Matai shelwiau, pas mane nera jokio suktuko kai zvejoju vobleriais. Pintas su fc morkos mazgu, ir prie fc paprastas karabinas. Va ir idomu pasidare , kaip dabar daryt 

as dedu suktuka ant kiekvienos blizges. 'Investicija' nereiksminga, uztai galiu nedet suktuko prie segtuko, nes nepatinka si papildoma detale ir jos svoris gaudant vobleriais.turgis rašė:Matai shelwiau, pas mane nera jokio suktuko kai zvejoju vobleriais. Pintas su fc morkos mazgu, ir prie fc paprastas karabinas. Va ir idomu pasidare , kaip dabar daryt
Norėčiau ir aš pusę Neries su chubiku permestGiedra rašė:Sveiki. Aplankiau nery sendien ties vingio parku su ssr chubiku tai tik palydejo 1. Ir labai daug zoles nesa upe...
Galvoju kad reiks koki kita spininga isitaisyt sapalam nes maniskiu tai tik daug maz iki puses upes nusimeta tie chubikai...
Na mano UL 1-11, 270 ilgio, su plonu pintukuGiedra rašė:Na mano kotas kuri sapalam naudoju japoniskas ml 7-14g apie 235 ilgio tai kazkaip galvoi kirba kad per galingas jis tokiem maziukam. LM 44 heawy sink skrenda mazdauk per 75% neries ties vingiu...
Aš irgi turiu mintį už panašią kainą susirasti UL spiningėlįgabras rašė:Ieškau kitiems metams spiningo šapalams iki 100eu, žvejosiu turbūt daugiausia Neryje, bet bus kelios žvejybos ir Šventojoj ar Nemune. Anksčiau neturėjęs šapalinio spiningo, tai nežinau į ką labiau atkreipt dėmesį. Kol kas nusižiūrėjau Major Craft Trapara TPS-802lx, bet nečiupinėjąs aš jo gyvai tai nežinau ar tinkamas. Šiaip norėčiau moderate/mod-fast akcijos. Ką galėtumėt pasiūlyt iš savo praktikos?
Neryje 2.1 naudoju... jokiu problemu... aisku retkarciais reiketu ilgesnio, bet ne ant tiek, kad pulciau prie 2.7Tadas80 rašė:Jai zvejoti neryje tai bus trumpokas
Na kai kurie lasius su tokiais gaudo... sapalams totalus kuolas...Tadas80 rašė:Sveiki gal kas zvejojat sapalus St Croix Avid 3.5 iki17.5gr.kokie butu atsiliepimai
Nemuno žemupio didiesiams šapalams ~2kg tai visai puikus kotas, žinoma su mažais krenkučiais sunku bus, bet šiaip tai galingas kotas ir su mažais šapaliniais masalais ir su nedidelėm žuvim tai nebus jokio smagumo.Tadas80 rašė:Sveiki gal kas zvejojat sapalus St Croix Avid 3.5 iki17.5gr.kokie butu atsiliepimai
Va, va. Tai ir svarstau, nes aš visą gyvenimą spiningauju su 2.70 standartu, bet jei kotas lengvas, minkštas, gerai meta ir juolab žvejojant vasariniais - mažaisiais vobleriais, tai man irgi atrodo, kad tas 2.70 visai nebūtinas. O tas Small game'as 2,30 cm visai būtų protingas, tarpinis variantas, ne gramozdiškas, bet ir didesnėj upėj ne problema. Nes juolab, nors ir pagrinde žvejoju Nemune / Neryje, kitą sezoną planuoju dažniau užsukti į Šešupę ir kitus mažesnius upelius, tai ten juolab su ilgu botagu vargas žvejoti.LM66 rašė:o gal ir nebus...
nederetu vadovautis teorija, upes plotis lygus puse spiningo ilgio![]()
gaudau nemune sapala,salaty su 2m. ir ilgesnio nieks neisiulytu...
Pabandyk atkreipt dėmesį į Varivas violente 86pt, trumpesnis - 2,6, bet kiek teko susidurt, baisiai smagusTadas80 rašė:sveiki gal kas parekomenduos spininga sapalui pagrinde zvejyba Neryje.ne trumpesni 2,70
Aš kaip tik, panašu, ir išsirinkau Varivas'ą, tik greičiausiai VLL-77-T, nors irgi žvejoju dažnai Nemune/Neryje ir visad buvau pripratęs prie 270 standarto, bet jau norisi trumpesnio, tai, manau 200-210 jau tikrai būtų trumpokas, o 230 cm turėtų būti aukso viduriukas, juolab, jog ateinančiam sezonui turiu minčių daugiau padžiunglinėti per mažesnius upėtakinius/šapalinius upelius, o juose 270 dažnai būna nepatogu. Bet jei bus žvejojama TIK Neryje, tai tas 270 irgi nėra blogai, svarbu patogus ir lengvas kotas būtų, o ilgis nepamaišys.shelwius rašė:Pabandyk atkreipt dėmesį į Varivas violente 86pt, trumpesnis - 2,6, bet kiek teko susidurt, baisiai smagusTadas80 rašė:sveiki gal kas parekomenduos spininga sapalui pagrinde zvejyba Neryje.ne trumpesni 2,70atrodo iki 8g...