aurimas22 rašė:V1lius,Grazus vobleriai.Ir sveikinu nusipirkus viena vobleri nedirbanti!!!Yo zuri nedirbs,reguluok ne reguliaves .Vienam nuveziau auksarankiui,tai tik sutvarke jis taip idejas viena trisaki kabliuka i viduri.
Aha, jau pastebėjau, kad dirba jis neįspūdingai, nors nepasakysi, kad nedirba visai - stipresnėje srovėje užsiveda ir išsilaiko

nors aš iš karto nupirkęs vietoje to vieno kablio uždėjau du trišakiukus. Vakar tą patį man Trituruse pasakė, kai diskutavome apie voblerius, sako - 33 nedirba, pirkti tik 44
O kas apie kitus voblerius - Chubby, žinoma, dirba puikiai, tik galėjau gal abu SSR'us pasiimti, išbandžius Bassday Bun'ą įspūdis išvis superinis - ir dirba gerai, judesiai agresyvūs, srovę laiko gerai ir nėrimo gylis man toks idealiausias atrodo - nėra kaip SSR'as, bangelės nedaro, bet ir mažiau neria nei pvz.: Chubby SR'as, t.y. laikosi iki kokių 5 centimetrų. O kas dėl Red Rag'o, tai šitas SSR'as man galėtų būti centimetru giliau neriantis, nes ypač didesnėje srovėje labai jau tabaluojasi paviršiuje, ir nei meškerės pagalba nelabai pavyksta panardinti, o pvz. su Chubby SSR gali įdomiau pažaisti - pakeli meškerę ir eina visai paviršiuje, laikai žemiau ir jis paneria vieną kitą centimetrą.
Dar iš must - have šapalų žvejybai reikės ko gero ateityje vieną kitą Baby Griffoną, LM44 ir Mojarilla ar Rigge'ą prigriebti.

Kokie jūsų favoritai? Visus išvardinau?