Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #599481   aliusb27
 19 Lap 2014 08:13
Patikrinimas atliktas :) sunku patiket bet vakar pagavau nedidely gal 0,2 lyniuka...gamtos issidirbinejimas :) pakliuvo ir vegelyte viena.neilgai zvejojau,gal butu ir daugiau uzkibe,toks vaizdas susidare kad vakar kibt bande balta zuvis...nes sliekus nuknisinejo kas tai nuo kabliuku...
 #600150   new one
 23 Lap 2014 19:17
Sveiki gyvi, vėgeliautojai. Forumas ramus šiemet, neaišku tik dėl ko, ar niekas nebegaudo, ar gaudo, bet nieko nesako :)
Kaip ten bebūtų, šiandien judu pats pabandyt, nes wien info forumuose niekad neatskleidžia tikrosios tiesos :)
Sėkmės man :grin: ;-var-var.
 #600156   arunas888
 23 Lap 2014 19:32
new one rašė:Sveiki gyvi, vėgeliautojai. Forumas ramus šiemet, neaišku tik dėl ko, ar niekas nebegaudo, ar gaudo, bet nieko nesako :)
Kaip ten bebūtų, šiandien judu pats pabandyt, nes wien info forumuose niekad neatskleidžia tikrosios tiesos :)
Sėkmės man :grin: ;-var-var.
Patikek seis metais tokia tustuma kad ne tas zodis,pasiseka tik vienetams, net sekmes nereikia linketi :) rezultatas manau aiskus :/braj;
 #600685   miksta
 27 Lap 2014 09:17
Na va jau turiu info is rambyno, paciam nebeisejo vaziuoti draugas vienas islekė, sutiko 2 ekipažus, vieni per nakti 1 vėgėle pagavo ir viena atsikabino, kitas ekipažas 0 .Nieko gero žodziu, ziurėsim kaip draugui naktis praeis :)
 #600790   miksta
 28 Lap 2014 09:26
rezultatai is pirmos nakties: dvi vėgelės 1,5kg ir 1,3 kg, viena atsikabino prie kranto ir dar du tusti kibimai. Visas veiksmas sakė vyko nuo puse 12 iki 1 val. Ziurėsim kaip sekanti naktis praeis :)
 #600805   arunas888
 28 Lap 2014 11:15
miksta rašė:rezultatai is pirmos nakties: dvi vėgelės 1,5kg ir 1,3 kg, viena atsikabino prie kranto ir dar du tusti kibimai. Visas veiksmas sakė vyko nuo puse 12 iki 1 val. Ziurėsim kaip sekanti naktis praeis :)
O po sklepais tuscia.
 #600945   miksta
 29 Lap 2014 15:52
Antra naktis dar blogesne is vakaro keli sake tusti kibimai, sutampo ir palieka. Viena tik pagavo apie 9 val. O paskui visa nakti tuscia. Gal kas dar buvot kaip sekesi ?
 #603172   upinis
 13 Gru 2014 19:56
Baigiau šiemetinę vėgėlių žvejybą Neryje virš Santakos.
Ta proga gal kam įdomu bus nedidelė ataskaitėlė.
Per 4 žūkles 12 vėgėliukių, visos nelegalios. Turbūt, ten didesnės žuvys - retenybė. Bent jau man - nepapuolė.
Viena pagauta ant naktinio, visos kitos - ant porcijos. Pirkdavau atšaldytą kuoją ir dėjau ant kablio. Kai vakar negavau kuojos, nupirkau strimėlę - ima taip pat.
Rimtesnei išvykai link didesnių žuvų laiko neatsirado. Belieka tikėtis, kad po Naujųjų dar pasitaikys kokia proga.
 #608185   upinis
 14 Sau 2015 18:07
hoples rašė:Kas galanda is Vilnieciu ginklus savaitgaliui ? as jau eisiu kur prie namu tikrint . gal net jau po darbo penktadieni :)
Mano planas -lygiai toks pat. Ant ko ruošiesi gaudyt? Man iš rudenio labai pasiteisindavo kuojos gabaliukas. Jau keleta metų iš eilės.
Tikiuosi, dabar taip pabandęs, nepažeisiu taisyklių.
 #608278   hoples
 15 Sau 2015 10:52
upinis rašė:
hoples rašė:Kas galanda is Vilnieciu ginklus savaitgaliui ? as jau eisiu kur prie namu tikrint . gal net jau po darbo penktadieni :)
Mano planas -lygiai toks pat. Ant ko ruošiesi gaudyt? Man iš rudenio labai pasiteisindavo kuojos gabaliukas. Jau keleta metų iš eilės.
Tikiuosi, dabar taip pabandęs, nepažeisiu taisyklių.

as visada slieka + kuoja/karsi is mamos maximos.

kur zadi vaziuot / eit ?
 #608349   upinis
 15 Sau 2015 16:57
hoples rašė:kur zadi vaziuot / eit ?
Kažkur tarp Vilniaus ir Grigiškių. Priklausys nuo priėjimo/privažiavimo/nešamų ledų...
Tik dėl laiko dar neaišku - šeima savo dalį stengiasi atkovot :? .
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė