Siandien buvom netoli Nemencines, uzutekiai grazus, viskas grazu, bet niekas nekibo. vienas vietinis sedejo tai tik eseriuka pagaves buvo :D
vakar tavo vecikej laabai silpnai kibo prastovejom nuo 6.30 iki 14.00 tai 1.5 kg o uzvakar 5 kg paemiau nu gal 5 be keliu gramuManiakas rašė:Siandien buvau vienoj vecikej tai pagavau kuoju gal apie 1kg.,vakar draugelis +-7kg. tai pertekliu teko paleist net :D.Net neklauskit kur nepasakisiu iki grabo :D
Vat ir nescorpium1 rašė:A kam klausti,ir taip aisku kad nuo Buivydziu i virsu,netoli pasienio buvaiManiakas rašė:Siandien buvau vienoj vecikej tai pagavau kuoju gal apie 1kg.,vakar draugelis +-7kg. tai pertekliu teko paleist net :D.Net neklauskit kur nepasakisiu iki grabo :D
Hmmm...idomu....gal Kauno rajone tada?Maniakas rašė:Vat ir nescorpium1 rašė:A kam klausti,ir taip aisku kad nuo Buivydziu i virsu,netoli pasienio buvaiManiakas rašė:Siandien buvau vienoj vecikej tai pagavau kuoju gal apie 1kg.,vakar draugelis +-7kg. tai pertekliu teko paleist net :D.Net neklauskit kur nepasakisiu iki grabo :Dnet ne vilniaus rajonas.
Nu va,matai,ir Vilniaus rajone kimba! Nereikia net i Kauna vaziuotiliacius rašė:buvau treiadieni ir as atvaziavau apie 12 pabuvau pora valandu prie salos dvi kojos. paskui apie 3 valanda atejau kur upelis i ta ilanka vietu pilna buva tai pagavau 3.5 kilagramu kuoju ir viena karsioka apie 350 gramu
Nu nesuprantu as tokiu klausimuMindaugas93 rašė:Sveiki, norėjau paklausti, ar šiuo metų laiku galima ką nors pagauti Neryje dugnine arba plūdine meškerėmis? Kurią geriau pasirinkti?
O aš nesuprantu lietuvių, kurie nemoka rašyti lietuviškai (temoI).romas100 rašė:Nu nesuprantu as tokiu klausimuMindaugas93 rašė:Sveiki, norėjau paklausti, ar šiuo metų laiku galima ką nors pagauti Neryje dugnine arba plūdine meškerėmis? Kurią geriau pasirinkti?![]()
Jei pasakys kad ne . Uzduosi klausima kitos upes ar ezero temoi, ten irgi sulauksi atsakymo ne. Tada kas ? Neisi i zvejyba visai ?
Matote jaunuoli,forumas sis skirtas ZUKLEI ir visiems su zukle susijusiems dalykams,o ne lietuviu kalbos pamokelems.Man pvz nusispjaut - ar su klaidom parasys kaskas kad karsiai Nerije kimba,ar be.Mindaugas93 rašė:O aš nesuprantu lietuvių, kurie nemoka rašyti lietuviškai (temoI).romas100 rašė:Nu nesuprantu as tokiu klausimuMindaugas93 rašė:Sveiki, norėjau paklausti, ar šiuo metų laiku galima ką nors pagauti Neryje dugnine arba plūdine meškerėmis? Kurią geriau pasirinkti?![]()
Jei pasakys kad ne . Uzduosi klausima kitos upes ar ezero temoi, ten irgi sulauksi atsakymo ne. Tada kas ? Neisi i zvejyba visai ?
Kadangi, dar neteko žvejoti Neryje, todėl ir domiuosi. Jeigu sulauksiu atsakymo ne, tuomet rinksiuos kitą, man žinomą, upę ar ežerą.
Na vienas sapalu pagavo bet kur nesako,gal ziemines duobes dar ne tuscios,vasarines bandisiu 2dieni ar 1dieniscorpium1 rašė:Narodas atrasykite plz,kas sian buvo prie Neries,o ypac tie kurie buvo ne kolhoze,rytoi planoju varyt bet dar ne apsisprendziau po 3dienio atsoso...ar kolhozas....ar vasarines viecikes..
Na,Kairy,as galvojau kad tu supranti kad as specialiai nauduoju sios zargoninius zodeliusKairys rašė:Kad Scorpas žvejoti moka, tai akivaizdu, bet kad su lietuvių kalba mokykloje jam sunkokai sekėsi, tai irgi akivaizdu: "narodas", "kolchozas", "atsosas" ir dar nemažai panašaus stiliaus žodžių dažnokai pasitaiko jo leksikoje.Žinoma, žvejybai ir supratimui, apie ką rašoma, tai dažniausiai netrukdo, jeigu esi kilęs nuo Vilniaus krašto, bet jei iš kur kitur arba jeigu tai jaunesnio amžiaus žmogus ko nors teiraujasi, tai gali ir nesuprasti kitą kartą minties.
![]()
Teisingai Scorpas sako, kad "tai žvejų forumas, ne lituanistų", bet kaip tai norisi, bent jau man, kad būtų išsireiškiama pakankamai taisyklingai.![]()
Čia draugiškai, nepriimkite piktuoju.Nei žvyno...
Na,Kairy,as galvojau kad tu supranti kad as specialiai nauduoju sios zargoninius zodeliusscorpium1 rašė:Kairys rašė:Kad Scorpas žvejoti moka, tai akivaizdu, bet kad su lietuvių kalba mokykloje jam sunkokai sekėsi, tai irgi akivaizdu: "narodas", "kolchozas", "atsosas" ir dar nemažai panašaus stiliaus žodžių dažnokai pasitaiko jo leksikoje.Žinoma, žvejybai ir supratimui, apie ką rašoma, tai dažniausiai netrukdo, jeigu esi kilęs nuo Vilniaus krašto, bet jei iš kur kitur arba jeigu tai jaunesnio amžiaus žmogus ko nors teiraujasi, tai gali ir nesuprasti kitą kartą minties.
![]()
Teisingai Scorpas sako, kad "tai žvejų forumas, ne lituanistų", bet kaip tai norisi, bent jau man, kad būtų išsireiškiama pakankamai taisyklingai.![]()
Čia draugiškai, nepriimkite piktuoju.Nei žvyno...
Tai gal kolhoze buvoManiakas rašė:Na vienas sapalu pagavo bet kur nesako,gal ziemines duobes dar ne tuscios,vasarines bandisiu 2dieni ar 1dieniscorpium1 rašė:Narodas atrasykite plz,kas sian buvo prie Neries,o ypac tie kurie buvo ne kolhoze,rytoi planoju varyt bet dar ne apsisprendziau po 3dienio atsoso...ar kolhozas....ar vasarines viecikes..
Tai kad ne man cia buvo...bent jau ne tik man,paziurek virsuje patsKairys rašė:Scorpai, viskas gerai, svarbu žuvį gaudyk ir kartais patarimais pasidalink, nes aš Nery pirmą žuvį gal į trečius metus sugavau.Šneki tu normaliai, juk visi supranta, o kad kartais tau kliūva, tai ir galima suprasti, dėl žuvies viskas, dėl pavydo
: niekas nepagauna, o tu kilogramais pavarai..
Nei žvyno...