Nupirk ir pakeisk pats[/quote]Gintas_S rašė:
O kas Vilniuje prekiauja shimano žiedeliais?[/quote]
O nuo kada shimano ziedelius gamina? Fuji ziedai netiks?
Nupirk ir pakeisk pats[/quote]Gintas_S rašė:
nueik su kotu i Jasinskio gatves Triturus ir paprasyk, kad parinktu tau ta tulpe.Gintas_S rašė:Gal ir tiks. O kur galima jų nusipirkti Vilniuje gal zinot?
Ok, ačiū!SauliusM rašė:nueik su kotu i Jasinskio gatves Triturus ir paprasyk, kad parinktu tau ta tulpe.Gintas_S rašė:Gal ir tiks. O kur galima jų nusipirkti Vilniuje gal zinot?
Iš tolo juos apeit reikia...Dainisss rašė:Nieko nelaukes nulekiau y Kauno akropoli nes pats esu ne kaunietis ir paklauses vyru patarimo
sitas tai kastinginis varianats. tai tau koto kastinginio ar spininginio reikia? ta prasme su multiku ar su beinertsine rite zvejot ruosies?Dainisss rašė:Tiesa teko laikyti stcroixa viena, tik nezinau ar jis man tinka AVC68MXF uz 185e. Ir internete tarp parduodamu neradau kad kaina galeciau palyginti, gal sakau koks senas modelis arba nelabai vykes?
ziauriai tu cia isivaizduoji. Lietuvoj turbut net puse voblerius tvicinanciu multiku nenaudoja.Dainisss rašė:...isivaizduoju vobleriai + multikas = vienintelis variantas....
o tu esi bandes su multiku gaudyt? nes cia labai drasus pareiskimas. nusipirksi brangu kastingini kota, su multiku nesusidraugausi ir viskas bus suniui ant uodegos.Dainisss rašė:...bet jei reikes pereiti prie multiko nera problemu...
jo... nu tu ir reklamos auka. beinertsines skirtos tvicingui. ir sugalvok tu man taip. nu jei beinertsine padori ir pinto valokilpu nemeto, tai imi ja ir tvicini. o del multiko, tai pradziai siulyciau nusipirkt nebrangu multo komplekta. yra ir skelbimu temoj visai nebrangiu bet padoriu pasiulymu dabar ir pabandyt ar tas multikas isvis tau prilips. o tada jau rinktis rimtesni kota. na nebent jei tau visiskai nieko nereiskia ismest kokius 300 EUR kotui ir dar tiek ritei, o paskui po menesio suprast, kad tai tau visiskai netinka ir visa ta dziaugsma pastatyt i kampa ar bandyt skelbimuose pardavinet uz puse kainos.Dainisss rašė:Na cia turbut Korsako laidu pasekmeNes kiek man tenka matyti ten tik multikai, benent nemaciau kazko. O ir su savo kada bandziau patvicinti kelis vobleriukus man per laisvai vala suvyniodavo ir panasiai. Bet kaip dabar suprantu dar daug kur mokytis reikia ir tobuleti vien irankiu sferoje. Nes kaip suprantu dabar, tai ir beinertsiniu yra skirtu tvicingui
kastingui ir spiningui rites skirtingos tinka, kastingui multikas, spiningui beinercineDainisss rašė:Visuomet zvejojau su beinertsine, bet jei reikes pereiti prie multiko nera problemu. Paprasciausiai galvoju jog pirma reikia kota issirinkti, o tada pritaikyti tinkamesne rite.