Sveiki rybokai,
esu naujokas šitam forume, bet tikiuosi aktyviai įsijungt į diskusijas. Žodžiu situacija tokia, jog visa gyvenimą gyvenu šalia Nemuno ir Neries, Kaunietis žodžiu, bet niekaip neatsidarau normaliai šitose upėse, aišku normaliai niekad ir neužsiėminejau, nes patirtis tik vidutinio dydžio ir mažuose upeliuose.
Žodžiu reikalas tas, kad nuo šiemet nusprendžiau žūt būt bandyt perkast šitas upes. Prisiskaičiau daug, šitą temą nuo pat pradžių, dar žvejybos Nemune temą perskaičiau, mačiau ten Mike vienas rimčiausių ribokų, bet vistiek borisi Jūsų - asų patarimų.
Žodžiu mano biudžetas nėra įspūdingas, kaip dirbančiam studentui...

Turiu porą klausimų dėl įrangos.
Pirma spiningėlis : Shimano Beast Master CX 270L 3-14g, kaip mano užteks tokio? Vobleriukus pagal visų čia išrekomenduotus po truputį susirinkinėju, dar kokį įdomesnį pasiėmu. Pagrindinis klausimas dėl valo...

Kokį rinkis? Pintuką ar paprastą?Jeigu būtų galima su argumentais ir storiais? Ir dar dėl aprangos, turiu bridkelnes salmo, bet gumines tas, tai su jom ypač kai šilta sukaisti baisiai, žodžiu didelis diskomfortas, gal šitu klausimu kažka patarsit iki 100E?
Dėl vietų: gyvenu netoli Nemuno salos, šiaip gal kažkam negaila pasidalint vietom ar bent paonsultuot, kad ir PM. P.S. žvejoju pagavai - paleisk principu, labai retas atvejis, kad žuvį imčiau, tai žuvies neišnaikinsiu

), plius be patirties ir taip nemanau, kad labai apgaudysiu...
Kada sezona pradėt žadat - šapalų, meknių?
Dėkui už atsakymus.

Laikas praleistas žvejyboje - neįskaitomas į gyvenimo trukmę.