Sveiki, vakar teko apturet idomia zukle, nusipirkau bilieta alis sistemoje i isnuomota ezera, prie ezero kabo lentele su uzrasu privatus telkinys zvejoti draudziama. Kadangi zinau,kad ne retas nuomininkas tokia lentele uzsikabina ir savivaliauja zvejojau ir demesio nekreipiau. Po kurio laiko privaziavo auto islipo zmogelis paklaust kaip kimba ir sako girdejau vaiko nuo sito ezero, sakau zinau,kad vaiko, bet bilieta turiu, kas mane gali isvaryt. Na jis nieko daugiau nesake ir isvaziavo. Po keliu minuciu atvaziavo du automobiliai is vieno ju islipo ezero nuomininkas ir dar man nespejus ne is vandens islipti eme skambint 112 Sakydamas, kad izulus agresyvus brakonierius, kuris isvijo jo apsauga ir sake b..b dejau ant visu, be leidimo zvejoja privaciam ezere

O as net labas nespejas pasakyt patapau izulus agresyvus ir kazka dejas

Zodziu po ilgu diskusiju atvaziavo policijos ekipazas, nuominkas rekia,kad man butu surasytas protokolas, neva jo apsauga isvijau ir t.t (kurybos is jo puses nemazai isgirdau ) as klausiu kokiu pagrindu jei turiu leidima,kuriame aiskiai parasyta,kad galiu zvejoti. Nuomininkas pateike dokumentus, kuriuose rasoma, kad ezeras privatus. Policijos ekipazas nezinodamas kaip elgtis tokiu atveju paskambino vietiniam GA inspektoriui tas paaiskino, kad as matytamas jog yra lentele ezeras privatus privalau susirasti ezero savininka ir atsiklausti jo leidimo net ir turedamas is alis sistemos nusipirkes bilieta.
Lenteleje nr nebuvo nurodytas. Ezero savininkas pinigus uz bilieta grazino. Bet visgi labiau kaltas likau as.
Tai klausimas jusu poziuriu ar normalu, kad nusipirkes bilieta ir pamates uzrasa ezeras privatus turi susirasti ezero savininka ir prasytis jo leidimo ?
Logiskai mastant tai kiekvienas nuomininkas tokia lentele gali uzsideti ir atvaziavusi pasiusti namo. Pareiskias,kad ezeras privatus.
Ezero nuomininkas pagarsejas vietos verslininkas, tarybos narys, siuo metu is teismu maratono neislendantis del grasinimo susidoroti, keistu nemokamu vaisiu teisejams ir t.t , i jo nauju rezidenciju atidarima rinkosi miesto meras, zemetvarkininkai, geodezininkai ir t.t zodziu zmogus placiais rysiais, gyresi man ministra Trecioka pazystantis, tai ir vietinio GA inspektoriaus issaiskinimas man neatrodo 100proc patikimas, kadangi tikrai pazysta ta vietos verslininka.
Verslininko kultura superine, tiek nuo saves pridejo policijai aplinkybes aiskindamas, kad is tiesiog zvejojancio patapau agresyvus, izulus, brakonierius be bilieto, galimai ginkluotas, isvijas jo apsauga ir .t.t
Rasiau laiska i kauno RAAD bet gal daug darbo turi kolkas nieko netrase.