LM66 rašė:o gal ir nebus...
nederetu vadovautis teorija, upes plotis lygus puse spiningo ilgio
gaudau nemune sapala,salaty su 2m. ir ilgesnio nieks neisiulytu...
Va, va. Tai ir svarstau, nes aš visą gyvenimą spiningauju su 2.70 standartu, bet jei kotas lengvas, minkštas, gerai meta ir juolab žvejojant vasariniais - mažaisiais vobleriais, tai man irgi atrodo, kad tas 2.70 visai nebūtinas. O tas Small game'as 2,30 cm visai būtų protingas, tarpinis variantas, ne gramozdiškas, bet ir didesnėj upėj ne problema. Nes juolab, nors ir pagrinde žvejoju Nemune / Neryje, kitą sezoną planuoju dažniau užsukti į Šešupę ir kitus mažesnius upelius, tai ten juolab su ilgu botagu vargas žvejoti.
Tai va, vis neapsisprendžiu, bet reikia žiūrinėtis, sezonas nespės ateit

esu pasiruošęs tiek kotui, tiek ritei skirti po +- 150 eu

gal kokių dar iš patirties turit gerų variantų už tokią sumą ? O kas dėl ričių? Irgi esu užstrigęs laike, su senute Ryobi droždavau, o dabar norisi problaly 2000'inės kokios lengvutės, tikriausiai iš Shimano reikia žiūrėti bet kokiu atveju?
P.S. Lydekos kažkaip nutilo man, tai šiandien sugalvojau prie Nemuno nueiti su plūdine ant batono pabandyti pagauti šapalą, tai porą valandų pamėčiau, pasišėriau truputį kukurūzais, bet nieko
P.P.S. Taip beprotiškai pasiilgau vasaros ir ilgų, šiltų vakarų įsibridus su spiningėliu žvejojant šapalą, verkt norisi