rotveileris rašė:Aqua v. rašė:
o replika i tavo pacio eilute palikta virsuje... kiek matau kitus kaltini abejingumu o pats rasai, kad ginsi tik savo dukra ir zmona. todel dar karta pasikartosiu: PASAULIS SUKASI NE TIK APIE TAVE

ir nesimusk, nes gi nezinai nuo ko gali i koma papult
ok, ok.. viska supratau, nereikia saukt

Skaitau ir nesuprantu...

Kaip matau tu esi vienas iš tų žmonių, kuris, kad ir kokie logiški argumentai yra, nesutiks ir bandys įrodyt savo tiesą... Nors realiai situacija aiški ir čia mums - žvejams, klaustukų kilt ir nelabai turėtų, nesvarbu kokios stadijos žvejys esi, o gal net nežvejys, o tiesiog žmogus mylintis gamtą. Ir čia nebūtinai šita situacija, kaip Aqua minėjo, vieną kart praeisi pro bučių , kitą kart matydamas daužomą žmogų, kviesi policija ir nesvarbu kaip jin toli bus, lauksi kol jin atvažiuos, o kas per tą laiką daužomam žmogui nutiks, tau nebeįdomu, nes juk atlikai pilietinę pareigą ir pranešei policijai.
Tie visi teiginiai apie supjaustytas padangas ir t.t., dar labiau kelia šypsena, čia grynai standartinis lietuvis, kas yra matoma mūsų televizijos rengiamose laidose ir t.t. Kad padėčiau, imčiausi veiksmų, bet bijau, kad su manim susidoros, toks grynas sovietinis represinis palikimas, gal dėlto, kad aš ne tos kartos, mano šiektiek kitoks mąstymas. Laisvalaikiu aš vaikštau į sporto salę, ne tam, kad galėčiau prieš kažką paspuikuodamas rodyt savo jėgą, o tam, kad būtent tokiais atvejais, kai koks murzius sugalvos man padangas pabadyt ar su pagaliuku per galvą duot, nereiktų bėgt ir slėptis kol policija atvažiuos, o tam , kad policijos laukčiau su murzium prie kojos.
O apie visas nekaltumo prezumpcijas gal geriau nediskutuokim ;), nes išvis šypseną kelia... Yra puiki laida "Farai", kur visi savo teises žino, tik gaila, kad pareigas pamiršta

)
Žodžiu palinkėsiu daugiau pilietiškumo, nepraeit pro šalį, kai matom daromą nusikaltimą, nes gal kitą kart praeis pro mus toks pat naivuolis, kai mums reikės pagalbos, o tokius ir panašius video siūlau kelt ir rodyt, kad mes jau kitokie ir formuot kitokį požiūrį į žvejus, o ne kaip dažnai sako, kad gert važiuoja, šiukšlina ir t.t.

Laikas praleistas žvejyboje - neįskaitomas į gyvenimo trukmę.