Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #643777   Kipas
 14 Lap 2015 18:43
Turejau kelis atsisiuntes bet neitiko jie man tai perleidau kolegai nesugebejas ju pakrikstyt
 #643893   Pankis
 16 Lap 2015 08:32
Sveiki. Gal galetumet papasakot, koki masala nauduojat, kur labai daug privirtusiu medziu?
 #643899   turgis
 16 Lap 2015 10:08
Tris paskutinias zvejybas zvejojau ezere, kur yra vietomis privirte nemazai medziu. Palaidoti 2 nepigus vobleriai...Taip kad sunku tokiuose vietose su vobleriais. Dabar nusipirkau Lucky John neskestancias gumas, uzdejau ofsetinius kablius su 1,5 gr svoriu. Pabandziau vienoj baloj , kaip dirba. Mano akiai labai graziai. Tai va tokiuose vietose kur bus privirte nemazai medziau, arba daug zoliu tikrai bus galima su tokiom pabandyt. Salmo pardavineja jas po viena, ispakuoja, nereik po visa pakeli vienos spalvos pirkti, tai labai gerai susikomplektuoji ivairias spalvas ir kabliai nebrangiai kainuoja.
 #643915   Ovkas
 16 Lap 2015 12:34
Guminukas ant ofsetinio kablio.

Pankis rašė:Sveiki. Gal galetumet papasakot, koki masala nauduojat, kur labai daug privirtusiu medziu?
 #643921   GeneroL
 16 Lap 2015 13:31
Arba neužsikabinančios blizges :) Rapala spoons'ai
Ovkas rašė:Guminukas ant ofsetinio kablio.

Pankis rašė:Sveiki. Gal galetumet papasakot, koki masala nauduojat, kur labai daug privirtusiu medziu?
 #644194   jelcinas
 19 Lap 2015 12:40
Noriu pirkt Zipbaits orbit 110sp ir pasistojo klausimas kokia spalva jusu yra favoritas? ;uolrait ;-var-var.
 #644197   EsKoBaRaS
 19 Lap 2015 12:54
jelcinas rašė:Noriu pirkt Zipbaits orbit 110sp ir pasistojo klausimas kokia spalva jusu yra favoritas? ;uolrait ;-var-var.
Tai žinoma kurią sunkiausia gauti - mat tiger (070), nes juk tai beveik kaip 007 :grin:
O iš praktikos 510 ar 510R nepamenu lyderis kol kas, nes įsigijau 007, žiūrėsim :grin:
 #644221   DaliusM
 19 Lap 2015 19:25
509, 070, 510, 824 tokia tvarka man
 #644244   Zmeegolov
 19 Lap 2015 20:41
Nežinau dėl tų mat tiger...pvz rudros mat tiger antrus metus negaliu atidaryt...mistika kažkokia...nors kitos spalvos man fantastiškai dirba...

Gal kitamet pasiseks... :grin: pasižadėjau dar tris metus taigerį dežutėl palaikyt vis pamaudant, o jei ir toliau nepramuš keliaus į aukcioną ''plot
 #644275   Kipas
 20 Lap 2015 00:53
Pas man 6 rudros guli ir negaliu ju prakalbinti antrus metus :-D (as turbut vienintelis toks luzeris ant viso svieto 'viarkt ).O kas liecia zipus tai is mano 10 turimu spalvinimu be konkurencijos 840R spalva surinko man labai daug lydeku kol galu gale tas vobleris pradejo leisti vandeni.
 #644320   Rolas
 20 Lap 2015 12:39
Nu ne vienas, ne vienas :) ir man su rudra nesiseka, o mažesniosios asura man puikiai dirba. O zipu turiu 5 spalvu ir kaip tik ant visu esu pagavęs, o būtent ant 840R - nei vienos... :shock:
 #644333   Hookaz
 20 Lap 2015 13:26
Noreciau i dezute isimesti deps balisonga :roll: Ka pasiulytumet is patikrintu darbiniu spalvu?
 #644391   Giedra
 20 Lap 2015 21:20
Hookaz rašė:Noreciau i dezute isimesti deps balisonga :roll: Ka pasiulytumet is patikrintu darbiniu spalvu?

nesu bandes deficitiniu mat, hot, red tigeriu tad is maniskiu siemet favoritai 21 ir 39 spalvinimai
 #644643   Zmeegolov
 23 Lap 2015 21:13
Kipas rašė:Pas man 6 rudros guli ir negaliu ju prakalbinti antrus metus :-D (as turbut vienintelis toks luzeris ant viso svieto 'viarkt ).O kas liecia zipus tai is mano 10 turimu spalvinimu be konkurencijos 840R spalva surinko man labai daug lydeku kol galu gale tas vobleris pradejo leisti vandeni.
RUDRA mėgsta stiprų/aštrų twičą...bent jau pavasarį....neišmesk dar, 2016 gegužį atsidarys ;-var-var.
 #644648   Vitalijus.R
 23 Lap 2015 21:48
Zmeegolov rašė:
Kipas rašė:Pas man 6 rudros guli ir negaliu ju prakalbinti antrus metus :-D (as turbut vienintelis toks luzeris ant viso svieto 'viarkt ).O kas liecia zipus tai is mano 10 turimu spalvinimu be konkurencijos 840R spalva surinko man labai daug lydeku kol galu gale tas vobleris pradejo leisti vandeni.
RUDRA mėgsta stiprų/aštrų twičą...bent jau pavasarį....neišmesk dar, 2016 gegužį atsidarys ;-var-var.
Pirma kar girdziu kad rudrai stiprus astrus tvicas.
 #644649   edmundaxx
 23 Lap 2015 21:52
Man RUDRA ilgai negaudė kol aš ją aštriai/stipriai kaliau...
 #644650   Zmeegolov
 23 Lap 2015 22:11
Rašiau apie pavasarinį rudros daužymą...kai pravedinėju kaldamas tai jei vėjo nėra, valtyje stovėdamas girdi kaip šratai barška.... '''bum man pasiteisina...pavasarį praktiškai kitų voblikų lydžiam ir nenaudoju...
 #644656   Vitalijus.R
 23 Lap 2015 23:20
:gutgut Lengvi timtelimai,ir vasara,rudeni,zema.o kapojimas,nezinau,galvoju neteisinga,na jaigu zuves reikia,tai pavasari galima ir pakapot,gal kokia neticia pavasari uzkabinsi uz sono :-D
 #644690   turgis
 24 Lap 2015 11:11
Pazvejojau kelis kartus ezeriuke kur Korsakas su Ramonu filmuoja laidas apie lydeku zvejyba. Atsidare ten mum su kolega kruva vobleriu kurie anksciau tylejo. Jau ir po keliu nesekmingu zvejybu pradedi kurpti samokslo teoarijas, kad gal mes kokie loxai ir ant tiek nemokam zvejot, kad kitur gali smagot iki rites paraudonavimo, o turi baranke....Taigi kur ju yra, pagausi ant visko praktiskai. Kodel Kipas antrus metus neatidaro rudros man idomu, nes kur jis zvejoja pagal jo filmukus, tai tikrai zuvingos vietos. Tikrai zuvingesnes nei Lietuvoj. Kaip jau kazkas rase, jei gaudom lydekas tokiuose telkiniuose kur ju 50 vnt, ant 100 ha. telkinio, tai gali turet simtus vobleriu, ir lengvai, ir smarkai dauzyt, pagaut tikimybe nedidele. Turi sutapt kruva aplinkybiu butent tuo metu, kad kazka ikirstum. Turi zinot telkini, kad galetum iskart pasirinkt masalus pagal vandeni ir gyli, zvejoji iskart jau perspektyvioj vietoje, oras turi but lydekai tinkamas, kantriai metyt kol jinai bus aktyvi ir t.t. O jei nezinomas telkinys... Siaip ir sakoma zvejyba laimes dalykas. Taigi pasilaikykit tuos tipo "nekibius" voblerius ju tikrai kazkda prireiks jei vis kituose telkiniuose pazvejojat.
 #644721   MindaugasK
 24 Lap 2015 14:42
Turgis visiskai teisingai ! . As irgi turiu pora ezereliu kur lydeku yra tai susidariau tokia pat isvada. Meti ant pigaus a brangaus voblerio vistiek ima . Spalva irgi nieo nereiskia :grin:
 #644727   martiz-zz
 24 Lap 2015 15:52
MindaugasK rašė:Turgis visiskai teisingai ! . As irgi turiu pora ezereliu kur lydeku yra tai susidariau tokia pat isvada. Meti ant pigaus a brangaus voblerio vistiek ima . Spalva irgi nieo nereiskia :grin:
juokinga skaityti tokiu komentarus... jei zvejojama neteisingai, taip rezultatas gero ir fuflo masalo nesiskirs, nes pagausi 1% ka gali pagauti. taciau zvejojant su teisingu masalu teisingoje vietoje daug lengviau zvejoti teisingai nei su fuflo. apie spalvas net nekalbesiu :-D
o del to, kad kazkas neatsidaro vienu voblu o kitais puikiai gaudo, to priezastis gaudymo laikai ir technika, jei tu pagauni ant vieno ir tampai ji vienaip, o paimi kita, bet tampai ji vis tiek taip pat ir uz 10min numeti atgal... tada ir kyla tokios diskusijos ;-)
 #644729   Vitalijus.R
 24 Lap 2015 16:11
MindaugasK rašė:Turgis visiskai teisingai ! . As irgi turiu pora ezereliu kur lydeku yra tai susidariau tokia pat isvada. Meti ant pigaus a brangaus voblerio vistiek ima . Spalva irgi nieo nereiskia :grin:
Ir kur lydeku yra :-D
 #644730   Vitalijus.R
 24 Lap 2015 16:12
martiz-zz rašė:
juokinga skaityti tokiu komentarus... jei zvejojama neteisingai, taip rezultatas gero ir fuflo masalo nesiskirs, nes pagausi 1% ka gali pagauti. taciau zvejojant su teisingu masalu teisingoje vietoje daug lengviau zvejoti teisingai nei su fuflo. apie spalvas net nekalbesiu :-D
o del to, kad kazkas neatsidaro vienu voblu o kitais puikiai gaudo, to priezastis gaudymo laikai ir technika, jei tu pagauni ant vieno ir tampai ji vienaip, o paimi kita, bet tampai ji vis tiek taip pat ir uz 10min numeti atgal... tada ir kyla tokios diskusijos ;-)
Jo sutinku. :gutgut
 #644732   Jurginas
 24 Lap 2015 16:38
[quote="martiz-zz"
[/quote]
O lydekai tai grynai dafizdi, tas vobleris ar sunxuivčaj ar japonas už 30 eur.
 #644748   Rapolas
 24 Lap 2015 18:58
Paskaičius kelis puslapius galima susidaryt vaizdialy ,kad vobleris skirtas tik vienai lydekai :-D
Lydekai ,kur ju koncentracija didele, ir morka laisvai sueina :-D Taip kad neverta pléšyt majkiu nei del spalvos, nei kur ans pagamints :-D
  • 1
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė