Sveiki, buvau pasivaiksciot ant upelio pries pora dienu kaip tik istaikiau viena vesesne diena po karsciu. Is kinieciu buvau uzsisakes tokiu blizguciu vienetas ten biski virs euro kainavo galvoju pabandysiu po kokiu 6 sav laukimo atkeliavo. ta proga nusprenciau gaudyti vien tik jom kad issitikinti ar vertos jos kazko ar ne.
4 gramai 3 cm kas patiko tai kad maziau kliuna uz visokiu kliuviniu ir maziau zuvi zaloja metasi tai pat neblogai
Rezultatai pamustas rekordas 17 vnt karante diziausias gaila tik 23 cm
turejau viena grazu isejima is tokios vietos kur tamsesnis dugnas ziuriu islenda kirslys kokia puse metro

du part priartejo prie masalo ir vis atsitraukdavo pamates mane spruko po saknim :/ net rankos nutirpo
paejus auskciau upe smugis ! rite zvimbia jauciu kad kitam gale zuvis rimta jei upetakis tai tikrai 40+ pakovojau pora minciu ir purslai pasipyle is vandens ir blizge isskrido i sausuma :/
zvejybai i pabaiga dar turejau pakirtes kazka panasaus i legaluma bet margis irgi nepanorejo islipti :/
vienu zodziu pataikiau tokia diena kaip kibo nuostabiai ;)
kita diena issiruosem pasiemiau mokiny supazindinau su upetakiu zukle patikrinau visas vietas bet neskaitant 8 neuzaugu nieko rimto :/
vienas zvejys maciau sumeskeriojas automobili is upelio padejas ant medzio :D turbut vieta pasizymejes:D
Skvalai miska palygine dzukijoj
taigi isvados pigus masalas nebutinai yra prastas
ne viet tik zemaitijos upese yra zuvies :D