Miku, su sekancia partija gaunu 2 raudongalvius :D :D :DMikuMaku rašė:Viskas, visus savo voblerius keiciu i raudongalvius:)
mazdaug po 3 savaiciu kokiu tureciau gaut...
Miku, su sekancia partija gaunu 2 raudongalvius :D :D :DMikuMaku rašė:Viskas, visus savo voblerius keiciu i raudongalvius:)
Trout Tune (3,5 g.) ten, BO spalvinimas (na kas iš jo likęKairys rašė:...norėjau paklausti...
DainiusM rašė:... bukle panasi.![]()
As rinkciausi vingiuotas vietas (zinoma, jei ten visur gylis 20-30cm kitaip), bet jei vyngiuose yra duobiu, kur srove stoja, uzsisuka tai rinkciausia ta dali, nes ir varles laikosi ir maisto atnesa.MikuMaku rašė:Kadangi nebejauciu romantikos zvejoti tarp troleibusu, sodybu ir lesto elektriku tiesianciu antzeminius/ pozeminius kabelius, nusprendziau pavaziuoti toleliau nuo sostines. Bet, kaip visada yra keli bet...
Esu nusimates kelis Merkio intakus ir intaku intakus. Zinau, kad ju (zvaigzdziuviu) auksciau minetos upes baseine yra praktiskai visur, bet....
Tarkim, renkates siuo laikotarpiu i jums (praktiskai) nezinomo (man asmeniskai) upelio ruoza, i ka atkreiptumete demesi? Ar i vyngiuota miskingoi teritorijoi tekanti upelio ruoza, ar i maziau vyngiu , bet su teorine tikimybe ,kad bus gyliau, tiesesni, pievomis tekanti ta pati upeli? Kadangi oras atsilovarles sujudejo
o tai geras zenklas trofejams
![]()
Taip, matomumas +150 proc.MikuMaku rašė: Beje, teko kazkur skaityti ar girdeti kad vobleriu nugareles baltai dazo, kad matytu?
Nugareliu dazymas, patentuotas Arabo,Slovak rašė:Taip, matomumas +150 proc.MikuMaku rašė: Beje, teko kazkur skaityti ar girdeti kad vobleriu nugareles baltai dazo, kad matytu?
Tam atvejui, aš dažniausiai, į žūklę pasiimu kokius 5 voblerius, na kad galėčiau truputėli juos pakaitaliot. Blizgus, tamsus, ryškus ir pan. Ir žiūrėk tik pyst ir išauna kokia spalva. Na suprantu, kad spalva visiškai pofik upėtakiui, bet man tai suveikia ir aš taip elgiuosi. Aišku papildomų išlaidų yra, nes reik segtukų turėt, kad būtų greičiau ir lengviau pakeist masalą, bet tai atsiperka kai toje pačioje duobėje žuvis susidomi pakeistuoju masaluMikuMaku rašė: Dabar galvoju... Perspektyviu vietu buvo tikrai. Ir duobes ir posukiai su suletejancia srove, ir medziu saknys isplautos. Gal vobleriai pas mane per daug blizgus ir ryskus tokia diena. Gal sauletom dienom kokius nors matinius det reikia.Nors vanduo pasidtrmstes , ir siaip norisi kazkaip matyti pravedimo metu...