tai dabar reikia suprast kad blubirdas geras jautrus spiningas su kuriuo iki 3 gramu dugno i ranka nepagausi ar kaip
geriausia žuvis- dešra
Idomu butu paskaityt su apibudinimais, + ir - , ir pan. ...aurimas22 rašė:Sakau jai nori galiu isvardinti spiningus.
Ir tave pakvies atvažiuoti ir pasitikrinti katras geriau gaudoEvaldas Z rašė:Idomu butu paskaityt su apibudinimais, + ir - , ir pan. ...aurimas22 rašė:Sakau jai nori galiu isvardinti spiningus.
Tai, kad čia niekam nereikia išskyrus vieną, nu gal du asmenisgiedriuzzz rašė:Tai Jūs susitikit neutraliame vandens telkinyje, kurio neivienas nepažystate, nežinote koks dugnas, kokie gyliai ir pan. Vat ten ir atsiskleis spiningo privalumai, bei meistriškumas
Ramki nenusinekek....Sakau mano foto.Ir kam man deti kitu foto pats pamastyk?ramkis rašė:O tai jei tos "bobos" įdės abele kokią foto su viena kita žuvim (neatmestina galimybė net ne jų pačių sugauta), dar dadės kelias medžių viršūnių nuotraukas dėl estetikos, ir šuns, ar kito kokio naminio gyvio, kuris baido perinčius paukštukus ir ką tik gimusius smulkius žinduolius, taps jau tais "kietais bičais" kurie gali vaikštinėti žandus papūtę ir nurodinėti kas ir kaip? Ar jie taps nuo to kažkokie geresni ir sulauks "atitinkamos'pagarbos' "(citata) ?Aqua v. rašė:aurimas22 rašė:....O jei nori gali atvaziuti i mazeikius ir pazesim kas geriau gaudo.nu ir maladec,
nes jau uzpypina 'bobos', kuriems nekuklu pasigirt savo n desimtmete patirtim, paskiest apie kalnus sugaudytos zuvies,
bet pateikt faktus, foto, reportazus - jau ne onaras matai. As matai per 'kieta' boba, kad deciau reportazus. Tai ir sulauk atitinkamos 'pagarbos', ir patarimus tokiu bobu privaloma is3,14zdavot, kad jaunimas uz grina piniga nepriimtu.
Kad tu zuvu beveik nejemu.Nes per daug gaila...Tik kartais buna isimtis.Del to ir kvieciuosi pazvejoti bei susipazinti.Jei zinoma nori atvykti.ramkis rašė:Na , o kur aš suabejojau, kad tai tavo foto? Nepriimk giliai, čia apie foto pasisakymas net ne tau skirtas. Tiesą pasakius, man neįdomu kas ir kokias foto įdėjo su žuvinais. Pagauni - jėga, aš tikiu, nes neturiu teisės netikėti. Aš tikėsiu jei ir be foto, tu pasakysi, kad vakar privanojai ešerių devynias galybes. Didžiausius atsirinkai, kad pavaišinti tėvus, draugus ar merginą. Man to užtenka, nuotraukos, tik gražus saldainio poperėlis, kuris nieko nepasako nei apie žmogų, nei apie tai kaip jis žuvavo ir panašiai.
Nieko tu neprivirei, ir 1 metai žvejobos tik vienu būdu, tai yra tikrai nemaža patirtis. Žinau berniokų kurie per metus pasiekė tokių rezultatų, kad ojojoi. Nes per metus keičiasi ir oro,žūklės ir visokios kitokios sąlygos. prie jų reikia prisitaikyti ir panašiai. Aš niekur nesakiau, kad mano spiningai geri, ir ar jie gaudo žuvį geriau negu tavo bluebirdas. Anaiptol, klausimas iškilo man ir eevaldui dėl kotų kuriuos tu mėginai. Iš visų kuriuos tu išvardinai didesnė dalis net netinka "mikrinimui", klausimų iškyla kokius tiksliai bandei modelius iš profesionalo ir nextino. Vat ir būtu įdomu sužinoti, kas lėmė tavo pasirinkimą.aurimas22 rašė:Oi uzviriau koses as su tuo lezuviu......Ramki,as pasikvieciau.Del to pazeti ar tavo tie geri spiningai gaudo geriau zuvi ar tas mano blue birdukas(is draugiskumo).Evaldo nekviesiu,bet jei nori gali atvaziuoti priimsiu vietas parodysiu.Gal naujus plotus zvejybinius atras.Gaudau 1 metus mikrojigu.Gaudes su mikado..Salmo elite jig.Mitchell mag pro,ir tuo birdu..Po zvejyba ir daugiau megines simfonija,profesonala favorite,ir Major Craft Nextino.Per tuos metus.O foto turiu jai ka galiu pakviesti i skaipa ar i facebook ta pati.Ir parodysiu placiau.O gal skambes kvailai nes sakysit jau patirti kokia dalina...Tik metus vaikes eserius.Bet per tuos metus daug zvejojiau zvejybu.
Nexitinio.Zinau per slangovas kotas iki 4g.Labiau jis ant avizeliu arba ant.Upetakiu.O tas tik taip meginau per potvinius iki 10g.Nes profesonalas labiau vobleriam.O pasirinkima leme labiausiai finansai kiek sau galiu leisti ar ko.Rinkaus kota .Is savo vietu.Skaiciau komentarus forumuose..Draugu klausinejau tai taip isirinkau.Tai tuo spiningu visus metus gaudziau vien spiningu.Gal tik kokius 5 sykius plude ir taip ant lynu.Vasara.O jau teko man pagauti ir tu puskiliniu eseriu.Ir kiliniu lydeku ant gumos kvepencios.ramkis rašė:Nieko tu neprivirei, ir 1 metai žvejobos tik vienu būdu, tai yra tikrai nemaža patirtis. Žinau berniokų kurie per metus pasiekė tokių rezultatų, kad ojojoi. Nes per metus keičiasi ir oro,žūklės ir visokios kitokios sąlygos. prie jų reikia prisitaikyti ir panašiai. Aš niekur nesakiau, kad mano spiningai geri, ir ar jie gaudo žuvį geriau negu tavo bluebirdas. Anaiptol, klausimas iškilo man ir eevaldui dėl kotų kuriuos tu mėginai. Iš visų kuriuos tu išvardinai didesnė dalis net netinka "mikrinimui", klausimų iškyla kokius tiksliai bandei modelius iš profesionalo ir nextino. Vat ir būtu įdomu sužinoti, kas lėmė tavo pasirinkimą.aurimas22 rašė:Oi uzviriau koses as su tuo lezuviu......Ramki,as pasikvieciau.Del to pazeti ar tavo tie geri spiningai gaudo geriau zuvi ar tas mano blue birdukas(is draugiskumo).Evaldo nekviesiu,bet jei nori gali atvaziuoti priimsiu vietas parodysiu.Gal naujus plotus zvejybinius atras.Gaudau 1 metus mikrojigu.Gaudes su mikado..Salmo elite jig.Mitchell mag pro,ir tuo birdu..Po zvejyba ir daugiau megines simfonija,profesonala favorite,ir Major Craft Nextino.Per tuos metus.O foto turiu jai ka galiu pakviesti i skaipa ar i facebook ta pati.Ir parodysiu placiau.O gal skambes kvailai nes sakysit jau patirti kokia dalina...Tik metus vaikes eserius.Bet per tuos metus daug zvejojiau zvejybu.
Apie pakvietimą pameškerioti, gal kada ir išderinčiau. Esu žuvavęs Ventoje keletą kartų, man visai patiko, tiesa tas jau buvo senokai.
Taip bet gali gaudyti guma.Ir kokia 2g volframine,ciburaska.Ne dzigu o virpinimu.The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas, pats naudoju area klases , tai smagus labai, bet tikrai ne mikro dzigui , su sasyska jautrumo neisgausi tokio
Tuvavanai daug matęs. Tai tu ir pasayk pas kąvava rašė:bobos ir ne bobos, gal baikit matuotis pas ka ilgesnis??
drocinimu tu avizeliu neuzsiimu , tai negaliu pasakytiaurimas22 rašė:Taip bet gali gaudyti guma.Ir kokia 2g volframine,ciburaska.Ne dzigu o virpinimu.The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas, pats naudoju area klases , tai smagus labai, bet tikrai ne mikro dzigui , su sasyska jautrumo neisgausi tokio
Yra tokiu avizeliu kur gali nedideli guminuka pati uzmauti ant ju tik reikia ieskoti.The hound rašė:drocinimu tu avizeliu neuzsiimu , tai negaliu pasakytiaurimas22 rašė:Taip bet gali gaudyti guma.Ir kokia 2g volframine,ciburaska.Ne dzigu o virpinimu.The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas, pats naudoju area klases , tai smagus labai, bet tikrai ne mikro dzigui , su sasyska jautrumo neisgausi tokio
Rinkčiaus galingesnį. Su didesniu žuvinu gali kilti problemų jei reikalus paforsuot reiktų, o ir agresyvesni vobleriai kažkaip jį nemaloniai "purto"The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas...area klases...
taip jis geriau mikro vartyklem kur sveria 2gRastaMan rašė:Rinkčiaus galingesnį. Su didesniu žuvinu gali kilti problemų jei reikalus paforsuot reiktų, o ir agresyvesni vobleriai kažkaip jį nemaloniai "purto"The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas...area klases...
Arvidys rašė:Sveiki, ar kas nors gali palyginti bluebird' a su whitebird?