Patikek seis metais tokia tustuma kad ne tas zodis,pasiseka tik vienetams, net sekmes nereikia linketinew one rašė:Sveiki gyvi, vėgeliautojai. Forumas ramus šiemet, neaišku tik dėl ko, ar niekas nebegaudo, ar gaudo, bet nieko nesako
Kaip ten bebūtų, šiandien judu pats pabandyt, nes wien info forumuose niekad neatskleidžia tikrosios tiesos
Sėkmės man![]()
O po sklepais tuscia.miksta rašė:rezultatai is pirmos nakties: dvi vėgelės 1,5kg ir 1,3 kg, viena atsikabino prie kranto ir dar du tusti kibimai. Visas veiksmas sakė vyko nuo puse 12 iki 1 val. Ziurėsim kaip sekanti naktis praeis
Mano planas -lygiai toks pat. Ant ko ruošiesi gaudyt? Man iš rudenio labai pasiteisindavo kuojos gabaliukas. Jau keleta metų iš eilės.hoples rašė:Kas galanda is Vilnieciu ginklus savaitgaliui ? as jau eisiu kur prie namu tikrint . gal net jau po darbo penktadieni
upinis rašė:Mano planas -lygiai toks pat. Ant ko ruošiesi gaudyt? Man iš rudenio labai pasiteisindavo kuojos gabaliukas. Jau keleta metų iš eilės.hoples rašė:Kas galanda is Vilnieciu ginklus savaitgaliui ? as jau eisiu kur prie namu tikrint . gal net jau po darbo penktadieni
Tikiuosi, dabar taip pabandęs, nepažeisiu taisyklių.
Kažkur tarp Vilniaus ir Grigiškių. Priklausys nuo priėjimo/privažiavimo/nešamų ledų...hoples rašė:kur zadi vaziuot / eit ?