O tu kokioj Kaziuko mugej pasidairyk. Tikrai tokiu variantu bunaMikuMaku rašė:Viena paimciau uz eurus
O tu kokioj Kaziuko mugej pasidairyk. Tikrai tokiu variantu bunaMikuMaku rašė:Viena paimciau uz eurus
This video contains content from SME, who has blocked it in your country on copyright grounds.Abras rašė:https://m.youtube.com/watch?v=V51Z3Dkl1HQ
Sumontavau sioki toki video is turimos medziagos![]()
Man kažkaip irgi įdomu būtų detalesnį paaiškinimą šiam komentarui išgirsti. Ar čia dėl nedidelių dydžių upėtakių gaudymo ar dėl kitų priežasčių tokia pastaba? jei dėl dydžių, gal tada galit patarti, kaip apskritai išvengti nedidelių upėtakiukų kibimų?rezidentas rašė:Gal nebedaužyk jų kaip silkių, nebent tai tau suteikia malonumą.
Paaiškinimas - nežalok be reikalo.rezidentas rašė:Gal nebedaužyk jų kaip silkių, nebent tai tau suteikia malonumą.
Pasitikrink PMrimantasm rašė:Pasidalinkit prašau, kur perkate šiuos silikoninius graibštus? Mėginau googlinti, tačiau niekur nesuradau. Gal jie kokį nors specifinį pavadinimą turi? Ar vistik gamina ant LT koks nagingas meistrelis (tokią Info galimai įžvelgiau kažkieno pasisakymuose šiame forume)
As savo pirkau cia: http://www.sierratradingpost.com/wetfly ... r~d~162%2Frimantasm rašė:Pasidalinkit prašau, kur perkate šiuos silikoninius graibštus?
Oi, net nezinau koks dydis. Paskutinis margis 38cm, tai graibsto gal kokie 44 ,plius rankena. Kai pirkau is cia esancio skelbimo tai buvo ismatavimai, bet dabar turbut jau to skelbimo nebus.... Ryt galesiu pamatuot jei reikia. Siaip tikrai toks koks pas mane man pilnai uztenka pasiekti ir iskelti margi. Aisku, jei luptum po 60+ margius kas antroi zvejyboi ir ne po viena, tai gal ir reiktu didesnio, bet tokie margiai pasitaiko viena karta gyvenime arba is vis nepasitaiko.berg rašė: MikuMaku, pas tave cai kaip suprantu yra tas mazesnis dydis? Beje, puikus upetakiai!![]()
Vasaros viduryje buvau matęs TRITURUS parduotuvėje Vilniuje prie seimo. Šeip jei labai nedega ir nereikia super duper estetikos galima imti iš čia:rimantasm rašė:Pasidalinkit prašau, kur perkate šiuos silikoninius graibštus? Mėginau googlinti, tačiau niekur nesuradau. Gal jie kokį nors specifinį pavadinimą turi? Ar vistik gamina ant LT koks nagingas meistrelis (tokią Info galimai įžvelgiau kažkieno pasisakymuose šiame forume)
jeigu durtine, tai garnys greiciausiai.Abras rašė: Beje klausimas iskur pas sita vargseli tokia skyle galejo atsirasti?
rimantasm rašė:Šiandien teko gyvai pačiupinėti spininga Spro trema trout iš troutmaster serijos (http://www.spro.eu/EN_GB/category/henge ... trout.html modelis 210ul.
Gal yra bandžiusių ar girdėjusių atsiliepimus? Kotas gana nebrangus. Ieškau tikslingesnio koto upėtakiams. Brangaus nesinori kol tai yra pradžia
Man, kaip iki šiol turėjusiam praktiškai tik ex.fast akcijų kotus, šis švelniai pasakius labai jau šlangavotasar visi šiam tikslui skirti kotai tokie? Suprantu, kad lengvu masalų išmetimui i tikslią vietą pliusų priduoda.
Dar Įdomu, kas yra Tremarella technika, neva kuriai šis kotas ir sukurtas? Ar tai vadinamas mažų vobleriu tvicas "vizginant" virsunele?
O tai multikams ne kastinginiai kotai skirti? Galima ir ant tokių, su žiedai į apačią dėti? Mano nuorodoje, panašu, kad nuotraukoje pirma koto dalis yra pasukta, ir to žiedo koja atrodo labai trumpa. Realiai, ji yra tokia, kas man atrodo, kad tikrai ne multiplikatoriui turėtų būti tinkama:911 rašė:Tavo minėto rankose nelaikiau, bet pagal žiedus atrodo kad multiplikatoriukui jis skirtas, labai jau žema pirmo žiedo koja.![]()