Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #689066   Vilkas
 06 Vas 2017 20:07
Pirkau manomeskeres.lt iš žmogaus, tik kažkaip siuntimas užtruko vos ne mėnesį :/
 #689210   Liuciferis
 08 Vas 2017 12:45
Moonwalker rašė:
Moonwalker rašė:kinietiškas graibštas , pilnas aliexpressas ..
https://www.aliexpress.com/item/Wooden- ... 2663f79af2
Man po kokių 5 žvejybų nutrūko ta guminė tvirtinimo virvelė- nieko nekaltinu, gal kur mechaniškai pažeidžiau. Besibraunant per krūmus atitrūko ir magnetas, ir ta apsauginė virvutė. Po žvejybos graibštą vis dėl to pavyko atrasti, tai dabar mąstau apie papildomą tvirtinimo virvę.
 #689591   Moonwalker
 11 Vas 2017 16:36
nu ir grozis.. is tav video pastebejau , kad gaudai vien monotonisku traukimu, tvichingo visai nenaudoji, cia tik ziema tokia tendencija?
 #689593   robkam
 11 Vas 2017 16:49
Moonwalker rašė:nu ir grozis.. is tav video pastebejau , kad gaudai vien monotonisku traukimu, tvichingo visai nenaudoji, cia tik ziema tokia tendencija?
tiesiog nemoku tvicint :D o ir srove ganetinai stipri, gylis nedidelis, vobleris ir taip dirba afigiennai, tai kam dar tvicint ? suprasciau jei nekibtu man... bet gi kimba :D o siaip vasara nelabai upetakiu gaudau, uzknisa uodai, auksta zole, erkes ir panasiai...
 #689603   Vaidis
 11 Vas 2017 18:46
Gražus upėtakis , profesorius jau :gutgut
 #689640   robkam
 12 Vas 2017 14:34
Burtas rašė:Gražuolis. O kas per vobleris katrą praryti bandė?
negaliu parasyti koks vobleris, nes piktas moderatorius uzbanins, jau karta taip buvo, kiti kazkodel raso modelius ant kuriu pagauna ir nieko, o man deja negalima :D :D :D
 #689646   Abras
 12 Vas 2017 16:17
Kazkodel man jis labiau i slaki panasesnis, nei i upetaki :)
 #689650   robkam
 12 Vas 2017 16:33
Abras rašė:Kazkodel man jis labiau i slaki panasesnis, nei i upetaki :)
''plot ''plot ''plot
 #689670   Kairys
 12 Vas 2017 19:27
Kam aktualu, jotūbėj pasižiūrit vaizdelį ir matot, kokiu masalu susigundė gražuolis. :)
 #689672   krioklis
 12 Vas 2017 19:30
:nujau-ne
robkam rašė:
''plot ''plot ''plot
:nujau-ne Man tai i eseri panasesnis !bee!
 #689686   arabas
 12 Vas 2017 21:01
Žegnotis reikia, jei rodosi. :[anuol

Nuolat ta pati istorija. Jei tik kas pagauna didesnį upėtakį, visada atsiras postas: "O man atrodo, kad čia šlakis (starkis, piranija, barakuda, kaimyno bulterjeras).

Gražus ir gerai įmitęs upėtakis, pagautas ant skatikus kainuojančio lenkiško voblerio. :gutgut
 #689698   Abras
 12 Vas 2017 21:52
Na tada cia toks pat upetakis tik 70cm, nes uodega buvo tokia pat del kurios as iki siol maniau, kad tai slakys, bet matyt klydau puse metu...
Prikabinti failai
image.jpeg
 #689706   Burtas
 12 Vas 2017 22:24
arabas rašė:Gražus ir gerai įmitęs upėtakis, pagautas ant skatikus kainuojančio lenkiško voblerio. :gutgut
Įdomus spalvinimas ir kiek tikrinau Dorado ir Salmo, tai tokios spalvos nemačiau... Arba kažką neta matau...
 #689723   robkam
 13 Vas 2017 09:08
Abras rašė:Na tada cia toks pat upetakis tik 70cm, nes uodega buvo tokia pat del kurios as iki siol maniau, kad tai slakys, bet matyt klydau puse metu...
Nu o man taviskis visdelto i slaki nesa :D :D ne tik pagal uodega reikia ziureti :)
 #689724   robkam
 13 Vas 2017 09:10
arabas rašė:
Žegnotis reikia, jei rodosi. :[anuol

Nuolat ta pati istorija. Jei tik kas pagauna didesnį upėtakį, visada atsiras postas: "O man atrodo, kad čia šlakis (starkis, piranija, barakuda, kaimyno bulterjeras).

Gražus ir gerai įmitęs upėtakis, pagautas ant skatikus kainuojančio lenkiško voblerio. :gutgut
Arabai, nu bet kibus vobleris ne visada gi turi kainuoti daug? :)
 #689730   Paulius_K
 13 Vas 2017 10:29
Grazus margis Robkam, o Abro grazus slakis :) Na akivaizdziai skirtingos zuvys. O voblerio kaina kibumui kartais yra labia svarbi ;) Va turi koki japoniska ranku darbo delikatesa, uz nepadoria kaina ir pacius karsciausius (ta prasme didziausios tikimybes nutraukti) taskus nemetai, nes kazkur pasamoneje taip is sukasi dolerio zenklas. O labia daznai butent tuose taskuose ir reikia gaudyti ;)
 #689734   robkam
 13 Vas 2017 10:54
Paulius_K rašė:Grazus margis Robkam, o Abro grazus slakis :) Na akivaizdziai skirtingos zuvys. O voblerio kaina kibumui kartais yra labia svarbi ;) Va turi koki japoniska ranku darbo delikatesa, uz nepadoria kaina ir pacius karsciausius (ta prasme didziausios tikimybes nutraukti) taskus nemetai, nes kazkur pasamoneje taip is sukasi dolerio zenklas. O labia daznai butent tuose taskuose ir reikia gaudyti ;)
Dekui Pauliau, visiskai su tavim sutinku, pas mane tas pats, dezutei yra ir kitu brangesniu ranku darbo vobleriu, bet uzdedu juos tik labai zinomose vietose :D o si karta kai krantai apliedeje, nezinia kas ten dugne, tiesiog nerizikavau ir uzsidejau toki, kokio negaila butu :) beje pernai ten toki pat ir nuroviau :D Bet upetakiui kaina voblerio visai nerupi, svarbu kad patiktu jo darbas :)
 #689793   wovchik
 13 Vas 2017 20:02
turiu ir as situ vobleriuku dirba ko pujkiausiai ir nereikia nei tvicint nei dr... :D neseniai buvau ikeles foto irgi ant situ vobleriu ajsku upetakio dydis ne toks kaip pas robkam :) Pagarba Robkam
 #691652   arcia3334
 08 Kov 2017 21:07
Labai nebarkit uz klausima :grin: Persikeliau gyventi prie Juodes , Petesos ir Rudaminos . Pora kartu pazvejojau bet tusciai visiskai :shock: Vietos grazios , bet zuvies net mailiaus nera. Ar vertos demesio sios upes , gal vasara bus geriau ? Galima ir i a.s
 #691696   upinis
 09 Kov 2017 11:13
arcia3334 rašė:Labai nebarkit uz klausima :grin: Persikeliau gyventi prie Juodes , Petesos ir Rudaminos . Pora kartu pazvejojau bet tusciai visiskai :shock: Vietos grazios , bet zuvies net mailiaus nera. Ar vertos demesio sios upes , gal vasara bus geriau ? Galima ir i a.s
Bandžiau ten prieš daug metų. Buvo visiškai tuščia. Matyt iki šiol taip ir liko :( .
 #691699   aras-paukstis
 09 Kov 2017 11:30
arcia3334 rašė:Labai nebarkit uz klausima :grin: Persikeliau gyventi prie Juodes , Petesos ir Rudaminos . Pora kartu pazvejojau bet tusciai visiskai :shock: Vietos grazios , bet zuvies net mailiaus nera. Ar vertos demesio sios upes , gal vasara bus geriau ? Galima ir i a.s
I asmenine zinute tau parasiau
  • 1
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė