Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #645142   Zmeegolov
 29 Lap 2015 13:52
Reikia ne skaityt o bandyt :? Nes skaitant visada daugiau neigiamos info nei teigiamos...apie viską...O šiaip draugas tokį turi, teko pusvalandį juo pamosuot tai visai smagus...todėl ir manau jamt.
O į savo nuomonės del SG patikimumą netaikau nes dažniausiai stambesniais masalais spiningauju...o UL daugiau sielos atgaivai kai ranką nuo voblų paskausta :ruko
 #647529   winetoox
 27 Gru 2015 14:16
Sveiki ,gal yra turinciu kuri nors is siu yamaga blanks bluecurrent 610 tz, 72tz, arba 76 tz, kuris is ju geriausiai tinka dzigui? Siaip 610 man nepatinka del savo ilgio ir norisi daugiau gramu , pagal ilgi geriausias butu 76 tz. Arba dar 72tz padoraus ilgio. Kuris is siu dveju labiau tiktu dzigui. Gal yra turinciu siuos kotus ir galetu kazka pakomentuoti?
 #647532   lauris
 27 Gru 2015 14:19
winetoox rašė:Sveiki ,gal yra turinciu kuri nors is siu yamaga blanks bluecurrent 610 tz, 72tz, arba 76 tz, kuris is ju geriausiai tinka dzigui? Siaip 610 man nepatinka del savo ilgio ir norisi daugiau gramu , pagal ilgi geriausias butu 76 tz. Arba dar 72tz padoraus ilgio. Kuris is siu dveju labiau tiktu dzigui. Gal yra turinciu siuos kotus ir galetu kazka pakomentuoti?
o tai butina visuose temose to klaust ?
 #647535   The hound
 27 Gru 2015 14:42
winetoox rašė:Sveiki ,gal yra turinciu kuri nors is siu yamaga blanks bluecurrent 610 tz, 72tz, arba 76 tz, kuris is ju geriausiai tinka dzigui? Siaip 610 man nepatinka del savo ilgio ir norisi daugiau gramu , pagal ilgi geriausias butu 76 tz. Arba dar 72tz padoraus ilgio. Kuris is siu dveju labiau tiktu dzigui. Gal yra turinciu siuos kotus ir galetu kazka pakomentuoti?
rezerva yamaga dviguba kaip minimum turi
 #648366   BroniusM
 05 Sau 2016 10:01
Ignas562 rašė:sveiki. Planuoju įsigyti Team Salmo Tioga spinigėlį. Kokie atsiliepimai apie juos ir aišku kokią jūsu nuomonė? :)
pasėmiau aš vakar 2,37m 0,5 -5g, man labai patiko, smagus reikalas rankoj, čia skaitinėjau , tai nuomonės skirtingos, nelabai tau padės apsispręst, nes yra kas tiesiog prieš Salmo nusistatę... :)), dabar tik ritutę reiks atitaikyt ir laukt atšilimo... :e:e
 #648389   rusla02
 05 Sau 2016 11:49
BroniusM rašė:
Ignas562 rašė:sveiki. Planuoju įsigyti Team Salmo Tioga spinigėlį. Kokie atsiliepimai apie juos ir aišku kokią jūsu nuomonė? :)
pasėmiau aš vakar 2,37m 0,5 -5g, man labai patiko, smagus reikalas rankoj, čia skaitinėjau , tai nuomonės skirtingos, nelabai tau padės apsispręst, nes yra kas tiesiog prieš Salmo nusistatę... :)), dabar tik ritutę reiks atitaikyt ir laukt atšilimo... :e:e
Aš turiu tokį pat. Tai jau 2 metai. Tai esu patenkintas. Nežinau kaip kitiems, bet man kaip už tokią kainą smagus kuotelis
 #648404   BroniusM
 05 Sau 2016 13:22
rusla02 rašė:
BroniusM rašė:
Aš turiu tokį pat. Tai jau 2 metai. Tai esu patenkintas. Nežinau kaip kitiems, bet man kaip už tokią kainą smagus kuotelis
O kokią ritutę prie jo naudoji, svarbu, kad ploną pintuką gražiai klotų nes norisi susikomplektuot pilnai, plius dabar visokių akcijų ritėms gan daug, planuoju gaudyt gosenu 0,6, nes šį sezoną pabandžiau jį ir pakolkas labai geri įspudžiai.
 #648436   rusla02
 05 Sau 2016 17:22
PelkiuSenis rašė:Ir su tuo smagumu, nuo kiek gramų jauti jau i ranka? Ir kiek daugiausiai gali apkrauti tokį kotą? :) bei kokio storio vala naudoji?
Į ranką jis turbūt informacijos neperduoda. Nuo 3gr. Galūne jau rodo. Maksimum esu su 10gr. Džiuginęs, daugiau jau bijojau. Valas 0,6 ar 0,4 gosenas.
Ritė esu užsidėjęs mitchel max pro kažkokia, prisimenu kad kainavo apie 500Lt.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė