Turejau kelis atsisiuntes bet neitiko jie man tai perleidau kolegai nesugebejas ju pakrikstyt
Amat victoria curam
Pankis rašė:Sveiki. Gal galetumet papasakot, koki masala nauduojat, kur labai daug privirtusiu medziu?
Ovkas rašė:Guminukas ant ofsetinio kablio.
Pankis rašė:Sveiki. Gal galetumet papasakot, koki masala nauduojat, kur labai daug privirtusiu medziu?
Tai žinoma kurią sunkiausia gauti - mat tiger (070), nes juk tai beveik kaip 007jelcinas rašė:Noriu pirkt Zipbaits orbit 110sp ir pasistojo klausimas kokia spalva jusu yra favoritas?![]()
Hookaz rašė:Noreciau i dezute isimesti deps balisongaKa pasiulytumet is patikrintu darbiniu spalvu?
RUDRA mėgsta stiprų/aštrų twičą...bent jau pavasarį....neišmesk dar, 2016 gegužį atsidarysKipas rašė:Pas man 6 rudros guli ir negaliu ju prakalbinti antrus metus(as turbut vienintelis toks luzeris ant viso svieto
).O kas liecia zipus tai is mano 10 turimu spalvinimu be konkurencijos 840R spalva surinko man labai daug lydeku kol galu gale tas vobleris pradejo leisti vandeni.
Pirma kar girdziu kad rudrai stiprus astrus tvicas.Zmeegolov rašė:RUDRA mėgsta stiprų/aštrų twičą...bent jau pavasarį....neišmesk dar, 2016 gegužį atsidarysKipas rašė:Pas man 6 rudros guli ir negaliu ju prakalbinti antrus metus(as turbut vienintelis toks luzeris ant viso svieto
).O kas liecia zipus tai is mano 10 turimu spalvinimu be konkurencijos 840R spalva surinko man labai daug lydeku kol galu gale tas vobleris pradejo leisti vandeni.
juokinga skaityti tokiu komentarus... jei zvejojama neteisingai, taip rezultatas gero ir fuflo masalo nesiskirs, nes pagausi 1% ka gali pagauti. taciau zvejojant su teisingu masalu teisingoje vietoje daug lengviau zvejoti teisingai nei su fuflo. apie spalvas net nekalbesiuMindaugasK rašė:Turgis visiskai teisingai ! . As irgi turiu pora ezereliu kur lydeku yra tai susidariau tokia pat isvada. Meti ant pigaus a brangaus voblerio vistiek ima . Spalva irgi nieo nereiskia
Ir kur lydeku yraMindaugasK rašė:Turgis visiskai teisingai ! . As irgi turiu pora ezereliu kur lydeku yra tai susidariau tokia pat isvada. Meti ant pigaus a brangaus voblerio vistiek ima . Spalva irgi nieo nereiskia
Jo sutinku.martiz-zz rašė:juokinga skaityti tokiu komentarus... jei zvejojama neteisingai, taip rezultatas gero ir fuflo masalo nesiskirs, nes pagausi 1% ka gali pagauti. taciau zvejojant su teisingu masalu teisingoje vietoje daug lengviau zvejoti teisingai nei su fuflo. apie spalvas net nekalbesiuMindaugasK rašė:Turgis visiskai teisingai ! . As irgi turiu pora ezereliu kur lydeku yra tai susidariau tokia pat isvada. Meti ant pigaus a brangaus voblerio vistiek ima . Spalva irgi nieo nereiskia![]()
o del to, kad kazkas neatsidaro vienu voblu o kitais puikiai gaudo, to priezastis gaudymo laikai ir technika, jei tu pagauni ant vieno ir tampai ji vienaip, o paimi kita, bet tampai ji vis tiek taip pat ir uz 10min numeti atgal... tada ir kyla tokios diskusijos