Aš labai nesiploninu. Pintas ~ atrodo 1nr, o tai yra 0,16mm. Šiaip nuo firmos priklauso, nes dedu ir 0,14mm. FC - 0,25mm. Karabinus naudoju Spinval, ne pačius mažiausius, bet dydžiu didesnius, nes sunku masalą užkabint ant mažųjų.

jei risciau del 'plonumo, nematomumo', tai gal ir kiek virs metro deciau. Kai dedu is esmes visada del papildomo standumo, tai iki metro - per akis.Feniksas rašė:Kokio ilgio mono risat prie pintuko? As apie metra. Ner per mazai?
Šiuo metu pagrinde visi kibimai pasroviui, pravedant vos greičiau už srovę su pauzelėm. Bet puikiai jis gaudo ir tolygiai traukiant prieš srovę, mėtant stačiai srovei ar skersai šiek tiek.Ignassio rašė:shelwiau, niekaip šito bassday stebuklo neprakalbinu. Kaip tu juo gaudai? Laikai ant įtempto valo prieš srovę ar skersuoji ir kažką gudraus darai?
sakyciau viskas priklauso ir nuo metu laiko, nuo zuvies aktyvumo. Man sitas issove vidurvasari, bet dar ne kai lasalai masiskai skrido.Ignassio rašė:shelwiau, niekaip šito bassday stebuklo neprakalbinu. Kaip tu juo gaudai? Laikai ant įtempto valo prieš srovę ar skersuoji ir kažką gudraus darai?
Hmm. Man pastaruoju metu su šapalais visai prastai. Taip prastai jog dar nėra taip buvęupinis rašė:Ech, vasaros pabaigoj pavyko spiningu šapalus gerai pakutent![]()
Dieną prie ryškaus apšvietimo gudruolius šitaip suviliot sunku - mato per daug gerai. Bet kai tik saulė pasiekia medžių viršūnes, tai prasideda mano laikas - tai vieno, tai kito nervai nebeišlaiko, ir užsišoka ant kablio.
O kai jau saulė už horizonto, tai iki pat sutemų - tik spėk juos nuo kabliuko nuiminėt .
Jei matai lasiu isejimu tai gali siek tiek apmazint kita zuvi. Geriau gaudyk tada lasi :DMikuMaku rašė:Pas jus tai dulkes, pas mane pekesiais ir kerpem...
Kiek buvau tai vien tik sslaciai po kojom malasi... Toks vaizdas kad i zeme isirause sapalai:)
Ei, o gal lasiai isvijo vargsus upiu chuliganus is ju buveiniu?:)
Nemanau kad būtų didelių problemų paminėtose upėse. Juk jei pirmus 3-4 smūgius atlaikei, šapalas tavo... Įsivėlė į žoles- nubridai ir pasiėmei. O tuo labiau vasarą, nei bridkelnės nereikalingos ...upinis rašė: .....
Tiesa, monstrų nepapuolė, didžiausi - apie kilogramą. Bet jei ir papultų, tai nežinau kaip žolynuose pavyktų susitvarkyt.
Per savaitę turėjau laimės tris upes patestuot: Šešupę, Mūšą ir Lėvenį.
Gal tik Lėveny per žolynus beveik nėr kur pravest masalą. O gal aš vietų nežinau.
Toks video tai druska ant žaizdos.Fishermenas rašė: kelios foto bei videogražaus žiūrėjimo.