SG Parabellum CC UL 7'1" 215cm 0-7g - 2secArvidys rašė:Koknkreciau galima kas per savagear ir kur ziurejai?
visai patiko....
O žiūrėjau Vilniuje, Riešėje link molėtų prekybos centre...
SG Parabellum CC UL 7'1" 215cm 0-7g - 2secArvidys rašė:Koknkreciau galima kas per savagear ir kur ziurejai?
O tai kazka skaitei, gyre kazkas, kad imsi ar tiesiog papurtei,ir to uzteko apsisprest kad 3-4gr jausi i ranka?Zmeegolov rašė:Savagear šiandien iki 7 g. čiupinėjau...jaučiu reiks jamt jį ant dienų...
o tai butina visuose temose to klaust ?winetoox rašė:Sveiki ,gal yra turinciu kuri nors is siu yamaga blanks bluecurrent 610 tz, 72tz, arba 76 tz, kuris is ju geriausiai tinka dzigui? Siaip 610 man nepatinka del savo ilgio ir norisi daugiau gramu , pagal ilgi geriausias butu 76 tz. Arba dar 72tz padoraus ilgio. Kuris is siu dveju labiau tiktu dzigui. Gal yra turinciu siuos kotus ir galetu kazka pakomentuoti?
rezerva yamaga dviguba kaip minimum turiwinetoox rašė:Sveiki ,gal yra turinciu kuri nors is siu yamaga blanks bluecurrent 610 tz, 72tz, arba 76 tz, kuris is ju geriausiai tinka dzigui? Siaip 610 man nepatinka del savo ilgio ir norisi daugiau gramu , pagal ilgi geriausias butu 76 tz. Arba dar 72tz padoraus ilgio. Kuris is siu dveju labiau tiktu dzigui. Gal yra turinciu siuos kotus ir galetu kazka pakomentuoti?
bet rusu forumuose skaiciau ,kad butent yamaga turi lygiai tiek kiek parasyta ,nei gramo daugiau rezervo.The hound rašė: rezerva yamaga dviguba kaip minimum turi
pasėmiau aš vakar 2,37m 0,5 -5g, man labai patiko, smagus reikalas rankoj, čia skaitinėjau , tai nuomonės skirtingos, nelabai tau padės apsispręst, nes yra kas tiesiog prieš Salmo nusistatę...Ignas562 rašė:sveiki. Planuoju įsigyti Team Salmo Tioga spinigėlį. Kokie atsiliepimai apie juos ir aišku kokią jūsu nuomonė?
Aš turiu tokį pat. Tai jau 2 metai. Tai esu patenkintas. Nežinau kaip kitiems, bet man kaip už tokią kainą smagus kuotelisBroniusM rašė:pasėmiau aš vakar 2,37m 0,5 -5g, man labai patiko, smagus reikalas rankoj, čia skaitinėjau , tai nuomonės skirtingos, nelabai tau padės apsispręst, nes yra kas tiesiog prieš Salmo nusistatę...Ignas562 rašė:sveiki. Planuoju įsigyti Team Salmo Tioga spinigėlį. Kokie atsiliepimai apie juos ir aišku kokią jūsu nuomonė?), dabar tik ritutę reiks atitaikyt ir laukt atšilimo...
O kokią ritutę prie jo naudoji, svarbu, kad ploną pintuką gražiai klotų nes norisi susikomplektuot pilnai, plius dabar visokių akcijų ritėms gan daug, planuoju gaudyt gosenu 0,6, nes šį sezoną pabandžiau jį ir pakolkas labai geri įspudžiai.rusla02 rašė:Aš turiu tokį pat. Tai jau 2 metai. Tai esu patenkintas. Nežinau kaip kitiems, bet man kaip už tokią kainą smagus kuotelisBroniusM rašė:pasėmiau aš vakar 2,37m 0,5 -5g, man labai patiko, smagus reikalas rankoj, čia skaitinėjau , tai nuomonės skirtingos, nelabai tau padės apsispręst, nes yra kas tiesiog prieš Salmo nusistatę...Ignas562 rašė:sveiki. Planuoju įsigyti Team Salmo Tioga spinigėlį. Kokie atsiliepimai apie juos ir aišku kokią jūsu nuomonė?), dabar tik ritutę reiks atitaikyt ir laukt atšilimo...
Į ranką jis turbūt informacijos neperduoda. Nuo 3gr. Galūne jau rodo. Maksimum esu su 10gr. Džiuginęs, daugiau jau bijojau. Valas 0,6 ar 0,4 gosenas.PelkiuSenis rašė:Ir su tuo smagumu, nuo kiek gramų jauti jau i ranka? Ir kiek daugiausiai gali apkrauti tokį kotą?bei kokio storio vala naudoji?
Nebutinai is lietuvos. Is uzsienio e-shopu galit siulyti.Saugirdas rašė:Kolkas kito ir tikriausiai LT rinkoj nera.