Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #644884   ramkis
 26 Lap 2015 13:31
Evaldas Z rašė:
aurimas22 rašė:Sakau jai nori galiu isvardinti spiningus.
Idomu butu paskaityt su apibudinimais, + ir - , ir pan. ... :ks>
Ir tave pakvies atvažiuoti ir pasitikrinti katras geriau gaudo :-D :-D :-D
 #644886   ramkis
 26 Lap 2015 13:59
giedriuzzz rašė:Tai Jūs susitikit neutraliame vandens telkinyje, kurio neivienas nepažystate, nežinote koks dugnas, kokie gyliai ir pan. Vat ten ir atsiskleis spiningo privalumai, bei meistriškumas ;-)
Tai, kad čia niekam nereikia išskyrus vieną, nu gal du asmenis :-D
 #644887   aurimas22
 26 Lap 2015 14:06
ramkis rašė:
Aqua v. rašė:
aurimas22 rašė:....O jei nori gali atvaziuti i mazeikius ir pazesim kas geriau gaudo.
:gutgut nu ir maladec,
nes jau uzpypina 'bobos', kuriems nekuklu pasigirt savo n desimtmete patirtim, paskiest apie kalnus sugaudytos zuvies,
bet pateikt faktus, foto, reportazus - jau ne onaras matai. As matai per 'kieta' boba, kad deciau reportazus. Tai ir sulauk atitinkamos 'pagarbos' :aina-sikt , ir patarimus tokiu bobu privaloma is3,14zdavot, kad jaunimas uz grina piniga nepriimtu.
O tai jei tos "bobos" įdės abele kokią foto su viena kita žuvim (neatmestina galimybė net ne jų pačių sugauta), dar dadės kelias medžių viršūnių nuotraukas dėl estetikos, ir šuns, ar kito kokio naminio gyvio, kuris baido perinčius paukštukus ir ką tik gimusius smulkius žinduolius, taps jau tais "kietais bičais" kurie gali vaikštinėti žandus papūtę ir nurodinėti kas ir kaip? Ar jie taps nuo to kažkokie geresni ir sulauks "atitinkamos'pagarbos' "(citata) ? :ruko
Ramki nenusinekek....Sakau mano foto.Ir kam man deti kitu foto pats pamastyk?
 #644890   aurimas22
 26 Lap 2015 14:18
Oi uzviriau koses as su tuo lezuviu......Ramki,as pasikvieciau.Del to pazeti ar tavo tie geri spiningai gaudo geriau zuvi ar tas mano blue birdukas(is draugiskumo).Evaldo nekviesiu,bet jei nori gali atvaziuoti priimsiu vietas parodysiu.Gal naujus plotus zvejybinius atras.Gaudau 1 metus mikrojigu.Gaudes su mikado..Salmo elite jig.Mitchell mag pro,ir tuo birdu..Po zvejyba ir daugiau megines simfonija,profesonala favorite,ir Major Craft Nextino.Per tuos metus.O foto turiu jai ka galiu pakviesti i skaipa ar i facebook ta pati.Ir parodysiu placiau.O gal skambes kvailai nes sakysit jau patirti kokia dalina...Tik metus vaikes eserius.Bet per tuos metus daug zvejojiau zvejybu.
 #644891   ramkis
 26 Lap 2015 14:21
Na , o kur aš suabejojau, kad tai tavo foto? Nepriimk giliai, čia apie foto pasisakymas net ne tau skirtas. Tiesą pasakius, man neįdomu kas ir kokias foto įdėjo su žuvinais. Pagauni - jėga, aš tikiu, nes neturiu teisės netikėti. Aš tikėsiu jei ir be foto, tu pasakysi, kad vakar privanojai ešerių devynias galybes. Didžiausius atsirinkai, kad pavaišinti tėvus, draugus ar merginą. Man to užtenka, nuotraukos, tik gražus saldainio poperėlis, kuris nieko nepasako nei apie žmogų, nei apie tai kaip jis žuvavo ir panašiai.
 #644892   aurimas22
 26 Lap 2015 14:24
ramkis rašė:Na , o kur aš suabejojau, kad tai tavo foto? Nepriimk giliai, čia apie foto pasisakymas net ne tau skirtas. Tiesą pasakius, man neįdomu kas ir kokias foto įdėjo su žuvinais. Pagauni - jėga, aš tikiu, nes neturiu teisės netikėti. Aš tikėsiu jei ir be foto, tu pasakysi, kad vakar privanojai ešerių devynias galybes. Didžiausius atsirinkai, kad pavaišinti tėvus, draugus ar merginą. Man to užtenka, nuotraukos, tik gražus saldainio poperėlis, kuris nieko nepasako nei apie žmogų, nei apie tai kaip jis žuvavo ir panašiai.
Kad tu zuvu beveik nejemu.Nes per daug gaila...Tik kartais buna isimtis.Del to ir kvieciuosi pazvejoti bei susipazinti.Jei zinoma nori atvykti.
 #644894   ramkis
 26 Lap 2015 14:31
aurimas22 rašė:Oi uzviriau koses as su tuo lezuviu......Ramki,as pasikvieciau.Del to pazeti ar tavo tie geri spiningai gaudo geriau zuvi ar tas mano blue birdukas(is draugiskumo).Evaldo nekviesiu,bet jei nori gali atvaziuoti priimsiu vietas parodysiu.Gal naujus plotus zvejybinius atras.Gaudau 1 metus mikrojigu.Gaudes su mikado..Salmo elite jig.Mitchell mag pro,ir tuo birdu..Po zvejyba ir daugiau megines simfonija,profesonala favorite,ir Major Craft Nextino.Per tuos metus.O foto turiu jai ka galiu pakviesti i skaipa ar i facebook ta pati.Ir parodysiu placiau.O gal skambes kvailai nes sakysit jau patirti kokia dalina...Tik metus vaikes eserius.Bet per tuos metus daug zvejojiau zvejybu.
Nieko tu neprivirei, ir 1 metai žvejobos tik vienu būdu, tai yra tikrai nemaža patirtis. Žinau berniokų kurie per metus pasiekė tokių rezultatų, kad ojojoi. Nes per metus keičiasi ir oro,žūklės ir visokios kitokios sąlygos. prie jų reikia prisitaikyti ir panašiai. Aš niekur nesakiau, kad mano spiningai geri, ir ar jie gaudo žuvį geriau negu tavo bluebirdas. Anaiptol, klausimas iškilo man ir eevaldui dėl kotų kuriuos tu mėginai. Iš visų kuriuos tu išvardinai didesnė dalis net netinka "mikrinimui", klausimų iškyla kokius tiksliai bandei modelius iš profesionalo ir nextino. Vat ir būtu įdomu sužinoti, kas lėmė tavo pasirinkimą.
Apie pakvietimą pameškerioti, gal kada ir išderinčiau. Esu žuvavęs Ventoje keletą kartų, man visai patiko, tiesa tas jau buvo senokai.
 #644896   aurimas22
 26 Lap 2015 14:39
ramkis rašė:
aurimas22 rašė:Oi uzviriau koses as su tuo lezuviu......Ramki,as pasikvieciau.Del to pazeti ar tavo tie geri spiningai gaudo geriau zuvi ar tas mano blue birdukas(is draugiskumo).Evaldo nekviesiu,bet jei nori gali atvaziuoti priimsiu vietas parodysiu.Gal naujus plotus zvejybinius atras.Gaudau 1 metus mikrojigu.Gaudes su mikado..Salmo elite jig.Mitchell mag pro,ir tuo birdu..Po zvejyba ir daugiau megines simfonija,profesonala favorite,ir Major Craft Nextino.Per tuos metus.O foto turiu jai ka galiu pakviesti i skaipa ar i facebook ta pati.Ir parodysiu placiau.O gal skambes kvailai nes sakysit jau patirti kokia dalina...Tik metus vaikes eserius.Bet per tuos metus daug zvejojiau zvejybu.
Nieko tu neprivirei, ir 1 metai žvejobos tik vienu būdu, tai yra tikrai nemaža patirtis. Žinau berniokų kurie per metus pasiekė tokių rezultatų, kad ojojoi. Nes per metus keičiasi ir oro,žūklės ir visokios kitokios sąlygos. prie jų reikia prisitaikyti ir panašiai. Aš niekur nesakiau, kad mano spiningai geri, ir ar jie gaudo žuvį geriau negu tavo bluebirdas. Anaiptol, klausimas iškilo man ir eevaldui dėl kotų kuriuos tu mėginai. Iš visų kuriuos tu išvardinai didesnė dalis net netinka "mikrinimui", klausimų iškyla kokius tiksliai bandei modelius iš profesionalo ir nextino. Vat ir būtu įdomu sužinoti, kas lėmė tavo pasirinkimą.
Apie pakvietimą pameškerioti, gal kada ir išderinčiau. Esu žuvavęs Ventoje keletą kartų, man visai patiko, tiesa tas jau buvo senokai.
Nexitinio.Zinau per slangovas kotas iki 4g.Labiau jis ant avizeliu arba ant.Upetakiu.O tas tik taip meginau per potvinius iki 10g.Nes profesonalas labiau vobleriam.O pasirinkima leme labiausiai finansai kiek sau galiu leisti ar ko.Rinkaus kota .Is savo vietu.Skaiciau komentarus forumuose..Draugu klausinejau tai taip isirinkau.Tai tuo spiningu visus metus gaudziau vien spiningu.Gal tik kokius 5 sykius plude ir taip ant lynu.Vasara.O jau teko man pagauti ir tu puskiliniu eseriu.Ir kiliniu lydeku ant gumos kvepencios.
 #644897   aurimas22
 26 Lap 2015 14:41
The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas, pats naudoju area klases , tai smagus labai, bet tikrai ne mikro dzigui , su sasyska jautrumo neisgausi tokio :)
Taip bet gali gaudyti guma.Ir kokia 2g volframine,ciburaska.Ne dzigu o virpinimu.
 #644902   The hound
 26 Lap 2015 15:31
aurimas22 rašė:
The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas, pats naudoju area klases , tai smagus labai, bet tikrai ne mikro dzigui , su sasyska jautrumo neisgausi tokio :)
Taip bet gali gaudyti guma.Ir kokia 2g volframine,ciburaska.Ne dzigu o virpinimu.
drocinimu tu avizeliu neuzsiimu , tai negaliu pasakyti
 #644906   aurimas22
 26 Lap 2015 17:14
The hound rašė:
aurimas22 rašė:
drocinimu tu avizeliu neuzsiimu , tai negaliu pasakyti
Yra tokiu avizeliu kur gali nedideli guminuka pati uzmauti ant ju tik reikia ieskoti.
 #644933   RastaMan
 26 Lap 2015 20:51
The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas...area klases...
Rinkčiaus galingesnį. Su didesniu žuvinu gali kilti problemų jei reikalus paforsuot reiktų, o ir agresyvesni vobleriai kažkaip jį nemaloniai "purto" ;-)
 #644938   aurimas22
 26 Lap 2015 21:29
RastaMan rašė:
The hound rašė:nextino apskritai upetakiams daugiau skirtas...area klases...
Rinkčiaus galingesnį. Su didesniu žuvinu gali kilti problemų jei reikalus paforsuot reiktų, o ir agresyvesni vobleriai kažkaip jį nemaloniai "purto" ;-)
taip jis geriau mikro vartyklem kur sveria 2g
 #644942   The hound
 26 Lap 2015 21:50
Na nezinau, as naudoju galingiausia ir ilgiausia is area klases iki 4g, tai tokius grandus kaip trout tune, rige, timon 5-6 cm labai graziai ir be jokio periboro istvichina, pilnai pakanka, kas del zuvies laikymo tai tu teisus, iki 40 cm eitu upetaki suvaldyti, didesni jau vargu , taciau as didesniu nepagaunu, jei susitiksiu su didesniais keisiu artilerija i sunkesne :)
 #645047   dagys
 28 Lap 2015 09:00
Žiūrėdamas į mėnulį mąsčiau apie gyvenimo džiaugsmą ir žūklės malonumą. Kodėl vieniems užtenka paprastų priemonių, kad pasijustų laimingi, o kiti turi kone viską ir vistiek nelaimingi. Nedoukdieve, berniokas su okuma sutiks tokį vargšą prie upės. Berniokui tai viskas prieš akis, o anam- saulėlydis priešlaikinis. Žodžiu, geriau stovintis bluebirdas, nei kabantis poseidonas, jei suprantat ką noriu pasakyt pilnaties veikiamas.
 #645066   GvidasG
 28 Lap 2015 13:11
Arvidys rašė:Sveiki, ar kas nors gali palyginti bluebird' a su whitebird?

skiriasi pigesnem medziagom ir jauturumu, nezymiai bet skiriasi.. turejau blue bird'a iki 7gr, dabar pazystamas su white bird'u iki 7gr eserius gaudo tai i ranka nelabai kas ten jauciasi kad ir su 4gr.. tenka i galune vepsot. :D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė