Nuo darbo nebusi bagotas, tik kuprotas.
Lietuviu liaudies patarle
Lietuviu liaudies patarle
Moonwalker rašė:Sveiki, gal gali man kas trumpai ir aiskiai parasyti kaip VMI apskaiciuoja mokesčių nepriemoka Valstybei ? *PYP* dirbu visus metus be atostogu, bileteniu , nuo algos atskaiciuoja tokius mokescius ir dar deklracijoje apskaiciuoja , kad skolingas valstybei 100 euru .. uz ka ?
o negeriau jų pačių pasiklaust, už ką dėl ko...?Moonwalker rašė:Sveiki, gal gali man kas trumpai ir aiskiai parasyti kaip VMI apskaiciuoja mokesčių nepriemoka Valstybei ? *PYP* dirbu visus metus be atostogu, bileteniu , nuo algos atskaiciuoja tokius mokescius ir dar deklracijoje apskaiciuoja , kad skolingas valstybei 100 euru .. uz ka ?
Labai jau varguoliškai atrodo, kaip kokioj Carito valgykloj... Turėtu bent kažkas panašaus kai čia atrodyti:Wytux rašė:Alia ramen lituano![]()
Tik vienetai tai supranta gyvendami LT, o ir ne visi uzsienyje gyvendami tai supranta. Man reikejo keliu metu ir tikru amerikonu kad suprasciau gero steak'o skoni ir kaip jis turi buti paruostas, nes standartine LT versija "well done" tinka tik kiauliai, o jautis tikrai sugadinamasSkumbrotas rašė:Atėjo supratimas, kad čia mūsų žemėj tik kiauliukus liaudis moka paruošt, o jautieną sugeba tik sugadint....
Reik ilgai pūst šiltą orą, ganėtinai atsibosta. Bet galima nusipirkt ir ventiliatorių....Skridžas rašė:blin mielai praryčiau pora šmoteliudaug ten pisstis kol pasidaro tokie?
O kol ventiliatoriaus neturėjai tai kuo pūtei tą šiltą orąSkumbrotas rašė:Reik ilgai pūst šiltą orą, ganėtinai atsibosta. Bet galima nusipirkt ir ventiliatorių....
Šitie išdžiovinti tiek kiek reikia. Šiaurinių valstijų gyventojų mėgstami džerkiai biški skiriasi nuo pietinių valstijų mėgstamu tiek prieskoniais, tiek pačių džerkių storiu ir išdžiovinimo lygiu. Aš dabar eksperimentuoju su meksikoniškų tradicijų patiekalais, kurie privalo būti ne tik aštrūs, bet ir trupėti kaip čypsai. Teoriškai jau ganėtinai išanalizavau visų regionų receptūras, principinius skirtumus tiek technologijose, tiek prieskuoniuose, tad ateis laikas ir tiems šiaurietieškiems džerkiams, kurie žymiai artimesni lietuviškam įsivaizdavimui apie džiovintą mesa, o ir prieskoniai paprastesni bei pažystami tautiečiams. Bet man asmeniškai patinka ugnis....MINDULE rašė:.....
Skumbrotai, man asmeniskai tavoji mesa atrodo perdziovinta, bet prie alaus tikrai sueitu...
P.S. Kuo toliau tuo labiau surantu kodel manes prasho Beef Jerky i LT siusti
Na taip liūdnokas vaizdelis su žukle,pas medžioklius kiek įdomiau.Bet va apsilankęs sužinojau,kad Volžankos federiais pas mus prekiauja.Vitolis rašė:Nu ir nafig tokią parodą. O taip išsireklamavo.Lygis, tai kai Balbieriškio sekmadienio mūgė.
Na su tuo astrumu, as neturiu nieko pries, tik istoriskai ziurint, karstu saliu maistas yra astrus todel, kad nesijaustu koki sh... valgai, t.y. nezinai ar tas maistas geras, ar sugedes buvo kai gamino, nes karstam klimate mesa genda greitaiSkumbrotas rašė:<...> Aš dabar eksperimentuoju su meksikoniškų tradicijų patiekalais, kurie privalo būti ne tik aštrūs, bet ir trupėti kaip čypsai. <...>Bet man asmeniškai patinka ugnis....<...>
Ačiū. Jauciuosi sutaupes laiko ir pinigu.Vitolis rašė:Nu ir nafig tokią parodą. O taip išsireklamavo.Lygis, tai kai Balbieriškio sekmadienio mūgė.
Feederiniai kotai.Rusai ima drenannų,garbolinų...blankus ir užmeta kitą furnitūrą(daugumoj atvejų,net geriau gaunasi)vat ir gaunasi kotai Volžanka,ne tik kotus gamina,platformos,sietai ir dar daug visko.Kaina taip pat daug draugiškesnė gaunasi,pvz drennanas superis pas mumis krautuvėse kainuoja virš 200eu,o vakar parodoj Volžankos pavadinimu jo kaina 150eu.Kairys rašė:O kas tas Volžanka?Apšviesk, Bratka.
Na gal kažkada taip ir buvo, nesiginčisim. Mūsų protėviai mėsą rūkė irgi ne dėl skanumo, o dėl to kad išlaikyt ilgesniam laikui galėtu - bet mūsų laikais irgi rūkom ir net dalikatesu skaitom, nors bet kada galim nueit ir nusipirkt šviežiosMINDULE rašė:Na su tuo astrumu, as neturiu nieko pries, tik istoriskai ziurint, karstu saliu maistas yra astrus todel, kad nesijaustu koki sh... valgai, t.y. nezinai ar tas maistas geras, ar sugedes buvo kai gamino, nes karstam klimate mesa genda greitaiSkumbrotas rašė:<...> Aš dabar eksperimentuoju su meksikoniškų tradicijų patiekalais, kurie privalo būti ne tik aštrūs, bet ir trupėti kaip čypsai. <...>Bet man asmeniškai patinka ugnis....<...>
Tikrai nesigincyju... skirtyngos kulturos ta pati dalyka daro skirtyngai ir jiems tai veikia, matyt ir priezastys tam yra (cia ne vien apie maista)... ;)Skumbrotas rašė:Na gal kažkada taip ir buvo, nesiginčisim. <...>