar mastau plonintis iki 16 vien tik del metimo nuotolio kas siemet manau bus labai aktualu ir florikas pas mane 0,4 tik del to kad lydekos maziau masalu pasiimtu :)
Tai, tavo nuomone, 0,33mm pakankamas storis būtų FC pavadžiui?
galios pas 0,33 manau tikrai uztektu suvaldyt zuvi. o as dedu 0,43 vien tik del akmenynu ir del lydeku, jei pvz pagrindini pintuka dar vis ieskau storio nes sakau man nuotolis metimo labai svarbu. teisingai buna traukiniu tokiu kad niekas nepadeda. nors pas mane kolkas 12 kg didziausia buvo, tai gal kai viska nuples rimtas traukinys gal kitaip kalbesiu :-D
 #702782   fuullee
 05 Rgs 2017 06:39
MindaugasK rašė:
pavadeli per suktuka risi?
 #702783   fuullee
 05 Rgs 2017 06:43
ir kas nutiko po tu triju zvekiu? pavadi nupjove per mazga truko, kablius atlenke? ar siaip atsikabino? :) koki stori naudojai pavadzio? ir pagrindinis koks buvo jei ne paslaptis? :)
 #702797   Maniakas
 05 Rgs 2017 08:29
fuullee rašė:
ir kas nutiko po tu triju zvekiu? pavadi nupjove per mazga truko, kablius atlenke? ar siaip atsikabino? :) koki stori naudojai pavadzio? ir pagrindinis koks buvo jei ne paslaptis? :)
Stovejo 0.22mm. 8gyslu pintas,ir buvo viens daces ant pabandymo ta diena fluora uzsirist,0.36mm. Berods.truko fluorikas netnesupratau iki galo ar neatlaike svorio ar nutrine vis delto i akmeni
:mėlynvarla
 #702803   ViP
 05 Rgs 2017 10:03
Maniakas rašė:
fuullee rašė:
Stovejo 0.22mm. 8gyslu pintas,ir buvo viens daces ant pabandymo ta diena fluora uzsirist,0.36mm. Berods.truko fluorikas netnesupratau iki galo ar neatlaike svorio ar nutrine vis delto i akmeni
:mėlynvarla
Ną, "0,22 8 gyslų PE" tai čia gaunas apie 1.5 pagal japonų klasifikaciją. Žinoma su ta sąlyga, kad "neužstorintas" (yra patirties daug ir brangios). Realiai, kad tokį pintuką "nutraukt" - gana stipriai paprakaituot reikia. O jei dar koks "linkęs į pastorėjimą" - tai ir užsipypint gali, kol nutrauksi (daugiausia vargo iki pirmo "nutraukimo", paskui "procesas" lengvėja). Jei rišt 0,4 floro, tai trūkimai bent jau man būna "50/50". Plonesnis - tikrai jautresnis "silkių dantims" ir "abrazyvui", bet juk tai ir natūralu. Tada tikrai trūksta floro. Beje, 1,2 storio PE valo (pagal japonų matavimus) - pilnai užtenka normaliai užkibusiai žuviai suvaldyt ir ištraukt. traukta, matyta traukiamų ir t.t. O kad nutinka "forsmažorų" Žinoma, jei tikslas "į kuprą užrident blizgę ir tada sustabdyt ant vietos", tai tada gal ir reikia 0,5 floro ir 0,28 ar 0,32 PowerPro ir dar tikrai ne faktas kad tai pagelbės...nors mano galva šitokiu valu galima valtį inkaruot.... Beje, 0,23 ar tuo labiau 0,28 powerPro tikrai nebus tokio pat storio, kaip 1,5 PE., tiesa ir deklaruojami "išlaikomi kg" skirsis labai ženkliai.
 #702809   MindaugasK
 05 Rgs 2017 11:54
Futbole, taip per suktuka nepasitikiu tais bemazgiais, gal nemoku surist, esu bandes tai nesuteike man pasitikejomo tie mazgai. Plius risti plona val su storu fc nelabai gaunas. Pakolkas zvejoju 0,18. Bet galvoju kd 0,16 pakankamai.
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 160
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė