Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#67075   senuks
 07 Rgp 2008 15:42
Man vaidyjasi,kad manieji-bukaškieji ,kas antras verčiasi :evil: Kaip bebūt keista,glooginiams hektuorams mesteliu didelį +.Pasaka,kaip dailiai dirba,ypač prieš srovę :lol: Juozai l-mininiai 44,iž 3,tik vienas dirba norm.Ar aš čia ant tokių užsiraunu,ar tai partija kujuova :?: Krč.ir salminiai bučai,neblizga paskutiniu metu :evil:

#67088   Vegys
 07 Rgp 2008 16:54
senuks rašė:Ar aš čia ant tokių užsiraunu,ar tai partija kujuova :?:
Arba labai išrankus pasidarei ;-)

#67089   blight
 07 Rgp 2008 17:22
lydekiukstis rašė:Cia Xrapas "prastume" man :-byta: :-D Ne matyt partija sudina kazkokia, tikiu, kad zmogus tik gero norejo ;-) Man susidaro vaizdas, kad jam truksta svorio, tik truputi greiciau suktelni, ir vercia i sona, bei soktelna is vandens... :neutral:
Heh, tai Lydekiukshti kogero ish tos pacios partijos busim gave, nes ash Xrapo irgi buvau uzhsiprashes :-D O gal jis man kokia gera siela medinukam ipute :roll:
senuks rašė:Juozai l-mininiai 44,iž 3,tik vienas dirba norm.Ar aš čia ant tokių užsiraunu,ar tai partija kujuova :?: Krč.ir salminiai bučai,neblizga paskutiniu metu :evil:
Vat su Juozais tai man irgi nesamone, pirkau paskutiniu metu vienoj vietoj 3jeta 44tuku (tashko gal neminesiu, paskui antireklama gausis), tai :!fig! visishkai, vercias priesh srove, visokius akrobatinius triukus ishdarineja, zodziu praktishkai niekam tike, nors visgi ir jiems radau paskirti ir atkoduoti sekmingai traukiant pasroviui. O vat seniau pirkti - viskas ciki.
Beje dar prie to paties. Gal kas bandet R2S L-minnow kopija? Su anuo tai ish vis, nei pasroviui nedirba normaliai (kaip gali pleshruna nustipusi bet plaukianti zuvele suviliot? Pamates shapalas zhvengimui turbut visas atakos jegas ishnaudotu :( ), gerai kad tik 1vnt nusipirkau, bet gal irgi ant blogo uzhsiroviau? :neutral:
Ish L-minnow kopiju labai patiko Strike-Pro, yra dabar ir skestanciu, o pagal rezultatus man jie shapalingesni nei Juozai, prigriebiau vakar parduotuvej dar pora ant zapaso, nors jau pasirinkimas sumeknej... tpfu sumenkejes :-D :oops:

#67138   piatras
 07 Rgp 2008 22:28
blight rašė: Gal kas bandet R2S L-minnow kopija?
Turiu vieną žalią transparentą, skrenda silpniau, bet dirba be priekaištų :roll: Atėjo laikas turbūt išmokt susireguliuot voblerių darbą :-D

#67142   Xrapas
 08 Rgp 2008 07:13
blight rašė:...Vat su Juozais tai man irgi nesamone, pirkau paskutiniu metu vienoj vietoj 3jeta 44tuku...
Pas mane gal 5 vienetai, visi dirba be priekaištų, tiesa, gaudžiau tik stovinčiam vandeny. Imti įvairiu laiku ir skirtingose vietose... :donknow'
Vienintelis, ką praktikuoju rinkdamasis šio modelio YZ, tai patikrinu, ar normaliai viduj laksto šrateliai. Pasitaiko, kad nebarška išvis arba šratai viduj stringa, purtant gerai jaučiasi.
lydekiukstis rašė:...Cia Xrapas "prastume" man :-byta: ...
Sorry, aišku, jei kas ne taip, bet blight visiškai teisus- ir tau, ir jam paėmiau iš vienos vitrinos (Lazdynuose pas INĄ). Dar du tokius pat džeksoniukus nusipirko Neryje žuvaujantis draugas- irgi jokių nusiskundimų neturi.

#67152   Xrapas
 08 Rgp 2008 07:37
blight rašė:... Gal kas bandet R2S L-minnow kopija?... gerai kad tik 1vnt nusipirkau, bet gal irgi ant blogo uzhsiroviau?...
Tos kopijos nebandžiau, bet visų kitų šios firmos masalų darbui pretenzijų neturiu.
O apie L minnow "klonus" daug rašo rusai, pagrinde- geri atsiliepimai, na kad ir tokie:
убойный воблер. л-минноу 44 и ривер2сеа.
"Сегодня тестировал-сравнивал два продвинутых девайса. Точнее один, но в двух обличьях. Так вот - л-минноу 44 и ривер2сеа его породию-копию. На р2сеа ловлю давно, а 44ый вот только начал разлавливать. Вывод-итог таков: - СОВЕРШЕННО РАЗНЫЕ ВОБЛЕРЫ. Хотя по всем отзывам, какие читал раньше, утверждали что едеинтичные. Ничего подобного. Р2С плавающий прилично, лёгкий, лёгкий на ходу, хвостом машет при малейшей тяге, колотушка звонкая, игра намного легче (менее упористая) чем у 44ого. Расцветки разные.

44ый. Тяжёлый. Камнем падает на дно. Тяжело заводиться, не работает на тихом течении при остоновках - очень плохо! Колотушка правда мне импонирует - глухой, мощный звук.

Короче разные. НО! Ловят голавля ОДИНАКОВО УБОЙНО!!! Вот краткое сравнение. Есть ещё 3ье лицо "44" - страйки про."

#67192   Jonvabalis
 08 Rgp 2008 08:57
Buvau užpirkęs kelis river2sea firmos minnow tipo voblerius, kurie man nenorėjo dirbti: traukiant versdavosi ant šono ir sukdavo į vieną pusę. Prieš tai buvau pirkęs to pačio tipo tik kito spalvinimo - dirbo puikiai. Pabandžiau palenkti pagrindinę auselę į priešingą pusę nei vobleris sukdavo ir pradėjo dirbti puikiai. O buvau išsigandęs, kad 60 lt kaip į subinę.

#67200   senuks
 08 Rgp 2008 09:34
Čūjų koščejuškų,reiks atsisėst ant kelmelio prie upės kranto,testuot kožną-kujuovai dirbantį vabliką i lankstyt auseles :je-heh Tarp kitko,vakar pirktas rapa medinuks,tože sukasi :je-heh
Norėč.pagiriamąjį žodį tart -salmo sting.Seniau ašai jį turiu,bet matrosai kabijasi pa bolše-toč toč mailiaus imitacija.(ačiū lydekiūkščiui) ;-)
PS.galėtum patrumpyt savo niką,labai sunkiai spausdyti pvz.galūnė TIS :je-heh

#67288   cesius
 08 Rgp 2008 17:55
Paporinkit broliai kurmiai, turiu is Norwu parsivezes Heddon firmos crazy crowler, bet da nieka nedave. Ar kas gaudot ant tokiu, kaip atsiliepimai. :?:

#67569   Jonvabalis
 11 Rgp 2008 12:42
senuks rašė: PS.galėtum patrumpyt savo niką,labai sunkiai spausdyti pvz.galūnė TIS :je-heh
Jei problema su galūnėmis dar neįsisenėjusi padėtų logopedas, jei taip - tai kaip tau patogiau.

#67578   senuks
 11 Rgp 2008 13:08
Ponas Jonvabali,neimkite taip giliai į plautį :-D

#67650   Jonvabalis
 11 Rgp 2008 20:39
Na va ir su galūnėmis viskas tvarkoj, musiet Tauragietiška tarmė dara savo ;-)

#67777   lydekiukstis
 12 Rgp 2008 13:11
senuks rašė: Norėč.pagiriamąjį žodį tart -salmo sting.(ačiū lydekiūkščiui) ;-)
Prašom ;-) O čia kuria prasme?

#67781   senuks
 12 Rgp 2008 13:35
Tai,kad tamstos straipsniuose pagyrų aplink juosiuos daug buva :-D Na tai ir kupnūl :lol: Tai čia ta prasme :-D :-D

#67785   lydekiukstis
 12 Rgp 2008 14:09
A, as taip ir pamaniau, tik pasitikslint norejau. Jep rasydamas nemelavau, puikus vobleris sroveje ir tvicingui :cool:

#67968   senuks
 13 Rgp 2008 07:36
Labdien-Piatrai,apšviesk apie savo kultinius šapalinius srike pro(dvinarius) :?: :-D In Tauraž,nymačiau tokių :cry: *BLYN*,išbandyčiau Jūroj :-D Kiek supratau,jie ein paviršiumi-ane :?: Kokie jų gabaritai :?: Za ranėjė dėkingas ;-)

#68001   senuks
 13 Rgp 2008 08:31
Akurat xrapai,tas pac :lol: Tai,manyč ant UL tinka :cool: Užvadinimas tik baisiai klaidus :-D

#68005   Xrapas
 13 Rgp 2008 09:05
MatasM rašė:... ka lydekautojai mano apie si B spalvos vobleri lydekoms?
Vienas iš labiausiai vykusių Rapala modelių, tiesa, kiek sunkokai metasi.
Iš spalvinimų labiausiai pasiteisino CW

#68006   Airis
 13 Rgp 2008 09:18
turiu tokiu shallow shad rap--BG ir ?? spalvu. metasi blogai, bet lydekoms tinka. tik abejoju ar pas mane CW, nes mano rudesnis su balta papilve ir tokios spalvos nerandu kataloge. nufotkinsiu del idomumo

#68019   MatasM
 13 Rgp 2008 10:45
Kad blogai metasi jau pastebejau, pavelkiaut gal reiks :roll:

#68033   senuks
 13 Rgp 2008 11:21
http://www.ve.lt/?data=2008-04-12&rub=1 ... 1207938203
10 balų(rainei) už darbą vandeny.Ešeriai ėmė atsakančiai :-D
0 balų už kainą apie 20lt,2 balai už kokybę,po tekštelėjimo vandenin,liežuviuks nafyg nukrito :-D+kūšiuks greit pradėjo šertis :-D :-D

#68043   Vegys
 13 Rgp 2008 12:19
Brangu ? Taigi cia "Revoliucinis masalas" :-D

#68045   Airis
 13 Rgp 2008 12:34
airis rašė:turiu tokiu shallow shad rap--BG ir ?? spalvu. metasi blogai, bet lydekoms tinka. tik abejoju ar pas mane CW, nes mano rudesnis su balta papilve ir tokios spalvos nerandu kataloge. nufotkinsiu del idomumo
Paveikslėlis
tas virsutinis vistiek isejo gelsvokas, bet dantu yra mates n

#68046   Skumbrotas
 13 Rgp 2008 12:35
Nerandu aš tos rainės ant Klaipėdos pirkt. Norėtusi vieną išskrost ir panagrinėt - manau nesunku būtų ir pačiam tokių prisirišti :roll: ...

#68047   Airis
 13 Rgp 2008 12:42
turiu viena tokia nusipirkes pameginimui-ja puola net auksles. patraukti pries srove be sansu, tik pasroviui. kaina tai nui *PYP*.

#68051   Xrapas
 13 Rgp 2008 13:30
airis rašė:...tas virsutinis vistiek isejo gelsvokas, bet dantu yra mates n...
Čia W- Walleye spalva- atseit, starkiuko imitacija.
Turiu tokį "žvėrį", tik kad maniškis dar neragautas :)

Įdomus dar vienas šio modelio spalvinimo variantas:

Paveikslėlis

Iš ypatumų- metalizuotas korpusas ir pats vobleris- lėtai skęstantis...
Matomai, iš kokios nors nedidelės partijos, nes tokių nei kataloge, nei parduotuvėse nebesimato. Pirktas daugiau kaip prieš 10 metų, spalva ant įpokavimo- SH. Tas suspending efektas, ko gero, gamintojų buvo nenumatytas (vobleris deklaruojamas kaip floathing :-D ) ir greičiausiai tai- tos metalinės dangos pasekmė. Judesiai kiek vangesni nei plaukiančių "broliukų", kelis kart neblogai "suveikė" velkiaujant prietemoje.

#68076   Airis
 13 Rgp 2008 15:45
teisingai sakai xrapai--walley, buvau uzmirses. skaidriame vandeyje suveikdavo visalaik. o kodel kataloge nebera?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė