Pirkau manomeskeres.lt iš žmogaus, tik kažkaip siuntimas užtruko vos ne mėnesį :/
https://www.aliexpress.com/item/Wooden- ... 2663f79af2Moonwalker rašė:kinietiškas graibštas , pilnas aliexpressas ..
Man po kokių 5 žvejybų nutrūko ta guminė tvirtinimo virvelė- nieko nekaltinu, gal kur mechaniškai pažeidžiau. Besibraunant per krūmus atitrūko ir magnetas, ir ta apsauginė virvutė. Po žvejybos graibštą vis dėl to pavyko atrasti, tai dabar mąstau apie papildomą tvirtinimo virvę.Moonwalker rašė:https://www.aliexpress.com/item/Wooden- ... 2663f79af2Moonwalker rašė:kinietiškas graibštas , pilnas aliexpressas ..
tiesiog nemoku tvicint :D o ir srove ganetinai stipri, gylis nedidelis, vobleris ir taip dirba afigiennai, tai kam dar tvicint ? suprasciau jei nekibtu man... bet gi kimba :D o siaip vasara nelabai upetakiu gaudau, uzknisa uodai, auksta zole, erkes ir panasiai...Moonwalker rašė:nu ir grozis.. is tav video pastebejau , kad gaudai vien monotonisku traukimu, tvichingo visai nenaudoji, cia tik ziema tokia tendencija?
negaliu parasyti koks vobleris, nes piktas moderatorius uzbanins, jau karta taip buvo, kiti kazkodel raso modelius ant kuriu pagauna ir nieko, o man deja negalima :D :D :DBurtas rašė:Gražuolis. O kas per vobleris katrą praryti bandė?
Abras rašė:Kazkodel man jis labiau i slaki panasesnis, nei i upetaki
robkam rašė:Abras rašė:Kazkodel man jis labiau i slaki panasesnis, nei i upetaki![]()
![]()
Žegnotis reikia, jei rodosi.Abras rašė:Kazkodel man jis labiau i slaki panasesnis, nei i upetaki
Įdomus spalvinimas ir kiek tikrinau Dorado ir Salmo, tai tokios spalvos nemačiau... Arba kažką neta matau...arabas rašė:Gražus ir gerai įmitęs upėtakis, pagautas ant skatikus kainuojančio lenkiško voblerio.
http://www.gerablizge.lt/vobleriai-pracownia-roztocze/Burtas rašė:...neta matau...
Nu o man taviskis visdelto i slaki nesa :D :D ne tik pagal uodega reikia ziuretiAbras rašė:Na tada cia toks pat upetakis tik 70cm, nes uodega buvo tokia pat del kurios as iki siol maniau, kad tai slakys, bet matyt klydau puse metu...
Arabai, nu bet kibus vobleris ne visada gi turi kainuoti daug?arabas rašė:Žegnotis reikia, jei rodosi.Abras rašė:Kazkodel man jis labiau i slaki panasesnis, nei i upetaki![]()
Nuolat ta pati istorija. Jei tik kas pagauna didesnį upėtakį, visada atsiras postas: "O man atrodo, kad čia šlakis (starkis, piranija, barakuda, kaimyno bulterjeras).
Gražus ir gerai įmitęs upėtakis, pagautas ant skatikus kainuojančio lenkiško voblerio.
Dekui Pauliau, visiskai su tavim sutinku, pas mane tas pats, dezutei yra ir kitu brangesniu ranku darbo vobleriu, bet uzdedu juos tik labai zinomose vietose :D o si karta kai krantai apliedeje, nezinia kas ten dugne, tiesiog nerizikavau ir uzsidejau toki, kokio negaila butuPaulius_K rašė:Grazus margis Robkam, o Abro grazus slakisNa akivaizdziai skirtingos zuvys. O voblerio kaina kibumui kartais yra labia svarbi ;) Va turi koki japoniska ranku darbo delikatesa, uz nepadoria kaina ir pacius karsciausius (ta prasme didziausios tikimybes nutraukti) taskus nemetai, nes kazkur pasamoneje taip is sukasi dolerio zenklas. O labia daznai butent tuose taskuose ir reikia gaudyti ;)
Bandžiau ten prieš daug metų. Buvo visiškai tuščia. Matyt iki šiol taip ir likoarcia3334 rašė:Labai nebarkit uz klausimaPersikeliau gyventi prie Juodes , Petesos ir Rudaminos . Pora kartu pazvejojau bet tusciai visiskai
Vietos grazios , bet zuvies net mailiaus nera. Ar vertos demesio sios upes , gal vasara bus geriau ? Galima ir i a.s
I asmenine zinute tau parasiauarcia3334 rašė:Labai nebarkit uz klausimaPersikeliau gyventi prie Juodes , Petesos ir Rudaminos . Pora kartu pazvejojau bet tusciai visiskai
Vietos grazios , bet zuvies net mailiaus nera. Ar vertos demesio sios upes , gal vasara bus geriau ? Galima ir i a.s