Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #617785   stintapukis
 11 Kov 2015 14:08
Siandien buvom netoli Nemencines, uzutekiai grazus, viskas grazu, bet niekas nekibo. vienas vietinis sedejo tai tik eseriuka pagaves buvo :D
 #617835   Maniakas
 11 Kov 2015 18:49
Siandien buvau vienoj vecikej tai pagavau kuoju gal apie 1kg.,vakar draugelis +-7kg. tai pertekliu teko paleist net :D.Net neklauskit kur nepasakisiu iki grabo :D
 #617876   stintapukis
 11 Kov 2015 20:26
Na va dziugu, kad bent kazkam kimba :) as tai pirma karta prie Nemencines buvau, tai nelabai ko ir tikejausi :)
 #617905   scorpium1
 11 Kov 2015 21:35
Maniakas rašė:Siandien buvau vienoj vecikej tai pagavau kuoju gal apie 1kg.,vakar draugelis +-7kg. tai pertekliu teko paleist net :D.Net neklauskit kur nepasakisiu iki grabo :D
A kam klausti,ir taip aisku kad nuo Buivydziu i virsu,netoli pasienio buvai :-D
 #617972   andzej1984
 12 Kov 2015 07:29
Maniakas rašė:Siandien buvau vienoj vecikej tai pagavau kuoju gal apie 1kg.,vakar draugelis +-7kg. tai pertekliu teko paleist net :D.Net neklauskit kur nepasakisiu iki grabo :D
vakar tavo vecikej laabai silpnai kibo prastovejom nuo 6.30 iki 14.00 tai 1.5 kg o uzvakar 5 kg paemiau nu gal 5 be keliu gramu :grin:
 #617989   Maniakas
 12 Kov 2015 09:34
scorpium1 rašė:
Vat ir ne ;-) net ne vilniaus rajonas. :ruko
 #618061   algis82
 12 Kov 2015 15:39
Vakar užviniaus žemin vasarines vietikes dar miega
 #618067   gabras
 12 Kov 2015 16:08
treciadieni buivydziuos dauguma "ruke", salia manes gaude dviese isvis nieko nepagavo :) vienas praeidinedamas skundesi, kad nei vienos zuvies nepagavo. visi vaiksciojo pirmyn atgal. gryzdamas maciau, kad kazkiek gaude kas salia tilto stovejo ir toj ilankoj uz upelio, bet ten atsistot be sansu ir malonumo zvejot jokio. pats tik atvaziaves iskart pagavau pora kuoju, galvojau kad dabar pavarysiu :) bet sekancio kibimo sulaukiau tik uz keliu valandu ir kitoj vietoj. po piet viena gera "mamka" paeme is vidurio upes ir viskas.
 #618114   scorpium1
 12 Kov 2015 20:42
Maniakas rašė:
scorpium1 rašė:
Vat ir ne ;-) net ne vilniaus rajonas. :ruko
Hmmm...idomu....gal Kauno rajone tada? :-D
 #618128   liacius
 12 Kov 2015 21:21
buvau treiadieni ir as atvaziavau apie 12 pabuvau pora valandu prie salos dvi kojos. paskui apie 3 valanda atejau kur upelis i ta ilanka vietu pilna buva tai pagavau 3.5 kilagramu kuoju ir viena karsioka apie 350 gramu
 #618163   scorpium1
 13 Kov 2015 07:01
liacius rašė:buvau treiadieni ir as atvaziavau apie 12 pabuvau pora valandu prie salos dvi kojos. paskui apie 3 valanda atejau kur upelis i ta ilanka vietu pilna buva tai pagavau 3.5 kilagramu kuoju ir viena karsioka apie 350 gramu
Nu va,matai,ir Vilniaus rajone kimba! Nereikia net i Kauna vaziuoti :-D
 #618196   Mindaugas93
 13 Kov 2015 11:57
Sveiki, norėjau paklausti, ar šiuo metų laiku galima ką nors pagauti Neryje dugnine arba plūdine meškerėmis? Kurią geriau pasirinkti?
 #618202   romas100
 13 Kov 2015 12:21
Mindaugas93 rašė:Sveiki, norėjau paklausti, ar šiuo metų laiku galima ką nors pagauti Neryje dugnine arba plūdine meškerėmis? Kurią geriau pasirinkti?
Nu nesuprantu as tokiu klausimu :ruko
Jei pasakys kad ne . Uzduosi klausima kitos upes ar ezero temoi, ten irgi sulauksi atsakymo ne. Tada kas ? Neisi i zvejyba visai ?
 #618215   Mindaugas93
 13 Kov 2015 13:44
romas100 rašė:
Mindaugas93 rašė:Sveiki, norėjau paklausti, ar šiuo metų laiku galima ką nors pagauti Neryje dugnine arba plūdine meškerėmis? Kurią geriau pasirinkti?
Jei pasakys kad ne . Uzduosi klausima kitos upes ar ezero temoi, ten irgi sulauksi atsakymo ne. Tada kas ? Neisi i zvejyba visai ?
O aš nesuprantu lietuvių, kurie nemoka rašyti lietuviškai (temoI).
Kadangi, dar neteko žvejoti Neryje, todėl ir domiuosi. Jeigu sulauksiu atsakymo ne, tuomet rinksiuos kitą, man žinomą, upę ar ežerą.
 #618229   algis82
 13 Kov 2015 15:27
galima pagauti tik vieta ir sisteme pritaikiti dar masalas
 #618366   scorpium1
 14 Kov 2015 08:05
Mindaugas93 rašė:
romas100 rašė:
O aš nesuprantu lietuvių, kurie nemoka rašyti lietuviškai (temoI).
Kadangi, dar neteko žvejoti Neryje, todėl ir domiuosi. Jeigu sulauksiu atsakymo ne, tuomet rinksiuos kitą, man žinomą, upę ar ežerą.
Matote jaunuoli,forumas sis skirtas ZUKLEI ir visiems su zukle susijusiems dalykams,o ne lietuviu kalbos pamokelems.Man pvz nusispjaut - ar su klaidom parasys kaskas kad karsiai Nerije kimba,ar be. :ruko Cia ZVEJU forumas,o ne lietuviu kalbos mokytoju...mes be problemu vienas kita suprantame......gal tau i koki kita foruma.....sekmes pajeskose :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 scorpium1. Iš viso redaguota 14 kartus.
 #618368   scorpium1
 14 Kov 2015 08:14
Narodas atrasykite plz,kas sian buvo prie Neries,o ypac tie kurie buvo ne kolhoze,rytoi planoju varyt bet dar ne apsisprendziau po 3dienio atsoso...ar kolhozas....ar vasarines viecikes.. :ruko
 #618373   Maniakas
 14 Kov 2015 09:33
scorpium1 rašė:Narodas atrasykite plz,kas sian buvo prie Neries,o ypac tie kurie buvo ne kolhoze,rytoi planoju varyt bet dar ne apsisprendziau po 3dienio atsoso...ar kolhozas....ar vasarines viecikes.. :ruko
Na vienas sapalu pagavo bet kur nesako,gal ziemines duobes dar ne tuscios,vasarines bandisiu 2dieni ar 1dieni :)
 #618380   Rapolas
 14 Kov 2015 10:13
Mindaugai93, rinkis žinomą upę šiuo metu ;) Nery, jei nepažysti, šiek-tiek per anksti abiem būdais. Ką ten "lituanistai" scorpai:D svaigsta ir "pagauna", nekreipk dėmesio :-D jie užaugę prie tos upės :-D
 #618383   Kairys
 14 Kov 2015 10:41
Kad Scorpas žvejoti moka, tai akivaizdu, bet kad su lietuvių kalba mokykloje jam sunkokai sekėsi, tai irgi akivaizdu: "narodas", "kolchozas", "atsosas" ir dar nemažai panašaus stiliaus žodžių dažnokai pasitaiko jo leksikoje. ;-) Žinoma, žvejybai ir supratimui, apie ką rašoma, tai dažniausiai netrukdo, jeigu esi kilęs nuo Vilniaus krašto, bet jei iš kur kitur arba jeigu tai jaunesnio amžiaus žmogus ko nors teiraujasi, tai gali ir nesuprasti kitą kartą minties. :roll:
Teisingai Scorpas sako, kad "tai žvejų forumas, ne lituanistų", bet kaip tai norisi, bent jau man, kad būtų išsireiškiama pakankamai taisyklingai. ;uolrait
Čia draugiškai, nepriimkite piktuoju.Nei žvyno...
 #618387   scorpium1
 14 Kov 2015 11:12
Kairys rašė:Kad Scorpas žvejoti moka, tai akivaizdu, bet kad su lietuvių kalba mokykloje jam sunkokai sekėsi, tai irgi akivaizdu: "narodas", "kolchozas", "atsosas" ir dar nemažai panašaus stiliaus žodžių dažnokai pasitaiko jo leksikoje. ;-) Žinoma, žvejybai ir supratimui, apie ką rašoma, tai dažniausiai netrukdo, jeigu esi kilęs nuo Vilniaus krašto, bet jei iš kur kitur arba jeigu tai jaunesnio amžiaus žmogus ko nors teiraujasi, tai gali ir nesuprasti kitą kartą minties. :roll:
Teisingai Scorpas sako, kad "tai žvejų forumas, ne lituanistų", bet kaip tai norisi, bent jau man, kad būtų išsireiškiama pakankamai taisyklingai. ;uolrait
Na,Kairy,as galvojau kad tu supranti kad as specialiai nauduoju sios zargoninius zodelius :-D
Ir,kaip Vilniaus rajono gyventojiui(с) :-D ,dar gan neblogai moku isreiksti savo minti lietuviskai,ar tu galetum nors taip pat "blogai" rasyti rusu forume? :-D Cia draugiskai,Kairy,ne nusizeisk... :-D ::hai-bai
 #618389   scorpium1
 14 Kov 2015 11:15
Rapolas rašė:Mindaugai93, rinkis žinomą upę šiuo metu ;) Nery, jei nepažysti, šiek-tiek per anksti abiem būdais. Ką ten "lituanistai" scorpai:D svaigsta ir "pagauna", nekreipk dėmesio :-D jie užaugę prie tos upės :-D
Na o as prie "sitos" upes :-D
 #618390   scorpium1
 14 Kov 2015 11:23
scorpium1 rašė:
Kairys rašė:Kad Scorpas žvejoti moka, tai akivaizdu, bet kad su lietuvių kalba mokykloje jam sunkokai sekėsi, tai irgi akivaizdu: "narodas", "kolchozas", "atsosas" ir dar nemažai panašaus stiliaus žodžių dažnokai pasitaiko jo leksikoje. ;-) Žinoma, žvejybai ir supratimui, apie ką rašoma, tai dažniausiai netrukdo, jeigu esi kilęs nuo Vilniaus krašto, bet jei iš kur kitur arba jeigu tai jaunesnio amžiaus žmogus ko nors teiraujasi, tai gali ir nesuprasti kitą kartą minties. :roll:
Na,Kairy,as galvojau kad tu supranti kad as specialiai nauduoju sios zargoninius zodelius :-D
Ir,kaip Vilniaus rajono gyventojiui(с) :-D ,dar gan neblogai moku isreiksti savo minti lietuviskai,ar tu galetum nors taip pat "blogai" rasyti rusu forume? :-D Cia draugiskai,Kairy,ne nusizeisk... :-D ::hai-bai
PS O kas "nesupranta" ka as ten privarau tai gal ir nereikia man rasyti,as neuzpiksiu :-D
Paskutinį kartą redagavo 2 scorpium1. Iš viso redaguota 14 kartus.
 #618391   Kairys
 14 Kov 2015 11:24
Scorpai, viskas gerai, svarbu žuvį gaudyk ir kartais patarimais pasidalink, nes aš Nery pirmą žuvį gal į trečius metus sugavau. :-D Šneki tu normaliai, juk visi supranta, o kad kartais tau kliūva, tai ir galima suprasti, dėl žuvies viskas, dėl pavydo ;-) : niekas nepagauna, o tu kilogramais pavarai.. ;-) Nei žvyno...
 #618392   scorpium1
 14 Kov 2015 11:28
Maniakas rašė:
scorpium1 rašė:Narodas atrasykite plz,kas sian buvo prie Neries,o ypac tie kurie buvo ne kolhoze,rytoi planoju varyt bet dar ne apsisprendziau po 3dienio atsoso...ar kolhozas....ar vasarines viecikes.. :ruko
Na vienas sapalu pagavo bet kur nesako,gal ziemines duobes dar ne tuscios,vasarines bandisiu 2dieni ar 1dieni :)
Tai gal kolhoze buvo :ruko
 #618393   scorpium1
 14 Kov 2015 11:33
Kairys rašė:Scorpai, viskas gerai, svarbu žuvį gaudyk ir kartais patarimais pasidalink, nes aš Nery pirmą žuvį gal į trečius metus sugavau. :-D Šneki tu normaliai, juk visi supranta, o kad kartais tau kliūva, tai ir galima suprasti, dėl žuvies viskas, dėl pavydo ;-) : niekas nepagauna, o tu kilogramais pavarai.. ;-) Nei žvyno...
Tai kad ne man cia buvo...bent jau ne tik man,paziurek virsuje pats :-D Nei zvyno ir tau.. ::hai-bai
 #618417   Kairys
 14 Kov 2015 14:46
Pasiziuri, koks "leščius" avatare guli, ir viskas aisku, "работа мастера хвалит". ;uolrait
 #618457   scorpium1
 14 Kov 2015 17:52
Kairys rašė:Pasiziuri, koks "leščius" avatare guli, ir viskas aisku, "работа мастера хвалит". ;uolrait
Cia tu apie sita :-D :
Picture 022.jpg
Grazuolis,a ne?Pagautas pirmais mano metais Neryje,3.78kg jei ne klystu ;;yel
 #618459   tunas
 14 Kov 2015 18:04
Svarbiausia kontrobandiniu cigareciu pakelis ''plot
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123