Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#58827   Mike
 28 Bal 2008 11:04
A kam dabar duobės, visos lydekos sėkliuose plaukioje, ant saulutės besišildantį mailių medžioja.

#58834   upelis
 28 Bal 2008 12:52
Mike rašė:A kam dabar duobės, visos lydekos sėkliuose plaukioje, ant saulutės besišildantį mailių medžioja.
Duobės ateičiai ;-)

#58861   upelis
 28 Bal 2008 17:29
Beje, noriu paklaust gal žinot kaip su leidimais Nemuno kilpų regioniniame parke - reikia atskiro ar užtenka mėgėjiško žūklės neišnumuotuose telkiniuose leidimo???

#58875   Mike
 28 Bal 2008 19:55
Užtenka bendro neišnuomotų telkinių.
 #59218   pasasm
 04 Geg 2008 17:30
BUVOME ANT DUOBES KUR ANČIA ITEKA I NEMUNA .PAČIOI DUOBEI GLUHO KAIP TANKE ,BET ŽEMIAU PASROVIUI KIBO ŠAPALIUKAI ANT KUKURUZO .UPELIUKE PO LAPAIS PRIRANKIOJOM PINDRAKU .PO PIETU APSISTOJOM VIENOI VIETO PAŠEREM.IKI RYTO APIE 10 RIMTU KLIOVU,VISO KETURI USORIAI.IŠ AKIES 2KG,1,1KG IR DU PO 0,8-0,9.TRYS KAROSAI PO 0,5-0,8KG.KUOJOS 15-20 NUO 0,15-0,3.PIRMAS ŠIEMET GERAS KLIOVAS.BEJA KITOI PUSEI BALTARUSAI KIEK MATEM IR GIRDEJOM IR DIENOS METU TRAUKE USUS,JU PUSEI DAUGIAU DUOBIU IR GILIAU.KITA SAVAITGALI VEL VAROM .

#59259   upelis
 05 Geg 2008 12:52
Kaip ir žadėjau, savaitgaly buvau su kolega Nemune. Mano rezultatai: 3 "televizoriai", 1 tinklelis :twisted: (visi apipuvę gerokai) ir salačiukas ant OSKO ešeriuko. Kolega pagavo vieną "peiliuką" ir kitą jau normalesnę, apie 1,2 kg. Salatis su peiliuku keliavo atgal, lydeka - į kuprinę. Iš lydekų pusės visiškai jokio aktyvumo, abi užsikabino prie pat kranto, matyt praplaukiantis vobleris nosį apdraskė :grin: Salačiai neblogai daužėsi, ypač iš ryto.
Žvejyba baigėsi tuo, kad mano Mepps Aglia No3 liko žiūrėt dokumentinio filmo apie žuvų gyvenimą ketvirtame televizoriuje toliau nuo kranto :(

#59290   ciongs
 05 Geg 2008 22:09
Trumpai: buvau siandien prie nemune netoli Birstono.Rezultate per 3 val. vienas salatis apie 1 kg ant "Kibs breeze", keista kad neissigando metalinio pavadelio :)???
Dar kazkas rimtesnio gelmej keliom sekundem buvo prisikabines, bet neteko pamatyti. Siaip upes vidury zuvys saude i ora kaip raketos(greiciausiai salviai).
Blyn kazkaip neiseina atidaryt lydeku sezono nors tu ka :evil:

#59720   Mike
 12 Geg 2008 07:41
Šeštadienį šiek tiek prieš 20 val. su žmona nuvažiavom prie Nemuno ir Nevėžio santakos su spiningais. Vanduo tragiškai žemas, praktiškai jau nėra kur gaudyti (apie lydekas kalbu), nes tarpudambiuose pusmetris gylio. Lyg ir turėjau vieną stuktelėjimą, guminuko pilvukas perdrėkstas, daugiau nieko. Žmona irgi tuščiai. Uodų pilna, zyzia į ausį.
Sekmadienio rytą daug blaškiausi, nes vis neapsisprendžiau kur važiuoti vakare. Buvo du variantai - arba į Dubysą, bandyti upėje kokį žuvelioką suvilioti, arba čia pat Kaune Nemuną Panemunėje patikrinti. Pasiskambinu draugui, kuris Panemunėje gyvena, gal kokios info gausiu apie ten vykstančius reikalus. Tas pasakoja, kad kaip tik stovi ant šlaitelio ir per poliarizuotus akinius žiūri kaip Nemune netoli kranto meknės kiekvieną paviršiuje plaukiantį šapelį patikrina. Sako, su muse, būtų idealu. Musė, ne musė, ale gal mažiukus vobleriukus irgi norės patikrinti. Iškart po F-1 varžybų maunu į Panemunę. Šiek tiek neramina stiprokas vėjas, nes per tokį vėją 2-3 gr. vobleriukus paprastai sunkokai pavyksta į norimą atstumą užmesti. Lendu į brydkelnes ir brendu Nemunan. Pilnos pakrantės žmonių, vaikų, šunų. Triukšmas baisinis. Bandau ir vobleriukus, ir sukriukes. Po nulinkusiu virš vandens medžiu turių tris kibimus. Vienas toks, kad net ritės stabdis prasisuka, ale nė karto nepasikerta. Apie tai, kad pakirsčiau pats, net kalbos nėra, nes smūgis toks staigus, kad katino refleksų reikėtų, jog sureaguotum. Kibimai ant skęstančio Salmo Tiny (spalva SI). Smūgiuoja tada, kai vobleriuką vos ne vietoje laikai, vos vos kartais ritės rankenėlę prasukdamas. Toje pat vietoje bandau visą kitą arsenalą, net kokias keturias kitų Tiny spalvas, ale nė barkšt. Brendu toliau. Du rybokai su plūdinėm stovi, vieną meknę pagavę. Brendu dar toliau. Eilinį kartą užmetus ir vos tik paskandinus vobleriuką, nei tai smūgis, nei tai prilaikymas. Įspūdis toks, kad už kliuvinio užsikabino. Reikalas tame, kad valas plonas, atstumas metimo beveik trisdešimt metrų, tai ir amortizacija didelė. Bet kuriuo atveju kertu ir jaučiu, kad sėdi. Srovė stiproka, žuvis nemenka, todėl malonumo sočiai. Prie kranto privedęs išsiimu, guldau ant žolės ir gailiuosi, kad neturiu fortoaparato. 47 cm, 1260 gr. Griebė Yo-zuri L`minnow 33, (spalva - M100 pagal http://www.yo-zuri.it/Yo-Zuri.pdf ). Tyliai brendu į tą pačią vietą ir toliau šukuoju. Dar du kibimai, viena pasikerta (460 gr.). Keliauju toliau, masalo jau nekeičiu. Susigundo dar du šimtgraminiai ešeriokai, ale tokie mėlyni, mėlyni. Jei tokį Dubysoje paleistum, tai vietiniai tubūt žydru laikytu ir visą gyvenimą tyčiotųsi. Prie pat kranto išbaidau dar vieną meknę, stovėjo kokį 30 cm nuo kranto. Daugiau kibimų nėra, saulė pasislėpė, laikas namo.

#59723   cyma
 12 Geg 2008 07:56
Jau girdėjau apie tą meknę :-D laukiau aprašymo....,jooo fotikas kartais gerai, graži žuvis būtų įamžinta....

#59931   lydekiukstis
 13 Geg 2008 14:56
O as fotika turejau -liežvis :-D :arrow ziur."mano laimikiai 2008"

#60246   Mike
 16 Geg 2008 08:04
Pasiėmiau ir aš vakar fotiką. :!fig! Nuo 19.00 val. iki 22 val. gal kokie šeši kibimai, ale nė viena nepasikirto, net nežinau ką daryti. Stiprus timptelėjimas ar du, bandau kirsti ir tuščia... Pagavau tik ešeriuką. Vanduo aukštesnis nei sekmadienį. Dar turbūt lydeka sukrę nukando. Situacija tokia: užmetu prieš srovę ir 2 nr. sukrę traukiu pasroviui, greitis gan didelis, kad sukrės lapelis suktųsi. Paprastai gan greitai traukiant masalą nesunku supainioti kibimo su kliuviniu. Likus kokiems 7-8 metrams, lyg ir smūgis, kertu ir valas atsipalaiduoja, sukrės nėra. Tikrai neteigčiau, kad buvo kibimas, bet toje pat vietoje kur vyko tariamas kibimas 10 sekundžių intervale du kartus į šonus pažyra aukšlės. Tai aš ir galvoju, kad gavo lydeka sukrę į nasrus ir purtytis pradėjo, kad jos atsikratytų, o aukšlės besipurtančių lydekų turbūt kažkiek baidosi. :lol: . Šiaip labai nervino tai, kad palei vandenį krūvos vaikų zuja - gaudau juk miesto teritorijoje. Tai už kokių 50 m į vandenį akmenį įmeta, tai ant palinkusio virš vandens medžio užsikaria, baido žuvį kaip įmanydami. Sekantį kartą važiuosiu anksti ryte, gal visi miegos.

#60539   Mike
 19 Geg 2008 12:33
Penktadienį bandžiau salačių sezoną atidaryti. Nuvažiavau aukščiau Birštono Nemuno kilpų regioniniame parke. Vanduo aukštokas, bet gaudomas, tik kad labai drumstas ir labai daug visokių šiukšlių neša. Vėjas baisus buvo, nežinau iš kur jis ten, nes Kaune tylu, ramu buvo. Žuvies beveik jokio judesio. Pavaikščiojau porą valandų ir pervažiavau į Panemunę Kaune su meknėm pasibovyti. Prie upės buvau 21 val. ir be brydkelnių, tai tik poroj vietų pamėtyti pabandžiau. Anei bakst. Vietinis seniokas praėjo, šnektelėjom. Jis vieną nedidelę pagavęs ant sukrės. Stebėjosi, kad aš vobleriuku gaudau, nes jam jau antrą sezoną tik ant sukrių pasiseka meknes pagauti. Aš savo ruožtu jam paporinau, kad kiek bandžiau ant sukrių, nei kibimo neturėjau, o va vobleiriuką kala. Abu priėjome nuomonės, kad šiemet (aš anksčiau jų tikslingai ir negaudžiau) meknės kimba labai atsargiai, užsikabina vos viena ir kelių kibimų.
Šeštadienį 4.45 val. jau prie vandens. Rūkas. Šoku į brydkelnes ir šukuoju. Smūgis... ir eilinį kartą neužsikerta. Gaudau toliau. Eilinio pravedimo metu dar vienas smūgis ir jau jaučiu linksintį kotą. Nedidelė, apie 700 gr. Gaudau toliau. Apie 7 val. ryto pradeda staigiai kristi vanduo, iki 8 val. nukrenta kokia 30-40 cm. Atėjęs plūdininkas džiaugiasi, nes jam geriau prie žemo vandens, vieną ir prie manęs pagauna. 8.20 val. važiuoju namo, užteks. Be to, palaidojau kibųjį Yo-zurika, teko važiuoti iki parduotuvės nusipirkti naują. Salačiai beveik nemuša, gal porą išėjimų mačiau per visą rytą.

#60742   Mike
 21 Geg 2008 09:44
Vakar vėl nesėkmingai bandžiau salačių sezoną atidaryti. Pasivaikščiojau iš Panemunės pusės vos ne nuo salų už Heso iki tokios betoninės krantinės. Gaudžiau prie tos betonkės. Salačiai muša ir prie kojų, ir toliau, porą kartų mačiau meknes nugaras kyštelint. Kitame krante, t.y. nuo Šančių pusės, iš vis vanduo verda. Ten toje pusėje rybokų kas dvidešimt metrų stovi, visi su spiningais drožia. Kad kas ką pagautų nemačiau. Šalia manęs vaikinukas su sunkiom pjautinėm gaudė, o aš vobleriais bandžiau. Nulinis rezultatas. Buvau dar bevaikštinėdamas tokį Šukšterį sutikęs (pardavėjas iš Karo ligoninės gatvės, o ir kartais į kokį žurnalą parašo straipsniuką), tai tas sako kad vanduo per aukštas. Niekaip aš nesuprantu to vandens. Kai tik atvažiuoju ir sutinku kokį dažnai Kauno riboje gaudantį žveją, kurie lyg ir kažką turėtų suprasti dėl to vandens lygio, tai visada visiems vanduo ne toks koks turėtų būti. Tai per aukštas, tai per žemas. Šukšteris gaudė museline, sakėsi turėjo vieną kibimą, bet tai ir viskas. Jau po 21 val. pervažiavau į Panemunę, pusvalanduką patikrinau meknines vietas, vėl tuščia. Jau susipakavęs daiktus prie automobilio sutikau vietinį spiningautoją. Tas ant sukriukės buvo pagavęs vieną meknę ir dar du kibimus turėjo. Beje, ant Panemunės tilto kaip ir visais laikais tokiu metų laiku naktimis gaudo ant voblerių. Kiek girdėjau pagauna salačių, o naktį iš pirmadienio į antradienį pagavo du 11 ir 18 kg šamus.

#60743   gelmės
 21 Geg 2008 10:03
Salačius, tur būt, tik Korsakas pagauna. Ir tai per dvi paras, tik porikė. (Vienam gale... smotriel) ;-)

#62735   Mike
 13 Bir 2008 08:43
Vakar draugeliui pasakojau kaip vieną vietą Nemune aukščiau Birštono privažiuoti. Žadėjo ant naktinio pasėdėti. Skambina šiandien iš ryto. Vakare pagavo buožgalvį (šamuką), po to sušalo ir nuėjo į automobilį pamiegoti. Ryte rado vieną meškerę su išvyniotu valu ir nutrauktu apsišerpetojusiu 0,3 mm pavadėliu. Bus jam miegoti.

#63766   Mike
 28 Bir 2008 07:32
Nuvažiavau vakar apie 21 val. į Panemunę, jau netoli Heso. Žolių prižėlę tiek, kad net baisu. Ale tarp pirmų žolių juostos ir antros juostos (taip kaip su sėkliais jūroje) toks griovys švaraus vandens tai jame, užbridęs iki pirmų žolių ribos, ir gaudžiau. Neužilgo toks lyg baksnojimas vieno traukimo metu, taip kaip maži šapaliokai į vobleriuką baksnoja, kai atsargūs būna. Sekančio traukimo metu vėl toks pat, tik jau paėmė. Ištraukiau apie 250 gr. ešerioką. Keistas kibimas kaip ešeriui. Taip per pusantros valandos masaliuką griebė dar keturi dryžuotieji-mėlynai taškuotieji. Turėjau ir porą kitokių kibimų, ele vieno visia nepakirtau, o kitą kartą dar spėjau pajusti porą smūgių ir valas atsipalaidavo. Įtariu meknę ar salačioką. Žuvys domėjosi tik Salmo Tiny BT spalva plaukiančiu. Visus kitus bandytus artimiausius spalvinius variantus ignoravo, nekibo ir ant kitų mažylių. Bandžiau su sbirulinu pažaisti, nes vienoje vietoje radau tarp žolių tarpą, kur galima iš toli užmestą masalą pravesti, bet netiko toks variantas, nes visi kibimai buvo masalą labai lėtai traukiant, o kartais ir visai sustabdžius, tik lėtai srovei leidžiant dirbti. Su sbirulinu to padaryti nepavyko, labai didelė srovės įtaka. Žuvys judėjo, deja mano krante nebuvo nė vieno salačio mušimo, o Šančių pusėje jie visai smagiai teškenosi.

#63892   Mike
 30 Bir 2008 07:49
Vakar 18 val. jau prie Nemuno aukščiau Birštono. Šilta, debesėliai plaukia, žuvis šiek tiek vartosi. Kabinu Salmo Tiny ir pirmyn. Beveik valandą pragaudau, bet nė bakstelėjimo. Visi šapalai kažkur dingo. Pradeda lyti. Vienoje vietoje maždaug kas 5 minutės metimo atstumu kala salatis. Nueinu, atsistoju šiek tiek aukščiau ir pradedu vilioti. Keičiu masalus, lietus lyja, ir taip kokį pusvalandį. Pradėjus lyti, žuvis vandens paviršiuje judėti nustojo, tik tas salatis vis kala. Keičiu masalus, nuo didelių iki mažų, nuo ryškių iki natūralių spalvų, neima. Lyti apstoja. Galiausiai kala per Duel 3D Flat Crank mėlyna nugarėle. Valas 0,16, todėl labai per jėgą tempti negaliu. Prisitraukiu, nedidelis, bet legalus. Išimu, matuoju, fotografuotju, sveriu. 56 cm, 1,46 kg. Voblerio kabliai, atsilankstę, reikės keisti, foto vėliau įmesiu. Salatį kabinu ant kukano, kukaną kabinu prie į vandenį įsmeigto kuoliuko ir keliauju toliau. Neužilgo Yo-zuri L`minnow 44 mėlyna nugarėle visai palei krantą tame momente, kai jau srovės prineštas ir pradedamas traukti prieš srovę, smūgiuoja žuvis. Jaučiu, kad nedidelė. Prisitraukiu salačiuką apie 400 gr., keletas foto dar betraukiant, atkabinu ir vandenin. Debesys dingsta, išsigiedrija, dingsta ir kibimas. Prieinu daug žadančią rėvą, kuri kiekvieną kartą bent po kokį žuvelioką padovanodavo. Dar prieš pat rėvą turiu porą stuktelėjimu ant Salmo Tiny sidabrinio su juoda nugarėle. Rėva tuščia, nei bakstelėjimo. Keliauju tolyn, bet ir ten tuščia. Sekanti rėva, vėl tuščia. Jau ir temti pradėjo, o iki automobilio virš kilometro ne pačiais smagiausiais keliukais ir bekelėmis. Išlindęs iš už posūkio matau netoli tos vietos kur kukanas paliktas žmogaus siluetą. Prieinu, pasilabinu. Vaikinukas, pažįstamas dar nuo praeitų metų, vos ne kas vakarą čia ateinantis šamukų pagaudyti. Šnektelnam, pasipasakoja, kad nesenai čia buvo 6 kg šamukas paimtas, na ir salačius visai neblogai vilioti sekasi. Ieškau vietos su kuoliuku, kur kukanas prisegtas. Kuoliuko nėra. Klausiu vaikinuko ar kuoliuko netraukė, sakosi, kad ne. Variantai trys, 1) salatis sugebėjo išversti kuoliuką, kas mažai tikėtina, nes pats salatis nedidelis, kuoliukas buvo gana tvirtas, aukštas ir įsmeigtas giliai, 2) visas gėrybes prieš man ateinant tas vaikinukas susivyniojo, 3) arba dar du žvejai, kurie plūdinėmis gaudė kokie trys šimtai metrų žemiau ir matė kaip aš tą salatį ištraukiau, pasiėmė. Bala nematė. Taip ir parvažiavau be žuvies ir be kukano. Beja, pastebėjau, kad žuvis visai nesidomėjo ryškiais masalais, toks jausmas, kad dar pavasario spalvos ten veikia. Praeitais metais tokiu metu ir Yo-zuri auksinukas, ir Salmo Tiny BT spalvinimo ten stebuklus rodė, o dabar tuščia.

#66515   Mike
 04 Rgp 2008 10:41
Šeštadienį bandžiau paspiningauti savo vietose Nemune aukščiau Birštono. Ketvirtą ryto jau vietoje buvau, dar visai tamsu. Spiningą susirinkti teko pasišviečiant. Vanduo net verda nuo žuvies. Pūkši, pokši, šokinėja, vaiko, daužosi ir pan. Kibimo nulis. Apie pusę šešių visas judesys vandens paviršiuje dingo. Pragaudžiau iki 10 val. Rezultate du šapaliniai stuktelėjimai rėvoje ant Salmo Tiny ir vienas apie 200 gr. ešeriokas užutėkyje ant to pačio. Bandžiau krūvą modelių ir spalvų, dar ir sukres mėčiau - nieko. Vienintelis paaiškinimas, visa balta žuvis apsirijusi lašalų. Draugas toje vietoje prieš porą dienų su dugnine naktį sėdėjo, tai sakė, laužo net kurstyti nereikėjo. Lašalai tuntais į jį krito ir savo riebaliukais kurstė. Šapalams tik išsižioti vandens paviršiuje reikia ir palaukti kol pilna burna tų vabzdžių prisirinks, o po to nuryti. Taigi kibimo nebuvo. Vienintelis pliusas, kad iš kelmo ištraukiau du prieš kokias tris savaites paskandintus savo voblerius. Tiesiog atsivežiau atkabeklį, žinojau kur kelmas (apie porą metrų nuo kranto, bet jau ir 2 metrų gylyje turbūt, tai šiaip ne taip užkabinau aš jį su tuo atkabekliu ir nulaužiau tokį rąstuką apie 12 cm skersmens. Gerai, kad papuvęs buvo, o tai jau vienu momentu galvojau, kad ir atkabeklis liks tame kelme. Vobleriai gražiai vienas nuo kito per kokius 5 cm įsikabinę į tą rąstą. Owneris taip gražiai tokiomis dėmelėmis pasipuošęs, bandžiau valyti, ale tos dėmelės laikosi, atrodo visai kaip sergantis žuveliokas, gal ir į gerą.

#66705   darencas
 05 Rgp 2008 16:29
su dviem draugais buvom prie prienu paspiningaut tai rezultatas patenkinamas viena lydekaite apie 1kg kita 2.5kg du eseriukai gal 200gr vienas salaciukas gal 250gr ir vienas 800gr :grin:

#74658   Skridžas
 07 Spa 2008 06:51
Niekas nežinot kaip ten su žvejybios vietom merkynėje?Galvojiu savaidgali pasiduoti i ta psue su dugnine ar yra ten šansiu ?Nesinori tiek toli važuoti nesužinojius kas kur kaip?Domintu karšai,I žemlapi žiurėjau tai vingiu visokiu tik išriets nemunas tai sakau ten žvejoti butu neblogai,bet va kaip naturoj ten yra? :neutral:

#74746   jarwa
 07 Spa 2008 17:03
Oi,Skridžai,kokios ten vietos...Prieš menesį,grįždamas iš Druskininkų,buvau sustojęs ten kur Merkys įteka į Nemuną - pasaka ::liux O salačiai kaip duodasi...mosuočiau savo "kitaicu"dieną naktį...rasi ,manau ir kur fiderį užmesti,neklausyk tu tos Raudės,negana,kad meškeres ruošiasi išdalint,tai ir kitiems protą"durina" :-D :-D :-D

#74926   evaldas123
 08 Spa 2008 19:10
balbierisky nemune salviai kimba... !-kliovas-!

#75035   Agis
 09 Spa 2008 12:01
Labai alkanas raso :

Nemunas, Kauno miestas, senamiescio krantine, vakarykscia diena.Zmoniu yra, bet ne itin daug nes visi laukia ziobriu, o ju dar nera.Kelios kuojos ir desetkas auksliu.Kas turejo kvietuka tu laimikiai buvo gausesni.Belieka kaip visada laukti ir tiketis arba paciam ju ieskoti.

P.S.Kita vertus smagu, kad nera.Nera ziobriu, nera kabliautoju.

#75108   Jackfish
 09 Spa 2008 19:48
Agiui citata is kito forumo:
"siandien po darbo apie apie 18 val buvau prie nemuno krantines (karaliau mindaugo , birstono sankryza) zveju davelnia pagavau tris ziobrius , uzkniso drockininkai pamato kad pagauni ir davvai atakuot palkei tavo zvejybos vieta , tai susinervavau , kad atemiau jo meskere imeciau i vandeny ir pendeliu uzpakaly prispardziau, patsaniukai po 16-18 metu ten buvo, kiti trys drockininkai pabego , gaila bet tingejau vytis , kiti rybokai net aciu man pasake kad as taip padariau stai laimikis, pagaudziau apie 30 min , zuvis vaiksto juodai , pasigauna kuojos meknes, karsiokai , kas megsta auksles tai jos ten kaip piranijos"

#75141   Agis
 10 Spa 2008 07:23
Nelabai suprantu kame kampas :roll: ar cia kad zinutes skirtingos ta pacia diena ar kas kito.Jei gali paaiskink sitos zinutes atkelima is kito forumo.Kokiu tikslu tai darei, skirdamas specialiai man :shock:

#75145   gelmės
 10 Spa 2008 07:27
Aš galvoju, kad jis norėjo pasakyti jog žiobriai sujudo. Kartu sujudo ir kabliautojai. Tad jis paneigė prieš tai buvusią info.
Tai tiek. ;-)

#75241   Jackfish
 10 Spa 2008 18:25
Gelmes labai teisingai interpretavo. Tiesiog tu Agi parasei, o kadangi tingejau paspaust "cituoti", kriepiausi vardu :)

#77693   Jackfish
 24 Spa 2008 16:54
Gal kas zinot ar balbierisky gaudosi kas nors siuo metu?

#77695   Raupsuotas
 24 Spa 2008 17:02
Jackfish rašė:Gal kas zinot ar balbierisky gaudosi kas nors siuo metu?
Pries savaite vaziavau maciau masinu gal septynias.As tai ryt i K.Mindaugo krantine varysiu.Busim keliese tai smaukalu-drockininku ta prasme neprisileisim.Grizes parasysiu kas ir kaip.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 31
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė