Naiss...
koks jo vardas ir kur ji galima susitikt? 

Jei žvejyba trukdo darbui - mesk darbą... 

Tai tipo alia kazkur kazkokia sodyba yr ?PIKE rašė:Radau gera upeli.yra upetakiu,ir nemazu.bet patarkit kaip apsisaugot nuo sunu.gal petardu pripirkt?
Ne ten sandelis kaskoks,du kaukazai begioja,raudonom akym.toks jausmas maitinasi tuo, ka pagauna.romas100 rašė:Tai tipo alia kazkur kazkokia sodyba yr ?PIKE rašė:Radau gera upeli.yra upetakiu,ir nemazu.bet patarkit kaip apsisaugot nuo sunu.gal petardu pripirkt?
Situacija ir man buvo tokia. Prasiau seimininku juos prisirist, neklause. Kita syk atvaziavau su igaliotiniu ir grasinimas pareiskimu, reikala sutvarke, sunys visad priristi dabar .
Tai jeigu vis dar yra geru upetakiu, tai pats nuspresk kuo maitinasiPIKE rašė:Ne ten sandelis kaskoks,du kaukazai begioja,raudonom akym.toks jausmas maitinasi tuo, ka pagauna.romas100 rašė:Tai tipo alia kazkur kazkokia sodyba yr ?PIKE rašė:Radau gera upeli.yra upetakiu,ir nemazu.bet patarkit kaip apsisaugot nuo sunu.gal petardu pripirkt?
Situacija ir man buvo tokia. Prasiau seimininku juos prisirist, neklause. Kita syk atvaziavau su igaliotiniu ir grasinimas pareiskimu, reikala sutvarke, sunys visad priristi dabar .
Na nebent sugebesi tas petardas degancias jiems i subines sukisti. Kitu atveju tik demesi atkreipsi is labai labai toli- Kaukazo su zaisliukais neisgasdinsi. Blogiausia tai, kad jie apie tave is labai toli suzino- dideli rata reikia apeit ir neapzuvauta ruoza palikt, kad neieiti i ju teritorija. Belieka uzmigdyt, kol miegos apzuvausi ta ruoza.PIKE rašė:Ne ten sandelis kaskoks,du kaukazai begioja,raudonom akym.toks jausmas maitinasi tuo, ka pagauna.romas100 rašė:Tai tipo alia kazkur kazkokia sodyba yr ?PIKE rašė:Radau gera upeli.yra upetakiu,ir nemazu.bet patarkit kaip apsisaugot nuo sunu.gal petardu pripirkt?
Nu va kompleksiskai tai jau kas kita- gali sumacytPIKE rašė:Na galvoju,reik duju jiems,poto iskarto po petarda i subine.
GražuMūza rašė:... Upelio vanduo labai skaidrus... Žuvies pamatyta gan nemažai, tik egzemplioriai labai jau visi kuklus...
Rytoj varysiu. Paziuresim kas ir kaip. Buvau si treciadieni prie upes, vanduo labai skiadrus, vietomis ledas.jashas rašė:Ar kas bandet zemaitijoj, kaip situacija su upeliais? norisi jau atidaryt upetakiu sezona
Sėdėdamas prie kompo ir laukdamas nežinia ko tikrai neatsidarysijashas rašė:... norisi jau atidaryt upetakiu sezona
1. Niekuom nesiskiria. Ta pati pjankė, bet tik su veltiniais.AAAzzz rašė:Peržvelgiau nemažai puslapių atgal, bet niekur neradau atsakymo į savo klausimą![]()
1. Kuo skiriasi upėtakių žvejyba žiemą ir šiltuoju metų laiku? Lėtesnis pravedimas? Agresyvesnės spalvos?
2. Prieš srovę ar pasroviui?
3. Kur šiuo metų laiku upelyje galima surasti upėtakį? Kokios tradicinės buvimo vietos būna po neršto?
O pačiam po sekso kur norisi? Į sporto salę ar pailsėti?AAAzzz rašė: Kokios tradicinės buvimo vietos būna po neršto?