Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #668818   MikuMaku
 30 Bir 2016 09:40
O, taip gerbiamieji:) As ten kojos nekisciau, jei ne A.O. Gyvas busiu nepamirsiu ir geru minesiu:) Dieve, sveikatos jam ir kantrybes mus bemokant:)
Kol fules nera , tai ir video truputi pamontavau. Beliko jam isideti:)
 #668823   sunnuva
 30 Bir 2016 10:02
Žvejojau šiandien ryte tik nepilnas tris valandas. Ne todėl kad laiko nebūtų. Paprasčiausiai po JO jau tolimesnė žvejyba nebeteko prasmės ir jaučiausi apgailėtinai stovėdamas viduryje upės. JIS buvo 55cm ilgio. Tas momentas, kai strugglini antrus metus ant 30 ribos vis svajodamas apie 40, ir lygioj vietoj įsmeigi 55... Einu kabint spiningo ant vinies...
Prikabinti failai
DSC_1668.jpg
Čia jei kas dar abejoja ar kyla iš duobių upėtakiai griebti mepsus
DSC_1670.jpg
Once in a lifetime...
DSC_1673.jpg
Kažkur po tuo medžiu
 #668826   doze
 30 Bir 2016 10:17
verkneje buvau pirma karta. seip nesispecializuoju upetakiuose, gaudau su chubikais. gal tai itakojo rezultata. vietos tiksliai ivardinti negaliu, zemupys sakyciau, auksciau sankryzos kaunas alytus - vilnius.
 #668831   Vvigass
 30 Bir 2016 10:32
sunnuva rašė:Žvejojau šiandien ryte tik nepilnas tris valandas. Ne todėl kad laiko nebūtų. Paprasčiausiai po JO jau tolimesnė žvejyba nebeteko prasmės ir jaučiausi apgailėtinai stovėdamas viduryje upės. JIS buvo 55cm ilgio. Tas momentas, kai strugglini antrus metus ant 30 ribos vis svajodamas apie 40, ir lygioj vietoj įsmeigi 55... Einu kabint spiningo ant vinies...
Gražuolis, matęs tokių, ir didesnių, bet tik matęs, kai atsiveja masalą. Esu ir užkabinęs, bet nelaikė valai. O ištrauktas mano didžiausias 47,5 cm, jei gerai pamenu. Bet ne apie tai svarbiausia. Nepakabinsi jokio spiningo ant vinies, nesvaik. "Susirgsi" jau rytoj, o blogiausiu atveju savaitgalį. Tai tiek, sėkmės ;-var-var.
 #668842   blight
 30 Bir 2016 11:31
sunnuva super, šaunuolis :gutgut , džiaugiuos už tave ;-) Šiandien tavo diena, eik dar kokį loterijos bilietą nusipirksi aš už fulę pastatysi :-D
Gali ir į "didžuvę" dėt, jei metrą šalia nufotkinęs turi ;-)
 #668859   AAAzzz
 30 Bir 2016 14:18
Gražu!
 #668863   sunnuva
 30 Bir 2016 14:37
Slovak rašė:sunnuva, tai po medziu stovejo ? Grazus.
Ne tiesiai po šakom, šiek tiek arčiau, metant nepaskaičiavau ir įsodinau sukrę į pirmuosius lapus, bet iškart nukrito vandenin ir po kelių ritės pasukimų sėdo. Šiaip truputį keista kad mažokai spardėsi, nei žvakių nei lindimų į žoles, daugiau baidėsi rankos (matyt laikas rimtai apie graibštą galvoti). Antravertus pas mane UL tai nežinai kaip būtų pasibaigę jei jis būtų nuotaikoje pasigalynėti.
blight rašė:Gali ir į "didžuvę" dėt, jei metrą šalia nufotkinęs turi ;-)
Neturiu trečios rankos kuri metrą laikytų. Krantai neišlipami, seklumos šalia irgi nebuvo. Kai abi rankos užimtos matuoti galima tik su tuo...eeeee.....na....tuo....
 #668873   blight
 30 Bir 2016 16:16
sunnuva rašė:Kai abi rankos užimtos matuoti galima tik su tuo...eeeee.....na....tuo....
Kotu ;-) Na taip, galima ir su kotu, tik reikia mierkas ant jo susipaišyt... :-D
 #668882   zvejysmegejas
 30 Bir 2016 19:02
Sveikinimai, sunnuva, neeilinis gražuolis :gutgut
 #668941   chukas1
 01 Lie 2016 11:20
Sveiki, buvau pasivaiksciot ant upelio pries pora dienu kaip tik istaikiau viena vesesne diena po karsciu. Is kinieciu buvau uzsisakes tokiu blizguciu vienetas ten biski virs euro kainavo galvoju pabandysiu po kokiu 6 sav laukimo atkeliavo. ta proga nusprenciau gaudyti vien tik jom kad issitikinti ar vertos jos kazko ar ne.

Paveikslėlis

4 gramai 3 cm kas patiko tai kad maziau kliuna uz visokiu kliuviniu ir maziau zuvi zaloja metasi tai pat neblogai

Rezultatai pamustas rekordas 17 vnt karante diziausias gaila tik 23 cm

Paveikslėlis

turejau viena grazu isejima is tokios vietos kur tamsesnis dugnas ziuriu islenda kirslys kokia puse metro :eek: :eek: :eek: du part priartejo prie masalo ir vis atsitraukdavo pamates mane spruko po saknim :/ net rankos nutirpo 'viarkt

paejus auskciau upe smugis ! rite zvimbia jauciu kad kitam gale zuvis rimta jei upetakis tai tikrai 40+ pakovojau pora minciu ir purslai pasipyle is vandens ir blizge isskrido i sausuma :/

zvejybai i pabaiga dar turejau pakirtes kazka panasaus i legaluma bet margis irgi nepanorejo islipti :/

vienu zodziu pataikiau tokia diena kaip kibo nuostabiai ;)

kita diena issiruosem pasiemiau mokiny supazindinau su upetakiu zukle patikrinau visas vietas bet neskaitant 8 neuzaugu nieko rimto :/

vienas zvejys maciau sumeskeriojas automobili is upelio padejas ant medzio :D turbut vieta pasizymejes:D

Paveikslėlis

Skvalai miska palygine dzukijoj

Paveikslėlis

taigi isvados pigus masalas nebutinai yra prastas

ne viet tik zemaitijos upese yra zuvies :D
 #668943   hoples
 01 Lie 2016 11:30
vartikle sugadint sunku net kinam;) siai geru daiktu yra alieexpresse, tos mazytes sukres ir vartikles neblogos tikrai.
 #668964   Sakys
 01 Lie 2016 13:30
Sveiki, senai čia bebuvau užsukęs :cool: Šiemet per lašalą upėtakiai taip buvo prisiriję, kad atrodė kaip balionai. O dar ir dvi staigmenos, smagiai palankstė 3 klasės kotuką, su 0,16 pavadėlius. Vienas 56 cm, kitas 67 cm. :ruko
Prikabinti failai
telefonas 071.jpg
telefonas 071.jpg (70.89 KiB) Peržiūrėta 6285 kartus(ų)
telefonas 068.jpg
telefonas 047.jpg
telefonas 061.jpg
telefonas 111.jpeg
 #668979   MikuMaku
 01 Lie 2016 15:57
salaga rašė:Mikumaku, žiūriu, prastėja tavo laimikiai. Better call A.O
Jo, kaip ir minejau anksciau truputi "pagadino" mane A.O. :-D keturiasdesimtukas nebeduoda tiek emociju, o anksciau budavo, kad tik belekoki pagauti:) Nieko, ateis laikas ir man pasiseks perkopti ta nelemta 47:) Bet as dar "studentas" upetakiu zvejyboje, tad tikiu , kad dar mano valanda ateis :-D
Vakar po darbu nulekiau patikrinti vienos vietos. Pavyko per uzmetimo nuotoli pamatyti "bulka" tad svystelejau trout tiuna (kito nebuciau tiek numetes ir apskritai turiu priklausomybe jiems) ir po keliu rites prasukimu pasikabino jau antras (per dvi paskutines zvejybas) kempenktukas. Buvo juodas kaip anglis su raudonais taskais ir bronzine papilve. Vadinasi "vietinis" ir 50+ "atejunu" dar neuzejo :-D Nors ten ir "vietiniu" maciau didesniu, bet labai jau inoringi ir reikia jiems dar pribresti :-D
Nieko, darau pertrauka nuo margiu zvejybos ir palieku juos ramybeje kokiai desimciai dienu:) Tegu ilsisi ir gydosi zaizdas. O as atiduodu duokle zmonai ir vaikams nors planas chuliganas yra isimesti zmonai nematant kota... Ziuresim , kaip cia bus :-D
 #669027   JustasM
 02 Lie 2016 00:12
Sakys.tie didieji ne upėtakiai. Šlakiai :-) gerų emocijų apturėjai!
 #669039   Salokym
 02 Lie 2016 10:18
Klausiau tam skirtoje temoje, tačiau kadangi ji visiškai neaktyvi, pasikartosiu ir čia. Noriu įsigyt graibštą (gaudomos žuvys - šapalas, kiršlys, upėtakis), o bet tačiau kadangi niekad tokio įrankio neturėjau, kyla visokių kvailų klausimų, pvz.: kokį tinklą geriau rinktis: rubber ar mesh? Ar pasiėmus mesh po to neteks pusvalandžio ant kranto praleist voblerių kablius bandant išpainiot? :?
 #669048   krioklis
 02 Lie 2016 13:17
Turiu kaproninis tinklelis, totalus gaidys visur kabinasi uz medziu saku, gale kuprineje uz uztrauktuku. Na ir istraukus zuvi, kabliai susminga i kapronus, ko pasekoje trukineja siulai. Plastmasinio tinklelio nebandziau tad ir minusu nezinau.
 #669068   Sakys
 03 Lie 2016 00:15
JustasM rašė:Sakys.tie didieji ne upėtakiai. Šlakiai :-) gerų emocijų apturėjai!
Žinau kad šlakiai, rašiau , kad staigmena per lasala :grin:
 #669113   RastaMan
 03 Lie 2016 19:30
JustasM rašė:Plasmė ir tik plasmasė. Kapronas tik su muse nebent :-)
+1
 #669147   Rmax
 04 Lie 2016 09:38
Cekasss rašė:gal kas gali pasakyt kokio ilgio mazdaug turetu but 2,5kg upetakis?
pasverei nemataves? :-D
 #669225   Cekasss
 04 Lie 2016 16:19
ne. man su sita zuvim ne kazka tik atsimenu pries kokia 25m senelis nuo upelio atnesdavo po 5-10vnt vnt ju ir visi budavo apie 2,5kg tai idomu kokio jis ilgio jus cia rasot tokius monstrus traukiat
 #669270   Slovak
 04 Lie 2016 21:36
Cekasss rašė: po 5-10vnt
nu pliat, as suprantu, kad cia visi zvejai, bet normos reikia zinoti kuriant istorijos.
 #669276   Cekasss
 04 Lie 2016 21:53
budavo kad ir po daugiau atnesdavo beja pasiskaityk idemiai cia pries 25 metus gaudydavo su 0,6 zylka su plude is kamscio vyno ir zinoma ant slieku. man buvo 10m tai idomu pasidare koks ju ilgis galejo but nes budavo standartas 2,5kg
  • 1
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė