o tai kur cia tamstos 'doras' verslas sukasi, nes jei tokios mintys pas tamsta stengsiuos nepataikyt... As taip supratau is paties pasisakymo, kad viska taip zinai apie 'doruma' ir piguma, tai reiskia pats "is ten" :D ... suprantama uz gera daikta, o jei jo dar ir puse kilometro ir 7 ar 8 e negaila...samas235 rašė:...o 'doras' LT verslininkas visada ziuri kur pigiau:):) ... uz 500m 7.5 eur moki:):)
LT pirktais valais esu pora kart nusviles ir kas blogiausia nieko niekam neirodysi sitoj vietoj. Nei viena parduotuve neprima valu atgal po 2 ar 3 savaiciu. Buvau uzlekes su Power pro, kuri per 2 savaites ismeciau gabalais, ejo kilpom ir pastoviai barzdos ant metimo, galvojau kad shimanke shaibom isejo, bet pakeitus vala viskas susitvarke idealai.
"Uzlekti" mergaite gali, o jei kazkas, kazkur pats priminko kazko, kad kilpos laksto, valas ar pardavejas prie ko, gamintojas ar pardavejas uz kazkieno mokslus gal sumoket turejo? Itari, kad kazkas apgavo? Tam yra vartotoju teisiu apsauga, policija galu gale aferistus gaudo... Juk jei manai, kad tave apgavo, tai kiti gal taip nemano? O va jei atnesi ir pamesi paties sudrozta vala pardavejui ant prekystalio ir pareikalausi pinigu atgal, ar tai nebus pati tikriausia apgavyste? Skirtingai nuo tamstos suvokimo apie 'dora' versla, verslinkai dirbantys ne pirmus metus, stengiasi islaikyti gera varda, islaikyti savo versla ir nepardavines sukeite gera varda turinti "PowerPro" i koki kinietiska "PomerPro" ( yra teke matyt zmoniu besidziaugianciu "geru" pirkiniu :D ) , kad istrauktu is tamstos vieninteli karta ta euriuka...
Esu mates NAUJU brangiu spiningu su suskaldyta keramika, esu mates kruvas "shimankiu" su nesisukanciu vedikliu, skaites kruva valu "vertintoju" atsiliepimu, kuriuose jie kaltina savo vala piktavaliskumu, t.y. kilpu metymu (bird nests "vertintojai is uzu sienos taip vadina :D ), kitokiu pirkejo svajoniu nepildymu ir visada bus kaltas gamintojas, pardavejas, bet ginkdie ne "ismanusis" naudotojas... Na zinoma lieka dar valo broko tikimybe, jos niekaip atmesti negali, bet kadangi paciam su tuo neteko susidurti, o su auksciau minetais faktoriais begale kartu, tai gal daugiau nieko ir nebefantazuosiu...