lydekiukstis rašė:Cia
Xrapas "prastume" man

Ne matyt partija sudina kazkokia, tikiu, kad zmogus tik gero norejo

Man susidaro vaizdas, kad jam truksta svorio, tik truputi greiciau suktelni, ir vercia i sona, bei soktelna is vandens...

Heh, tai
Lydekiukshti kogero ish tos pacios partijos busim gave, nes ash
Xrapo irgi buvau uzhsiprashes

O gal jis man kokia gera siela medinukam ipute
senuks rašė:Juozai l-mininiai 44,iž 3,tik vienas dirba norm.Ar aš čia ant tokių užsiraunu,ar tai partija kujuova

Krč.ir salminiai bučai,neblizga paskutiniu metu

Vat su Juozais tai man irgi nesamone, pirkau paskutiniu metu vienoj vietoj 3jeta 44tuku (tashko gal neminesiu, paskui antireklama gausis), tai

visishkai, vercias priesh srove, visokius akrobatinius triukus ishdarineja, zodziu praktishkai niekam tike, nors visgi ir jiems radau paskirti ir atkoduoti sekmingai traukiant pasroviui. O vat seniau pirkti - viskas ciki.
Beje dar prie to paties. Gal kas bandet R2S L-minnow kopija? Su anuo tai ish vis, nei pasroviui nedirba normaliai (kaip gali pleshruna nustipusi bet plaukianti zuvele suviliot? Pamates shapalas zhvengimui turbut visas atakos jegas ishnaudotu

), gerai kad tik 1vnt nusipirkau, bet gal irgi ant blogo uzhsiroviau?
Ish L-minnow kopiju labai patiko Strike-Pro, yra dabar ir skestanciu, o pagal rezultatus man jie shapalingesni nei Juozai, prigriebiau vakar parduotuvej dar pora ant zapaso, nors jau pasirinkimas sumeknej... tpfu sumenkejes