Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #653814   arunas888
 16 Vas 2016 22:05
BroniusM rašė:https://www.youtube.com/watch?v=nYbTVjzek5Q video operatorius ir kūrėjas Fishermen'as.
Sportininkas kaip žadėjau trumpas video iš bučių naikinimo :), būtų gerai pamatyt kas ten palikinėja, bet ir manau, kad iš to namo kur piktas šuo... :grin:
Ten greiciausia palikineja is to geltono namo,nes ten gyvena tokie biski megstantys lengvai zuvies pasigauti.
 #653821   arabas
 16 Vas 2016 22:26
BroniusM rašė:https://www.youtube.com/watch?v=nYbTVjzek5Q video operatorius ir kūrėjas Fishermen'as.
Sportininkas kaip žadėjau trumpas video iš bučių naikinimo :), būtų gerai pamatyt kas ten palikinėja, bet ir manau, kad iš to namo kur piktas šuo... :grin:
Tai, ką? :neutral: Gal jums dabar po medalį įsegti?
Robinai Hudai... blyn. Reikėjo dar kaimiečio trobą pakurti.

:ks>

MĖGĖJŲ ŽVEJYBOS VIDAUS VANDENYSE TAISYKLĖS
10. Draudžiama veikla:
10.3. išimti iš vandens telkinių ūdas, tinklinius ne mėgėjų žvejybos įrankius ir žuvis iš jų. Asmenys, pastebėję vandens telkinyje nepažymėtus, kaip nustatyta Žvejybos įrankių ženklinimo tvarkoje, patvirtintoje Lietuvos Respublikos aplinkos ministro 2005 m. liepos 29 d. įsakymu Nr. D1-383 (Žin., 2005, Nr. 96-3609) (toliau - Žvejybos įrankių ženklinimo taisyklės), draudžiamus žvejybos įrankius, neišimdami jų iš vandens, praneša apie tai aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pareigūnams;
 #653823   BroniusM
 16 Vas 2016 22:47
Pranešta GA, liepta sunaikinti, linksmi tie forumiečiai, vis prip*skių ieško :)), ir prie ko čia medalis, patys saugosim savo upes, patys daugiau kibimų turėsim ;)
 #653825   Sportininkas
 16 Vas 2016 22:50
arunas888 rašė:
Ten greiciausia palikineja is to geltono namo,nes ten gyvena tokie biski megstantys lengvai zuvies pasigauti.
cia ne tas bucius kuri as maciau, ten buvo atviroj vietoj be jokiu krumu, bet supjaustytas taipat buvo
 #653827   arabas
 16 Vas 2016 22:56
Patys patys patys..., o GA pareigūnas ramiai sau toliau kabinete snarglį krapšto ir subinę augina.
 #653832   BroniusM
 16 Vas 2016 23:08
arabas rašė:Patys patys patys..., o GA pareigūnas ramiai sau toliau kabinete snarglį krapšto ir subinę augina.
Tai geriau būkim abejingi, pasukim ir palikim, nes gal atvažiuos prie upeliuko bučių naikinti, o gal ir ne... :)), tik kitą žvejybą manau nenustebčiau kitoj vietoj sumerkus radęs , o per tą laiką kol nebuvau gal ne vienas upėtakis išsemtas būtų :), žodžiu diskusija be jokios logikos, gan netikėta girdėt,nes kiek stebiu forumą esi vienas iš rimtesnių šio forumo žvejų :), bet dalis lieuvių pasižymi abejingu požiūrių į daugelį matomų problemų ir linkę kaltint kitų neveiksnumą ir t.t.
 #653834   Slovak
 17 Vas 2016 00:29
BroniusM, man aplinkosaugininkai pasake savivale neuzsiimineti, skambinti visais atvejais. Laiko sake po Mazuronio ministravimo daugiau turi lauke dirbti. Gal jusu apskrities aplinkosaugininkai trupuciuka atsipalaidave. Reikia piliules is virsaus gauti
 #653859   rotveileris
 17 Vas 2016 12:05
BroniusM rašė:
arabas rašė:Patys patys patys..., o GA pareigūnas ramiai sau toliau kabinete snarglį krapšto ir subinę augina.
Tai geriau būkim abejingi, pasukim ir palikim, nes gal atvažiuos prie upeliuko bučių naikinti, o gal ir ne... :)), tik kitą žvejybą manau nenustebčiau kitoj vietoj sumerkus radęs , o per tą laiką kol nebuvau gal ne vienas upėtakis išsemtas būtų :), žodžiu diskusija be jokios logikos, gan netikėta girdėt,nes kiek stebiu forumą esi vienas iš rimtesnių šio forumo žvejų :), bet dalis lieuvių pasižymi abejingu požiūrių į daugelį matomų problemų ir linkę kaltint kitų neveiksnumą ir t.t.[/quot

Bet kokie mes greiti teisti, kuris cia rimtas kuris cia ne toks jau rimtas '''bum o kas tu toks esi, kad sprendi vieno ar kito zmogaus rimtuma- kas tau suteike toke teise?
visu pirma, tas, pagal tavo skirstyma iki siol buves rimtas zvejys staiga tapo neberimtas- nes paprietaravo tau. bet tu pats nesupranti, kad tu pats pazeidei MZT o tas rimtas zvejys tave paprotino- tiesiog pasakytum aciu. nes galiu garantuot, kad iki siol to punkto kuri neberimtas zvejys ikele, pats net nezinojai. aisku, kad uzgincysi, kad zinojai, bet ne vien apie tave sukasi gyvenimas jei ka... As esu isitikines, kad si punkta mazai kas uzsifiksavo i savo ilgalaike atminti. o dabar arabas primine tiems kurie buvo pamirse ir pasake tiems kurie net nebuvo skaite apie toki punkta. kam reikia skambint? del to, kad galbut GAI imsis kazkokiu priemoniu ir surengs pasala, kad atrurytu brakonieriu. aisku jei jie nesiruosia vaziuoti- tu visa laika gausi leidima sunaikint brakonieriavimo iranki. taip, kad kartais sunaikindamas tu tik padedi brakonieriui. todel dar karta pasikartosiu- nebukim tokie greiti teisti '''bum
a va dauguma klausimu uzduodamu forume , kurie 100 ir daugiau kartu yra atsakyti pries vos keleta puslapiu, jus klausinejat ir kazkodel saves nekaltinat neveiksnumu? ir maza to, kaip as suprantu, save laikote rimtais zvejais... :ruko
jei ka tai sis klausimas, kaip elgtis su brakonieriavimo irankiais, kolkas man pats rimciausias per pastaruosius 3 menesius sitoj temoj ;uolrait
 #653862   BroniusM
 17 Vas 2016 12:40
Rotveileris, nelabai supranti ką parašiau kaip matau :), kad Arabas vienas geresnių žvejų atsispindi jo patarimuose, foto, video ir t.t., aš čia net nediskutavau apie žvejo "rimtumą" pagal jo rezultatus žvejyboje, o būtent kalbėjau apie požiūrį į brakonieriavimą ir t.t., ką tu turėjai suprast , bet panašu, kad nelabai supratai :), dėl punkto patikėk manim, kad jį žinojau, nes šiemet norėjau stot į neetatinius GĄ, nesenai vyko egzaminas, tai pasidomėk, plius esu baigęs teisės magistrą, tai jei tau reikia kokių paaiškinimų teisiniais klausimais gali kreiptis, paaiškint galėsiu ;), taip, kad žodžiu geriau pasigilink truputį nuo ko viskas prasidėjo šitoj betikslėj diskusijoj, visi turim skirtingą požiūrį ;uolrait
Būtų galingas tiklas kokiam ežere, tikrai būtų neliestas ir manau GA būtų važiavę į pasalą ir t.t., bet bučiukiai beveik no name upelyj, tai manau dėl to ir nesivargina, o kiekvienas iš mūsų turim savitą pilietiškumo supratimą, tu gali palikt, aš sunaikinsiu ;), žodžiu baigiu šitą offtipic'ą, jei nori pm galim padiskutuot :)
 #653865   rotveileris
 17 Vas 2016 13:06
BroniusM rašė:Rotveileris, nelabai supranti ką parašiau kaip matau :), kad Arabas vienas geresnių žvejų atsispindi jo patarimuose, foto, video ir t.t., aš čia net nediskutavau apie žvejo "rimtumą" pagal jo rezultatus žvejyboje, o būtent kalbėjau apie požiūrį į brakonieriavimą ir t.t., ką tu turėjai suprast , bet panašu, kad nelabai supratai :), dėl punkto patikėk manim, kad jį žinojau, nes šiemet norėjau stot į neetatinius GĄ, nesenai vyko egzaminas, tai pasidomėk, plius esu baigęs teisės magistrą, tai jei tau reikia kokių paaiškinimų teisiniais klausimais gali kreiptis, paaiškint galėsiu ;), taip, kad žodžiu geriau pasigilink truputį nuo ko viskas prasidėjo šitoj betikslėj diskusijoj, visi turim skirtingą požiūrį ;uolrait
Būtų galingas tiklas kokiam ežere, tikrai būtų neliestas ir manau GA būtų važiavę į pasalą ir t.t., bet bučiukiai beveik no name upelyj, tai manau dėl to ir nesivargina, o kiekvienas iš mūsų turim savitą pilietiškumo supratimą, tu gali palikt, aš sunaikinsiu ;), žodžiu baigiu šitą offtipic'ą, jei nori pm galim padiskutuot :)
Pasikartosiu- pasaulis sukasi ne tik apie tave ;uolrait
o kaip teises magistras turetum zinot apie nekaltumo prezumcija, todel kas rimti o kas ne, neskubek teist ;uolrait
 #653867   Aqua v.
 17 Vas 2016 13:10
Nesiparink, Broniau ;-)
Cia ne off :) , cia normalus topicas :grin:
Ir tikrai ne visi cia pries tave, tiesiog tavo oponentai daugiau 'sustru morku' isgere :grin:
Nenoriu kolkas nei keiktis nei ch..jeiktis :-D , bet as tavo pusej ;-) (siuo konkreciu atveju).
 #653873   arabas
 17 Vas 2016 13:30
Pirmiausia noriu pasakyti, kad rašydamas postą nežinojau, kad buvo pranešta GA, kuri liepė sunaikinti tuos nelegalius ar draudžiamus įrankius. Iš pirmo žvilgsnio lygtai viskas ir gerai. Radom, pranešėm ir patys sunaikinom. Entuziazmas liejasi laisvai, ir puiki proga išbandyti peilio aštrumą. "Žiauri akcija" nufilmuota, įkelta į socialinius tinklus. Aplodismentai. Uždanga nusileido. O toliau? Kas nors pasikeis?

... nežinau, kaip būčiau pasielgęs pats. Greičiausiai būčiau atsisakęs daryti tai, kas man nepriklauso, ir ne vien tik todėl, kad sekantį kartą jau kaimietukas gali pasidarbuoti su peiliuku pjaustant mano ar kito, niekuom dėto žvejo, automobilio padangas.

Šiuo ir kitais panašiais atvejais šlykčiausias dalykas yra ne tiek keli bučiukai, o pareigūnų abejingumas. Kur yra riba, kokio reikšmingumo turi būti pažeidimas, priversiantis inspektorių pakilti nuo minkštos kėdės ir palikti šiltą kabinetą?

Įsivaizduokit, kad prie upės pasirodo uniformuotas žmogus, kuris pats ištraukia nelegalius įrankius ir demonstratyviai pereina per menamo pažeidėjo kiemą. O juk galima dar ir į trobą užsukti, pasikalbėti: "Jūsų? Ne jūsų? Gal žinot? Nežinot? Noriu informuoti, kad bauda už tokį pažeidimą tokia ar anokia... Dabar čia atvažiuosim dažniau..."
Apibendrintai šitoks hipotetinis pareigūno elgesys ir pokalbis vadintųsi prevencija, kurios nauda ir efektas yra keliasdešimt kartų didesnis, nei keli supjaustyti bučiukai.
O kad taip atsitiktų, reikia atsisakyti daryti ne savo darbą. Gal taip priversim pakelti subinę?

Deja, situacija yra tokia, kad jei nešviečia perspektyva kažkam surašyti protokolą ir užsidėti pliusiuką, tai niekur aš nevažiuosiu. Patys traukit, pjaustykit... Įgalioju. Aš geriau kartu su Vicejonausku Neries krantine po aplinkos ministerijos langais pasivaikščiosiu, pasipiarinsiu...
 #653875   Paulius_K
 17 Vas 2016 13:50
Kazkada turejau isivedes keliu rajonu, kuriuose bunu inspekcijos numerius. Is savo ir kolegu patirties galiy pasakyt, kad daug efektyvesnis yra 112 ;) buvo atveju kai pirmiau atvaziavo keliu policija, kuri per racija pranese kad reikia aplinkosaugos inspektoriu. Spekit ar ilgai ju subines kedes silde?
 #653882   Aqua v.
 17 Vas 2016 15:05
o as manau, kad visur, kur tvarka siokia tokia yra, pagrindinis nuopelnas ne ypatingai gausiu ir aktyviu, ir 'piktu' jegos strukturu,
o aktyviu pilieciu, kurie nemyza i kelnias, kad juos pasius n..fig, nebijo, kad ju BNW ibres (ir jis pries kaimynus negales vaidint pasiturincio (is trecio auksto su BNW7))

Bachurai is esmes padare teisinga darba. Yra abejoniu, kitokiu nuomoniu - galima apsviest, padiskutuot. Bet tikrai nera del ko juos uzsipult. O jei uzsipuolat, tai imkit ir atgal 'riebius' epitetus savo adresu.
Pvz (mano nuomone) tie, kas visaip vartosi 'taisykliu labirintuose', labai panasus i pusbrekius ir siaip murzius, ieskancius spragu, kaip pasiteisint savo paciu abejones... Kartais del etikos zvejyboj, kartais siaip del 'parazitiskumo' gyvenime.

Del griezto nenukrypimo nuo (netobulu) taisykliu ir istatymu. Isikelkit i youtube paieska 'Social experiment'. Ten rasit tikrai idomiu dalyku, tame tarpe apie degraduojancios 'civilizuotos' visuomenes atstovus , nesugebancius efektyviai padeti skriaudziamam vaikui, moteriai, seneliui,.... - ne ju gi darbas, 'taisyklese' neaprasyta, ir t.t. ir pns.
Niekam nepersu savo nuomones, bet jei kas kabinsis prie mano vaiku, mano zmonos - po..uj man ant 'kodekso', policija tikrai nespes atvaziuot. Ir taip pat po..fig ant agresoriaus teises i 'Teisma', ir i nekaltumo prezumpcija 'pagal Mata'
 #653886   rotveileris
 17 Vas 2016 15:21
Aqua v. rašė: Niekam nepersu savo nuomones, bet jei kas kabinsis prie mano vaiku, mano zmonos - po..uj man ant 'kodekso', policija tikrai nespes atvaziuot. Ir taip pat po..fig ant agresoriaus teises i 'Teisma', ir i nekaltumo prezumpcija 'pagal Mata'
Nesiparink taip smarkiai, kas ka cia uzsipuole? pasikartosiu: PASAULIS SUKASI NE TIK APIE VIENA ZMOGU. todel si pamokanti diskusija, manau iseis ne vienam skaitamciam i nauda. Niekas jaunojo teisininko neuzsipuole ir nesmerkia, bet primene taisykles ir pasvarstymam isdeste, kad nebutinai yra vienas sprendimas- SUNAIKINTI. apie abejinguma, kad eik ir nieko nedaryk cia niekas niekur net neminejo. jus kai patys rasot tai pries tai kitu parasyta zinute perskaitykit nuosekliai o ne pamate 3 netinkamus zodzius uzsipulkit...
o replika i tavo pacio eilute palikta virsuje... kiek matau kitus kaltini abejingumu o pats rasai, kad ginsi tik savo dukra ir zmona. todel dar karta pasikartosiu: PASAULIS SUKASI NE TIK APIE TAVE :) ir nesimusk, nes gi nezinai nuo ko gali i koma papult '''bum
ok, ok.. viska supratau, nereikia saukt ;uolrait
 #653889   BroniusM
 17 Vas 2016 15:57
rotveileris rašė:
Aqua v. rašė: o replika i tavo pacio eilute palikta virsuje... kiek matau kitus kaltini abejingumu o pats rasai, kad ginsi tik savo dukra ir zmona. todel dar karta pasikartosiu: PASAULIS SUKASI NE TIK APIE TAVE :) ir nesimusk, nes gi nezinai nuo ko gali i koma papult '''bum
ok, ok.. viska supratau, nereikia saukt ;uolrait
Skaitau ir nesuprantu... :) Kaip matau tu esi vienas iš tų žmonių, kuris, kad ir kokie logiški argumentai yra, nesutiks ir bandys įrodyt savo tiesą... Nors realiai situacija aiški ir čia mums - žvejams, klaustukų kilt ir nelabai turėtų, nesvarbu kokios stadijos žvejys esi, o gal net nežvejys, o tiesiog žmogus mylintis gamtą. Ir čia nebūtinai šita situacija, kaip Aqua minėjo, vieną kart praeisi pro bučių , kitą kart matydamas daužomą žmogų, kviesi policija ir nesvarbu kaip jin toli bus, lauksi kol jin atvažiuos, o kas per tą laiką daužomam žmogui nutiks, tau nebeįdomu, nes juk atlikai pilietinę pareigą ir pranešei policijai.

Tie visi teiginiai apie supjaustytas padangas ir t.t., dar labiau kelia šypsena, čia grynai standartinis lietuvis, kas yra matoma mūsų televizijos rengiamose laidose ir t.t. Kad padėčiau, imčiausi veiksmų, bet bijau, kad su manim susidoros, toks grynas sovietinis represinis palikimas, gal dėlto, kad aš ne tos kartos, mano šiektiek kitoks mąstymas. Laisvalaikiu aš vaikštau į sporto salę, ne tam, kad galėčiau prieš kažką paspuikuodamas rodyt savo jėgą, o tam, kad būtent tokiais atvejais, kai koks murzius sugalvos man padangas pabadyt ar su pagaliuku per galvą duot, nereiktų bėgt ir slėptis kol policija atvažiuos, o tam , kad policijos laukčiau su murzium prie kojos.

O apie visas nekaltumo prezumpcijas gal geriau nediskutuokim ;), nes išvis šypseną kelia... Yra puiki laida "Farai", kur visi savo teises žino, tik gaila, kad pareigas pamiršta :))

Žodžiu palinkėsiu daugiau pilietiškumo, nepraeit pro šalį, kai matom daromą nusikaltimą, nes gal kitą kart praeis pro mus toks pat naivuolis, kai mums reikės pagalbos, o tokius ir panašius video siūlau kelt ir rodyt, kad mes jau kitokie ir formuot kitokį požiūrį į žvejus, o ne kaip dažnai sako, kad gert važiuoja, šiukšlina ir t.t. :)
 #653890   Aqua v.
 17 Vas 2016 16:00
rotveileris rašė:ok, ok.. viska supratau, nereikia saukt...
jei nenori isgirst atsakymo, nereikejo sakyt ir savo nuomones. Ar jauties paskutine instancija?
o replika i tavo pacio eilute palikta virsuje... kiek matau kitus kaltini abejingumu o pats rasai, kad ginsi tik savo dukra ir zmona.
labai daznai iskraipai svetima teksta,
be to tai buvo tik hiperbolizuotas pavyzdys.
Be to, bent perskaityk, su kuo nesutinki '''bum , ka komentuoji, nes dukros apskritai neturiu :!erzina:! .
ir nesimusk, nes gi nezinai nuo ko gali i koma papult
o va tai neturi sulaikyt vyro nuo teisingo veiksmo, nebent esi trusikas, ieskantis pasiteisinimu, kodel kazko nedaryti. Ir cia ne apie "as Chuck'as",
cia apie "bijau, kad ora padangose nuleis" 'viarkt

p.s. Broniau ;-) , susitvarkyk citatas!!
 #653894   rotveileris
 17 Vas 2016 16:37
viskas gerai vyrukai, as su jumis sutinku, ar parasiau kur, kad jus gryba pjaunat? viskas cia puiku, tik nereikia matyt tik vieno teisingo sprendimo :ruko Jusu poziuris absoliuciai teisingas- nei as, nei arabas, nei kuris nors kitas kolkas jusu poziuriui neuzpriestaravo. mes kiek suprantu nesutariam tik del tam tikru detaliu;uolrait
kitas dalykas, duok Dieve, kad jus taip elgetes ir gyvenime, ne vien tik destos poziuri prie klaveturos. nes gyvenu Kaune tuoj bus 20 m, bet dar neteko susidurt su zmogumi skubanciu padet kitam papuolusiam bedoje :superšokas
 #653895   BroniusM
 17 Vas 2016 16:48
Viskas cia puiku, tik nereikia matyt tik vieno teisingo sprendimo :ruko Jusu poziuris absoliuciai teisingas- nei as, nei arabas, nei kuris nors kitas kolkas jusu poziuriui neuzpriestaravo. mes kiek suprantu nesutariam tik del tam tikru detaliu;uolrait
:gutgut
kitas dalykas, duok Dieve, kad jus taip elgetes ir gyvenime, ne vien tik destos poziuri prie klaveturos. nes gyvenu Kaune tuoj bus 20 m, bet dar neteko susidurt su zmogumi skubanciu padet kitam papuolusiam bedoje :superšokas
O čia jau nesutiksiu, bet čia prasideda offtopic'as ne apie upėtakius :)), esu Kaunietis nuo gimimo, augau "rajoninėj" aplinkoj , jeigu ne tėvų įtaka ir sportai, neaišku kur būčiau dabar.Iš mano draugų tarpo, ne kalbu apie universiteto draugus, kalbu būtent apie rajono chebrą, likimai labai įvairūs, kas susitvarkė (save laikau tam tarpe) ir juda į priekį, kas užsienyj, kas aplinkoj iš kurios išeinama dviem būdais. Pauglystėj buvau tikrai hiper aktyvus, tai bėdų buvo daug ir dažnai. Tačiau tiek pats sutikau, tiek mačiau daug puikių žmonių, kurie pirmi visada išties ranką kas man manau padarė didelę įtaką, todėl tuo pavyzdžiu seku pats.
Manau būtent tas geras pavyzdys turi prasidėt nuo tavęs pačio, nereikia visad žiūrėt, kad nemačiau tokių, kurie pirmi skuba padėt bėdoj, tai reiškia aš negaliu būt tas pirmas, geras pavyzdys visada labai lengvai užkrečiamas ;)
Paskutinį kartą redagavo 1 BroniusM. Iš viso redaguota 17 kartus.
 #653896   arabas
 17 Vas 2016 16:49
Aqua v. rašė:o as manau, kad visur, kur tvarka siokia tokia yra, pagrindinis nuopelnas .... aktyviu pilieciu, kurie nemyza i kelnias, kad juos pasius n..fig, nebijo, kad ju BNW ibres
O aš manau, kad tvarka yra ten, kur egzistuoja įstatymų ir taisyklių viršenybė, o ne kaubojiškas teisingumo supratimas.

Jei ką, tai piletiškumas ar pilietiškas aktyvumas gali pasireikšti įvairiai.

Ir kas čia smerktino, jei žmogus bijo dėl savo BMW ar Žigulio, ar šiaip kritiškai vertina savo fizinius sugebėjimus, bet nepraeina pro šalį?

Sunkai įsivaizduoju tarkim Vokietijos ar Danijos GA pareigūną: " Bitte, patys padarykite tnklui kaput".
Nors dar sunkiau įsivaizduoju tokius brokonierevimo atvejus Vokietijoje :-D , Danijoje ar kažkokioje kitoje šalyje, kur įstatymai funkcionuoja kaip šveicariškas laikrodis.
 #653897   BroniusM
 17 Vas 2016 17:04
O aš manau, kad tvarka yra ten, kur egzistuoja įstatymų ir taisyklių viršenybė, o ne kaubojiškas teisingumo supratimas.

Kur šiuo atveju buvo kaubojiškas teisingumas.
Ir kas čia smerktino, jei žmogus bijo dėl savo BMW ar Žigulio, ar šiaip kritiškai vertina savo fizinius sugebėjimus, bet nepraeina pro šalį?
Kalbėjau konkrečiai apie savo situaciją, patys kalbat, kad būna daug skirtingų atvejų. Svarbu būtent nepraeiti pro šalį, o dabar iš jūsų replikų atrodo, kad būtent mums ir reikėjo geriau praeiti pro šalį gavus GA nurodymus :))
Sunkai įsivaizduoju tarkim Vokietijos ar Danijos GA pareigūną: " Bitte, patys padarykite tnklui kaput".
Nors dar sunkiau įsivaizduoju tokius brokonierevimo atvejus Vokietijoje :-D , Danijoje ar kažkokioje kitoje šalyje, kur įstatymai funkcionuoja kaip šveicariškas laikrodis.
Visgi mes esam postsovietinio bloko valstybė, turim džiaugtis ir taip dideliu progresu, kad tampam vis labiau civilizuota ir teisinė tauta, nereikia lygintis su Vokietija ar Skandinavais, reikia žiūrėt kritiškai ir tikėtis, kad su kiekvienais metais mes sparčiu tempu vis labiau judėsim į priekį, būtent tokios tendencijos vis labiau ir labiau matomos, žmonės darosi pilietiškesni. Aišku visur visad bus pesimistų, kuriems visur viskas bus blogai, o už vartų ir oras geresnis atrodys.
 #653899   rotveileris
 17 Vas 2016 17:09
kapoju malkas ir mislinu, kaubojai tie kavenski ne kas kita :-D meciau kirvi ir atejau rasyt apie kaubojiskuma, bet pasirodo arabas jau parase :ks> ta va belieka paantrinti, laukiniai vakarai tikekimes praeityje: kai daskiniai, tulpiniai, daktarai ar brigada sprende, kaip teisingai reikia tvarkytis su neitikusiais ;uolrait
 #653900   arabas
 17 Vas 2016 17:10
Dar kartą konkrečiai apie konkrečią situaciją:
Nauda iš supjaustytų nelegalių įrankių yra lygi nuliui. '''bum
 #653902   BroniusM
 17 Vas 2016 17:16
arabas rašė:Dar kartą konkrečiai apie konkrečią situaciją:

Ok paliksim kitą kart, kad nauda didesnė būtų, aprankioti upėtakiai. ;uolrait
 #653904   arabas
 17 Vas 2016 17:22
Jums nors kuolą ant galvos tašyk....

Nauda būtų buvusi, jei būtumete privertę inspektorių atlikti savo darbą.

Jau nebenoriu kartotis, vėl tą patį per tą patį... Atidžiau paskaitykite, ką jau parašiau.
 #653905   arunas888
 17 Vas 2016 17:25
BroniusM rašė:
arabas rašė:Dar kartą konkrečiai apie konkrečią situaciją:

Ok paliksim kitą kart, kad nauda didesnė būtų, aprankioti upėtakiai. ;uolrait
Jeigu jus paliksit as supjaustysiu :)nes bent jau kauno raj GA tai kazkaip neskuba gaudyti breku.
 #653906   BroniusM
 17 Vas 2016 17:27
Jums nors kuolą ant galvos tašyk....

Nauda būtų buvusi, jei būtumete privertę inspektorių atlikti savo darbą.

Jau nebenoriu kartotis, vėl tą patį per tą patį... Atidžiau paskaitykite, ką jau parašiau.
Man rodos tu nelabai atidžiai skaitai :), buvo pranešta GA, ko pasekoje liepta sunaikinti. Ga; žmonės tuo metu reidavo didelėj upėj ar ežere ir du bučiai upelyj tą dieną nebuvo jų pirminis reikalas. Ar siūlai man skundą rašyt dabar? Žodžiu, kad ir kaip aiškiai nupieščiau situaciją, vistiek savo tiesą įrodyt bandysi :grin:
 #653907   BroniusM
 17 Vas 2016 17:30
Jeigu jus paliksit as supjaustysiu :)nes bent jau kauno raj GA tai kazkaip neskuba gaudyti breku.
Niekad nepaliksiu, visad supjaustysiu ;uolrait ir pro brakonierių niekad nepraeisiu. Ten ironija buvo :)
 #653908   Aqua v.
 17 Vas 2016 17:35
Sakyciau baik, Broniau ;-) .
Cia mazdaug kartu/mentalitetu susikirtimas. Kaip tu irodysi mesininkuj, kad zuvi paleisti apsimoka, ypac jei paleidi del kito zvejo, o ne tam, kad ryt pagautum nauja 'norma'. Tai jis tau ir apie bucius, ir apie spragas taisyklese savaite demagogins - neirodysi recidyvistui, kad jis kaltas buvo nors viena karta...
 #653920   shuo
 17 Vas 2016 18:49
arabas rašė:
Aqua v. rašė:o as manau, kad visur, kur tvarka siokia tokia yra, pagrindinis nuopelnas .... aktyviu pilieciu, kurie nemyza i kelnias, kad juos pasius n..fig, nebijo, kad ju BNW ibres

Jei ką, tai piletiškumas ar pilietiškas aktyvumas gali pasireikšti įvairiai.

Na del danijos nzn, bet su sveicarisku laikrodziu ir vokietija buvo visiskai netaiklus suvis, brakonjieriu ten dar daugiau nei pas mus, o prieziura tokia pati, gal dar prastesne.... Pamatytum ka ten daro rusakalbiai vokieciai.... O upetakius ten galima gaudyti gyvais masalais ir nera ribojimo nersto metu. .. Tada negalima ju gaudyti tik spiningu... O plude prasau...
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 303
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė