Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #665593   Rapolas
 26 Geg 2016 17:20
laucys rašė:
DainiusM rašė:plia... o va sito tai noriu... :gutgut
Mano dezej irgi svente tik Mat tiger atgule :) skambinkit i Bait.lt dar turi, tik Tigru nebeliko ''plot
Nu kad NAKATA tigriniu ir nebuvo :-D
Persidazysim, nieko tokio :-D
 #665631   Evaldas Z
 26 Geg 2016 22:47
O man saviškį turbūt teks nešt pakeist - stringa šratai ties kanalo išlinkimu... Ayu'škė kaip pas Rapola, tai gerai matosi prieš šviesa.
 #665674   Luftwaffe
 27 Geg 2016 13:24
Čiupau abiem rankom :D
Prikabinti failai
aaa.jpg
aaa.jpg (29.08 KiB) Peržiūrėta 7148 kartus(ų)
 #665689   Evaldas Z
 27 Geg 2016 21:37
Pasikeičiau ir apžuvinau :ruko
DSC_0049.JPG
DSC_0052.JPG
Beje, su stringančiais šratais buvo ir daugiau. Nesitikėjau iš Megabasso :roll:
 #665697   Rapolas
 28 Geg 2016 06:51
Pas mane vienam irgi strigineja ,bet pasiziurejau kaip vandeny ir uzmetant, tai skirtumo nepastebejau, turbut, pasiliksiu :-D gal tylesnis bus :-D o ir perdazinet nereik.
Pirmoj zvejyboj neapzuvinau ,nes lydekinai vakar tam ezere ilsejos- buvo uzdege zalia sviesa eseriam ir baltai zuviai, bet ispudziai pirmi apie vobleri KANATA labai neblogi. Nu tie 30g, aisku, ir be uzmetimo systemos skristu, bet su ja- kosmosas :gutgut Floating'as toks visai ant ribos, jei deti normalu pavadi ir pasikeist kablius i truputi sunkesnius. Dar nesiaiskinau, kiek jam tetruksta g iki SP. Tvicinas labai graziai, nereikia 'speshil' koto, tiks visi iki 28g uzmetimo. Testinau ir su ekstrymu iki 17.5g, viskas normaliai, isskyrus metima 'underhead' :-D Dar vienas voblerio pliusas- puikus nuosavas darbas, t.y traukiant tolygiai su lengvais patempimais- toks tikras lydekinis dvigubas lingavimas :gutgut
Maciau, EvaldasZ jau spejo ir apzuvint :-D Gera pradzia, nenoriu burt, bet alternatyva kai kuriem pripazintiem lyderiam bus smagi ;-) o upej- gali nekuriem ir dzerkus pakeist :-D
 #665701   vava
 28 Geg 2016 08:47
kokia jo kaina lentynoj?
 #665705   Rapolas
 28 Geg 2016 09:09
25€ ir lentynoj ,ir e-shope ;) vietoj galima gal ir pasiredet, bet kai nedaug atsiveze ,tai pirmuosius ir taip isgraibstys :-D Pagal tai, kaip lengvai ans tvichinas, galeciau palygint su Orbitu 110sp (ner didesnio), bet ant tolygaus pravedimo konkurentu jam mazai (iki 1m gyly:D) tarp dideliu minoshkiu. Lyginau su 15cm Zipbaits ZBL, kuris sveria daugiau nei 10g daugiau, tai darbas sito grazaesnis (man /ir lydekai) :-D o ir koto dzerkinio nereikia ,kas irgi pliusas :gutgut
 #665726   4just
 28 Geg 2016 13:41
Gal kas esat susidūrę? Atsiliepimų turit?
Paveikslėlis
 #665727   Ovkas
 28 Geg 2016 13:42
Ar teko naudoti Jungliu katina ? Ar galetumet su juo palyginti ? Nes anas irgi renka zuvi ir darbinis gylis apie 1m. ir metasi nerealiai ir dydis teisingas didesnem lydekom ir twicinasi lengvai. Ir ne kopija ir kaina per puse. Zinoma vardas ne toks garsus kaip Megabass :-D
 #665734   Rapolas
 28 Geg 2016 16:13
Man tiek teko visko bandyti ,kad katinui pinioncu jau neliko :-D Jeigu rimtai ,tai visu neimanoma vienam isbandyt ;)
Jeigu pasitaikys proga ,tai palyginsiu :-D
Ovkai ,man ir DUO renka zuvi metro gyly, modelis deepfeatas su maziausiu liezuviu ,o ir pagauta ant jo visa plesri zuvis ,bet geriau uz lydekas renka lasisas ,tai vat kad jos nekiptu ir noris kazko didesnio :-D Aisku, galeciau ir issidrozt ,ir galeciau gal net geresni ,bet tai nebus Megabass irYuki Ito :-D
 #665737   Evaldas Z
 28 Geg 2016 18:02
Dėjau ant to katino :) Aš su gumom pagaudavau ~ ta pati, ką dabar su vobleriais ir pigiau buvo ne perpus. Labiau išsemtos temos turbūt nėra :roll:
 #665754   Ovkas
 29 Geg 2016 07:45
Svarbiausia nepamirsk kur padejai.
O tema ir klausimas buvo apie darbini gyly apie 1 metra, tolima uzmetima ir dideli masala.
 #665773   Evaldas Z
 29 Geg 2016 12:16
Užsirašiau :) Nepriimk perdaug rimtai, tikrai nenoriu nei sumenkinti viena nei išaukštinti kita. Tiesiog tavo klausimas pasirodė lyg reakcija į kanatos brukima kaip geriausio, nors jis buvo tiesiog aprašytas. Aš pats iš savo dėžutės nė vieno turbūt išskirti negalėčiau, nes gaudo visi, tik skirtingom aplinkybėm.
Jeigu į temą, tai aš nusižiūrėjes duo tide minnow 150 surf. Darbas tikrai bus kitoks, nei kanatos, o horizontas turėtų būt panašus.
 #665945   Luftwaffe
 31 Geg 2016 12:12
Na va ir as isbandziau savo Kanatas. Bet man suveike melsva nugara. 5 kibimai, deja is ju tik 1 legali. Su taskeliais Kanata dar laukia savo zuvies. Siaip labai maloniai nustebino. Dirba super ;-var-var.
 #666022   V1lius
 01 Bir 2016 09:58
Dovanos šapalui :-D nors šiaip mėgtu natūralesnes voblerių spalvas, imituojančias mūsuose gyvenančius vabzdžius, bet prigriebiau ir keletą agresyvesnių spalvų, gal kada padės išprovokuoti įnoringą storasprandį. :liež-uvis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #666049   aurimas22
 01 Bir 2016 13:35
V1lius,Grazus vobleriai.Ir sveikinu nusipirkus viena vobleri nedirbanti!!!Yo zuri nedirbs,reguluok ne reguliaves .Vienam nuveziau auksarankiui,tai tik sutvarke jis taip idejas viena trisaki kabliuka i viduri.
 #666058   V1lius
 01 Bir 2016 14:57
aurimas22 rašė:V1lius,Grazus vobleriai.Ir sveikinu nusipirkus viena vobleri nedirbanti!!!Yo zuri nedirbs,reguluok ne reguliaves .Vienam nuveziau auksarankiui,tai tik sutvarke jis taip idejas viena trisaki kabliuka i viduri.
Aha, jau pastebėjau, kad dirba jis neįspūdingai, nors nepasakysi, kad nedirba visai - stipresnėje srovėje užsiveda ir išsilaiko :) nors aš iš karto nupirkęs vietoje to vieno kablio uždėjau du trišakiukus. Vakar tą patį man Trituruse pasakė, kai diskutavome apie voblerius, sako - 33 nedirba, pirkti tik 44 :)

O kas apie kitus voblerius - Chubby, žinoma, dirba puikiai, tik galėjau gal abu SSR'us pasiimti, išbandžius Bassday Bun'ą įspūdis išvis superinis - ir dirba gerai, judesiai agresyvūs, srovę laiko gerai ir nėrimo gylis man toks idealiausias atrodo - nėra kaip SSR'as, bangelės nedaro, bet ir mažiau neria nei pvz.: Chubby SR'as, t.y. laikosi iki kokių 5 centimetrų. O kas dėl Red Rag'o, tai šitas SSR'as man galėtų būti centimetru giliau neriantis, nes ypač didesnėje srovėje labai jau tabaluojasi paviršiuje, ir nei meškerės pagalba nelabai pavyksta panardinti, o pvz. su Chubby SSR gali įdomiau pažaisti - pakeli meškerę ir eina visai paviršiuje, laikai žemiau ir jis paneria vieną kitą centimetrą. ;-var-var.

Dar iš must - have šapalų žvejybai reikės ko gero ateityje vieną kitą Baby Griffoną, LM44 ir Mojarilla ar Rigge'ą prigriebti. :ks> Kokie jūsų favoritai? Visus išvardinau? :-D
 #666062   berg
 01 Bir 2016 15:13
Man Red Rag SSR visai patinka. Reikia gal tik rasti kur ir kaip jį kišti. Vakar smagiai šapaliukai kabinėjosi, kol galiausiai jį nušoviau. :shock: ::hai-bai
Jei ieškai SSR ir nori kad galima būtų šiek tiek užnardinti, tai pabandyk Salmo lil bug, ar kaip ten vadinasi. Gali ir paviršiuje ūsus skleisti, ir šiek tiek užnardinti.
 #666063   aurimas22
 01 Bir 2016 15:14
V1lius rašė:
aurimas22 rašė:V1lius,Grazus vobleriai.Ir sveikinu nusipirkus viena vobleri nedirbanti!!!Yo zuri nedirbs,reguluok ne reguliaves .Vienam nuveziau auksarankiui,tai tik sutvarke jis taip idejas viena trisaki kabliuka i viduri.
Aha, jau pastebėjau, kad dirba jis neįspūdingai, nors nepasakysi, kad nedirba visai - stipresnėje srovėje užsiveda ir išsilaiko :) nors aš iš karto nupirkęs vietoje to vieno kablio uždėjau du trišakiukus. Vakar tą patį man Trituruse pasakė, kai diskutavome apie voblerius, sako - 33 nedirba, pirkti tik 44 :)

O kas apie kitus voblerius - Chubby, žinoma, dirba puikiai, tik galėjau gal abu SSR'us pasiimti, išbandžius Bassday Bun'ą įspūdis išvis superinis - ir dirba gerai, judesiai agresyvūs, srovę laiko gerai ir nėrimo gylis man toks idealiausias atrodo - nėra kaip SSR'as, bangelės nedaro, bet ir mažiau neria nei pvz.: Chubby SR'as, t.y. laikosi iki kokių 5 centimetrų. O kas dėl Red Rag'o, tai šitas SSR'as man galėtų būti centimetru giliau neriantis, nes ypač didesnėje srovėje labai jau tabaluojasi paviršiuje, ir nei meškerės pagalba nelabai pavyksta panardinti, o pvz. su Chubby SSR gali įdomiau pažaisti - pakeli meškerę ir eina visai paviršiuje, laikai žemiau ir jis paneria vieną kitą centimetrą. ;-var-var.

Dar iš must - have šapalų žvejybai reikės ko gero ateityje vieną kitą Baby Griffoną, LM44 ir Mojarilla ar Rigge'ą prigriebti. :ks> Kokie jūsų favoritai? Visus išvardinau? :-D
Kokioi upei gaudai?Ar zadi gaudyti.O baby griffona imk is forumo maciau kiti pigiai gan eina megabaso per skelbimus.
 #666065   V1lius
 01 Bir 2016 15:27
berg rašė:Man Red Rag SSR visai patinka. Reikia gal tik rasti kur ir kaip jį kišti. Vakar smagiai šapaliukai kabinėjosi, kol galiausiai jį nušoviau. :shock: ::hai-bai
Jei ieškai SSR ir nori kad galima būtų šiek tiek užnardinti, tai pabandyk Salmo lil bug, ar kaip ten vadinasi. Gali ir paviršiuje ūsus skleisti, ir šiek tiek užnardinti.
Tai va, Chubby SSR'o darbas man tuo ir patinka, kad gali ir šiek tiek panardinti ir iškelti į patį paviršių, vien betraukiant kiek skirtingų žaidimo formų gali šapalui pateikti. O va P21 Red Rag'as priešingai - keliauja tik paviršiumi, ypač didesnėje srovėje ir nieko tu ten neužgilinsi, kas man ne itin patiko. Šiaip jis dirba gražiai, agresyviai, viskas gerai, bet tik dėl to skirtingo pateikimo su juo nėra tiek laisvės :)
aurimas22 rašė:
V1lius rašė:

Kokioi upei gaudai?Ar zadi gaudyti.O baby griffona imk is forumo maciau kiti pigiai gan eina megabaso per skelbimus.
Mano žvejybos plotai - kai anksčiau gyvenau pas tėvus, galima sakyti ant Nemuno kranto, būdavo pagrinde Nemunas, o dabar gyvenant Vilniuje - Neris ir tik retesniais kartais grįžus žvejyba Nemune - žodžiu didžiosios upės. Bet reikės ir į kokias mažesnes (Širvinta, Dubysa ir kt.) kažkada palėkti. Kažkaip vis vien, žvejyba nuo kokių 7 metų Nemune pripratino prie didelių upių :grin:
 #666068   aurimas22
 01 Bir 2016 15:31
V1lius:supratau,dydelese upese gaudai,nu kartais mazesnese lengiau yra isauti negu tam nemune :).
 #666081   shelwius
 01 Bir 2016 16:50
V1lius rašė:
PraktiškI gaudau tik didžiosiose upėse šapalus. Pradžioj buvo manija turėt krūvas jų šapalams, bet metams bėgant apsimažinau masalais, nes tikrai pilnai pakanka turėt max 10 voblikų šapalui. Gal net ir tiek per daug. Nemunui - Neriai turėk: P21 Red Rag, Megabass Baby Griffon, P21 Crack Jack 48, Bassday Bun, Yo-Zuri LM 44, Jackall Chubby / Cherry ir keletos mikro vartiklių. Tai per akis pakaks storasprandžių žūklėj ;-)
 #666106   arta777
 01 Bir 2016 21:34
O kaip Nemune didieji,Grifonai?Daug kur minimi beibiai,o kaip su dičkiais?Čia šapalui turiu omeny.
 #666138   shelwius
 02 Bir 2016 09:34
arta777 rašė:O kaip Nemune didieji,Grifonai?Daug kur minimi beibiai,o kaip su dičkiais?Čia šapalui turiu omeny.
Asmeniškai nebandžiau, bet kolega prie manęs ant SR X grifono pagavo šapalą, dar ir ešerį berods. Bet tai ir viskas, daugiau tas voblikas šapalui nepasižymėjo.
 #666139   V1lius
 02 Bir 2016 09:44
shelwius rašė:
V1lius rašė:
PraktiškI gaudau tik didžiosiose upėse šapalus. Pradžioj buvo manija turėt krūvas jų šapalams, bet metams bėgant apsimažinau masalais, nes tikrai pilnai pakanka turėt max 10 voblikų šapalui. Gal net ir tiek per daug. Nemunui - Neriai turėk: P21 Red Rag, Megabass Baby Griffon, P21 Crack Jack 48, Bassday Bun, Yo-Zuri LM 44, Jackall Chubby / Cherry ir keletos mikro vartiklių. Tai per akis pakaks storasprandžių žūklėj ;-)
Na va, dar Crack Jack'o neturėjau mintyje, tai reikės irgi priglausti į amuniciją ;-var-var.
 #666540   Fishas
 07 Bir 2016 09:29
Sveiki. Gal kas siunčiasi iš japonų gali pasidalinti puslapių nuorodomis ? Ir kiek % nuo pirkinio sumos mokesčiams , muitams finigų reiktu įsivertint ? :roll: Iš anksto ačių ....
 #666555   PelkiuSenis
 07 Bir 2016 13:54
Kur perka tai nepasakysiu.
Kas del mokesciu tai vienaip yra jei perki uz daugiau, ir kitaip jei uz mazesne suma. Per kur siuncia, kas bus tarpininkai, kiek jie kainuos ir t.t. Pavartyk sita puslapi, ten info yra su taisyklemis iki kokiu sumu ir nuo kokiu sumu kas kaip preliminariai buna http://muitai.lt/
  • 1
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė