Užtenka jau tu lydeku, ypac upese. Randi duobe - apmetai, eini toliau:))Ufonautas rašė:Sveiki, galvoju šį savaitgalį link Buivydžių pavažiuot, spininga pamėtytTik vat, kad mažai patirties turiu upėj su spiningu, bet labai jau traukia kažkaip :D Galvojų lydekų paieškot pakrantėse, pasivaikščiot, gal kas šiemet bandėt jau? Gal jų dar nebus tokiu metu?
SuperCe5ar rašė:Užtenka jau tu lydeku, ypac upese. Randi duobe - apmetai, eini toliau:))Ufonautas rašė:Sveiki, galvoju šį savaitgalį link Buivydžių pavažiuot, spininga pamėtytTik vat, kad mažai patirties turiu upėj su spiningu, bet labai jau traukia kažkaip :D Galvojų lydekų paieškot pakrantėse, pasivaikščiot, gal kas šiemet bandėt jau? Gal jų dar nebus tokiu metu?
Cia upej ar prude kokiam tu tuos karosus bandej?As pvz. neradau karosu neri, per 2 dienas vazinejimu,bet snd nuvaziau i prudeli tai 2 pagavau 300-400gr.Arturijus rašė:Scorpai, palik zuvies kitiems :D Ka tik grizau is draugo nurodytos vietos, ten man nesisieke, bet va kitam krante nuziurejau sioki toki judesiuka, sendiena poilsis, ryt bus meginama kita vieta :D
Gerai jau,gerai,bendravardi...paliksiu...tuo labiau greit jau ir karsiai pasirodys...kam man tas melocius?Arturijus rašė:Scorpai, palik zuvies kitiems :D Ka tik grizau is draugo nurodytos vietos, ten man nesisieke, bet va kitam krante nuziurejau sioki toki judesiuka, sendiena poilsis, ryt bus meginama kita vieta :D
Nery?scorpium1 rašė:Gerai jau,gerai,bendravardi...paliksiu...tuo labiau greit jau ir karsiai pasirodys...kam man tas melocius?Arturijus rašė:Scorpai, palik zuvies kitiems :D Ka tik grizau is draugo nurodytos vietos, ten man nesisieke, bet va kitam krante nuziurejau sioki toki judesiuka, sendiena poilsis, ryt bus meginama kita vieta :D
PS Karosu bandysiu si savaitgali...visada tokiu laiku budavo...geri tokie..po 700-1000 gr. Karta net 7 tokius islupau,atsimenu
Tikrai taip.Nery.Ce5ar rašė:
Nery?scorpium1 rašė:Gerai jau,gerai,bendravardi...paliksiu...tuo labiau greit jau ir karsiai pasirodys...kam man tas melocius?Arturijus rašė:Scorpai, palik zuvies kitiems :D Ka tik grizau is draugo nurodytos vietos, ten man nesisieke, bet va kitam krante nuziurejau sioki toki judesiuka, sendiena poilsis, ryt bus meginama kita vieta :D
PS Karosu bandysiu si savaitgali...visada tokiu laiku budavo...geri tokie..po 700-1000 gr. Karta net 7 tokius islupau,atsimenu
Pritariu Arturijau,ejimas karosu lb trumpas,ne daugiau savaites tikrai.Ne kiekvienais metais pasiseka pataikyti ant jo.Kartais sutapdavo su ziobriu nerstu.Didziausias pagautas egzempliorius - 1,6 kg...Arturijus rašė:Maniakas, atsiroviau pas save tvenkinyje, bet ir Scorpas teisus kazkur panasiu laiku turetu buti trumpas ejimas Neryje karosu, engzemplioriai tikrai ispudingi, tik tai buna nuo 2 dienu iki savaites, panasu po ziobrio nersto