is kur zinai, kaip tikrinai ta stori?Arturijus rašė:Salvy, guli salia manes kinas 0,8 ir YGK 0,8 vienodi, .... Dar kart rasau storiai vienodi,...
Ir gal parasyk lietuviskai suprantamai, ka matavai, ka traukei, kokie rezultatai.
is kur zinai, kaip tikrinai ta stori?Arturijus rašė:Salvy, guli salia manes kinas 0,8 ir YGK 0,8 vienodi, .... Dar kart rasau storiai vienodi,...
nu ok, tu bent pameginai sulygint realius ~vienodus storius,Arturijus rašė:Storis vizualinis ir pagal pojucius, del mikro mm nesigincisiu, matuoti mazgais ar mikrometru nesivarginsiu...
Pritariualkanas rašė:Parašyk, Įdomu, ne tu gamini ne tu pardavineji, ką čia suki galva
drumstas neries vanduo :DArturijus rašė:Kur naudoti tokius valus zmones randa, vidutiniam dzigui, feederiam ir t.t. Apie mesla, tai labai garsiai parasyta, keikvienas daro pasirinkima pagal save. Man uzteko dveju spuliu... Kai superdolini 100 m. vala per dvi zvejybas uz 20 eu. tai pradedi skaiciuoti ir galvoti. Sezonas sezonui nelygus, vienas meto kas antra-trecia iseigine, kitas 3-4 zvejybas per savaite... Salygos t.p. skirtingos svariam vandenyje YGK laiko ilgiau, drumstas Neries vanduo suvaro greit. Ir pintukas naudojamas ne tik vobleriams saugoti. Kazi ar labai isaugosiu su kokiu 0.6 japu bragu vobleri.
Elementarus tavo neismanymas renkantis valus tavo zvejybai. Ir cia tikrai ne valai kati. Nei mintis nekiltu deti YGK x8 ir zvejoti upeje su daug abrazyvoArturijus rašė:Rite shimano biomasteris, vanduo drumzliakas, gaudant sapalus ant pavirsutiniu masalu ygk susiserpetavo per pora zvejybu, prarado savo tvirtuma per visa darbini ilgi, kitas valas samuline... Zvejuota ir pries srove ir pasroviui lengvais masalais susipine varzdom, neatpainiojau... Cia jau kaltas as pats, trecias sunline super braid mikrodzigui, valas geras bet susivare greit nes plista ne prie mazgo, o pvz. per viduri... Ir kiek reikia babinu ismeginti???
na as konkreciai sneku apie 1.2 ir 1.5 ygk x8, tai kazko geriau nemune ar kursmarese ( abrazyvas, dumbliai ir dar bbz kas) neradau, atsparumas trinciai pasakiskas, valas keiciamasi po keliu sezonu (tikrai ne keliu zvejybu), nes pritruksta "ilgio" uzmetimui ( dabar aplamai valu maziau kaip po 200-270m neperku)... Yra tiesa pasakius vienas pazystamas pas mane kuris x8 sudrozia palyginus greitai, na bet as jo ziedeliu neinu tikrint, cia jau jo reikalai...Menke rašė:Elementarus tavo neismanymas renkantis valus tavo zvejybai. Ir cia tikrai ne valai kati. Nei mintis nekiltu deti YGK x8 ir zvejoti upeje su daug abrazyvo
As manau kad kaip ir visa kita valai buna brokuoti, gal kazkokia partija pigiau paima ir ant LT isstume, gal dar kazkas. Visoj Gamyboj broko pasitaiko o 'doras' LT verslininkas visada ziuri kur pigiau:):) Gal ir kopiju kazkokiu iskisa nors siais metais pabandziau aliexpres valus ir bent kolkas patenkintas, laiko gerai, drozesi ne greiciau nei kiti (kurie po 10-15 eur uz 135m kainuoja) mazgus irgi laiko. Minusas kad uze per ziedus ir siut storinti bet su tuo galima susitaikyt kai uz 500m 7.5 eur moki:):)Evaldas Z rašė:O tai kaip cia atsitinka, kad 1 is 10 tas valas per pora zukliu susieda ?
Atsiranda net kas svariam ezere bijotu naudot![]()
Klausiu, nes jeigu su kokiu kitu valu ir man taip nutiktu, tai kur bedos saknu ieskot ?
Vakar buvau pirkt spiningelio is Baito tai sia tema padiskutavom,greita isvada sis valas ezerui ty svariam vandeniui.Pasirodo ne mano vieno nuomone kad nereikia su juo zvejoti akmenynuose.Kazkas raso kad gal ziedeliai spiningo blogi,mano atveju buvo pirktas naujas Graphiteleader nuovo vigore ir rite Daiwa Freams ir YGK X 8Evaldas Z rašė:O tai kaip cia atsitinka, kad 1 is 10 tas valas per pora zukliu susieda ?
Atsiranda net kas svariam ezere bijotu naudot![]()
Klausiu, nes jeigu su kokiu kitu valu ir man taip nutiktu, tai kur bedos saknu ieskot ?
Apsaugok parduotuves nuo tokiu klientu... Juokauju aisku. Kaltinti vala, kad jis barzdojasi yra absurdiska. Valas barzdojasi dwl keliu priezasciu. Pirma rite "nebepaveza" tokio minkstumo/plonumo valo. Antra valas del faktoriu nesusijusiu pacio netobulumu susisuka. Visuomet minkstas ir plonas valas "reikalaus" kui geresnio rites darbo. O kietesnis ar storesnis valas nesibarzdos ir ant nebelabai kokios rites. Jei tikiesi, kad parduotuve priims panaudota vala atgal, tai gal ir sargius nesi atgal, nes moteris nebuvo patenkinta?samas235 rašė: LT pirktais valais esu pora kart nusviles ir kas blogiausia nieko niekam neirodysi sitoj vietoj. Nei viena parduotuve neprima valu atgal po 2 ar 3 savaiciu. Buvau uzlekes su Power pro, kuri per 2 savaites ismeciau gabalais, ejo kilpom ir pastoviai barzdos ant metimo, galvojau kad shimanke shaibom isejo, bet pakeitus vala viskas susitvarke idealai.