Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #594715   Evaldas Z
 22 Spa 2014 15:23
Bent jau man tai neblogai gaudydavo. Radau pries pora metu rasyta savo zinute - prie favoritu ji buvau priskyres :)
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... f9#p331180
Vis dar tebeturiu, tik jau beveik nebemaudau - atgaude jau savo :)
Squad minnow 65 sp.JPG
Squad minnow 65 sp.JPG (33.75 KiB) Peržiūrėta 6850 kartus(ų)
 #594742   zyzi
 22 Spa 2014 18:33
Bandziau savo squadus,bet deja nemaciau nei kibimo,butu gerai suzinot koki pravedima jiems naudojat pas mane 95kai,jai nesunku patarkit i pm ar cia :)
 #594795   Evaldas Z
 22 Spa 2014 21:49
Is squad'u tik mazuosiu ir turiu, tai apie didesnius nieko negaliu pasakyt. Su situo gaudydavau daugiausiai upej, tai pasroviui ar skersai sroves - twichas, o pries srove - greitejantys patraukimai su paleidimais atgal su srove pauzes metu. Siaip, kad nieko nepagavai pirmu bandymu, tai dar nieko nereiskia. Kiekvienam vobleriui zaidima reik parinkt. O be to, kaikuriems reikia astresnio, greitesnio smugelio, kad graziai judet pradetu, o kita ir minkstai truktelt uztenka. Tai va tie, kurie graziai zaidzia musami flegmatiskai, dabar, atsalus vandeniui, vis dazniau nukonkuruoja zvitrius greitus masaliukus. Nors siaip, neskaitant eseriu zukles, greito tvicingo su trumputem pauzem ar isviso be ju, as apskritai nelabai megstu. Bet cia tik mano pastebejimai ir zukles stilius toks, kitam viskas ir atvirksciai gali but.
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
 #595832   Pfk
 29 Spa 2014 19:33
pažiūrėk paskutinę Korsako laidą. pasiklausyk ką šneką, pažiūrėk kaip kotais dirba, bent jau kažkokia nauda toj laidoj tikrai yra.
o šiaip bent jau aš su paviršiniais darau ir stop&go, ir tvičo elementus taikau, ir paprastą tolygų pravedimą. jama visaip. jeigu nejama, einu namo.
 #595834   Rapolas
 29 Spa 2014 19:38
Tai su jais daug kas gaudo ,net nežinau ,kas negaudo jais :-D Aišku, krank'as krank'ui nelygu, bet jam labai jau daug pravedimų neprigalvosi, daugiausia džiaugies, kad kotas atlaiko vibraciją ir dantai nebarška ;)
p.s.: aš asmeniškai naudoju tiesinį :D pravedimą, varijuoju skirtingais greičiais ir paįvairinu pauzėmis ;)
 #595835   Vitalijus.R
 29 Spa 2014 19:42
Rapolas rašė:Tai su jais daug kas gaudo ,net nežinau ,kas negaudo jais :-D Aišku, krank'as krank'ui nelygu, bet jam labai jau daug pravedimų neprigalvosi, daugiausia džiaugies, kad kotas atlaiko vibraciją ir dantai nebarška ;)
p.s.: aš asmeniškai naudoju tiesinį :D pravedimą, varijuoju skirtingais greičiais ir paįvairinu pauzėmis ;)
Jasna.bandisim prakalbint.
 #595897   Ovidijus
 30 Spa 2014 08:53
Ka galėtumėt pasakyti apie megabass x 80? Vakar pasiėmiau porą tokių gerų spalvų pasirodė. Galvojau apie šlakių žūklę. Koks jų darbas? Ar tiks šlakiecams?
 #595924   Rapolas
 30 Spa 2014 13:46
Nu tai išduok tas spalvas ir įdėk tuos voblerius, jei jau nusipirkai, vistiek jau nieks nebeatims :-D
 #596039   t-vilkas
 30 Spa 2014 23:28
netycia nusipirkau duo realis jerkbait 100 floating ir ismeciau dezute '''bum gal pas ka netycia yra dezute nuo floatingo, arba gal kas turit minciu kaip is F padaryt SP, arba gal kas nori keist F i SP :e:e spalva mat tiger
 #596041   Vaidis
 31 Spa 2014 07:10
Ovidijus rašė:Galvojau apie šlakių žūklę.Ar tiks šlakiecams?
Pasiimk šituos šitam reikalui viewtopic.php?p=593508#p593508 ;-)
 #596046   Ovidijus
 31 Spa 2014 07:43
Problema, kad ne LT dabar esu. Pasiimčiau.:-)
 #596057   Rapolas
 31 Spa 2014 08:52
t-vilkas rašė:netycia nusipirkau duo realis jerkbait 100 floating ir ismeciau dezute '''bum gal pas ka netycia yra dezute nuo floatingo, arba gal kas turit minciu kaip is F padaryt SP, arba gal kas nori keist F i SP :e:e spalva mat tiger
Nekeisk, pasilik sau, deficitinis vobleris (flouting'as ,turiu maumeny :D), nes likę pardavime tik SP :-D
SP gali pasidaryt įvairiai... švinuką užspaust ant papilvės trišakio arba patį trišakį sunkesnį uždėt, papilvėj švino juostelę (pasisverk, ten visai nedaug trūksta iki SP musiau) priklijuot (šalia kilpelės), metaliniu pavadėliu galima kažką pareguliuot ir pan.
Paprasčiausia, tai SP kitą nusipirkt, tuomet turėsi ir F ir SP :-D
 #596058   Rapolas
 31 Spa 2014 08:57
Ovidijus rašė:Problema, kad ne LT dabar esu. Pasiimčiau.:-)
Geros tos dvi spalvos ,ir darbas jų geras ,ir skrenda jie gerai. Jei pinigų turėčiau sočiai ,tai tik megabasikais ir gaudyčiau :-D
 #596060   edmundaxx
 31 Spa 2014 08:58
Rapolas rašė:
Ovidijus rašė:Problema, kad ne LT dabar esu. Pasiimčiau.:-)
Geros tos dvi spalvos ,ir darbas jų geras ,ir skrenda jie gerai. Jei pinigų turėčiau sočiai ,tai tik megabasikais ir gaudyčiau :-D
Tik kad ten Khamsinai, ne Megabassai :D
 #596062   Rapolas
 31 Spa 2014 09:02
Dar ne toks glushas ,kap galvoji :-D nusipirko tai Megabasus ir spalvas net nurodė kokias, aukščiau postu pažvelk :-D
O khamsinus tai ten diego pusvelčiui pardavinėj ,irgi geros spalvos ;-)
 #596093   t-vilkas
 31 Spa 2014 11:41
Rapolas rašė:
t-vilkas rašė:netycia nusipirkau duo realis jerkbait 100 floating ir ismeciau dezute '''bum gal pas ka netycia yra dezute nuo floatingo, arba gal kas turit minciu kaip is F padaryt SP, arba gal kas nori keist F i SP :e:e spalva mat tiger
Nekeisk, pasilik sau, deficitinis vobleris (flouting'as ,turiu maumeny :D), nes likę pardavime tik SP :-D
SP gali pasidaryt įvairiai... švinuką užspaust ant papilvės trišakio arba patį trišakį sunkesnį uždėt, papilvėj švino juostelę (pasisverk, ten visai nedaug trūksta iki SP musiau) priklijuot (šalia kilpelės), metaliniu pavadėliu galima kažką pareguliuot ir pan.
Paprasčiausia, tai SP kitą nusipirkt, tuomet turėsi ir F ir SP :-D
nera jau vietos dezutese, bet turbut taip ir reiks daryt, koki viena is dezutes reiks pasalint
 #596112   Pfk
 31 Spa 2014 12:30
ar tvirtinat REALIS'us prie pavadėlio su segtuku, ar tiesiai ant skrutkės?
gaudo kabliai stygą su termo kembriku fiksuotu segtuku kas antru metimu :jop-mat viela #2 AFW
 #596115   DainiusM
 31 Spa 2014 12:50
hm... o man negaudu, kazkodel... gal segtukus mazesnius naudoju ir laisves jie maziau turi.
 #596117   DainiusM
 31 Spa 2014 12:54
Menke rašė:
Pfk rašė:Su multu tvicini ar su mesmale?
nuo sitos vietos placiau, prasyciau... :roll:
 #596131   t-vilkas
 31 Spa 2014 14:00
Pfk rašė:ar tvirtinat REALIS'us prie pavadėlio su segtuku, ar tiesiai ant skrutkės?
gaudo kabliai stygą su termo kembriku fiksuotu segtuku kas antru metimu :jop-mat viela #2 AFW
su segtuku tvirtinu, gaudo irgi daznai. pameginsiu si sestadieni be jokiu segtuku, tiesiai ant stygos kabint, paziuresim kas bus
 #596132   vaidaas
 31 Spa 2014 14:06
Pfk rašė:ar tvirtinat REALIS'us prie pavadėlio su segtuku, ar tiesiai ant skrutkės?
.. imi multa ir vargo nematai. Nes mes su draugeliu kai žvejojam pas mane multas , pas kolega mėsmalė, tai čiut ne kas antru metimu jam trišakis pasigauna pavadį, o aš su multu mėtau atsiputęs... :lol: Dar jei išeina su mėsmale tai kaip nors reikėtu stabdyt vala, prieš Realisui pasiekiant vandenį.... Draugeliui tai ne vien tik Realisai pastoviai taip pasikabina, bet pastebėjau kad ir Maksquadai 128 taip pat :!:
 #596134   Rapolas
 31 Spa 2014 14:12
t-vilkas rašė:... pameginsiu si sestadieni be jokiu segtuku, tiesiai ant stygos kabint, paziuresim kas bus
bus geriau ,tik pavadėlį šiek-tiek ilgesnį už voblerį dėk ;)
 #596135   t-vilkas
 31 Spa 2014 14:24
Rapolas rašė:
t-vilkas rašė:... pameginsiu si sestadieni be jokiu segtuku, tiesiai ant stygos kabint, paziuresim kas bus
bus geriau ,tik pavadėlį šiek-tiek ilgesnį už voblerį dėk ;)
nu vobleris 10 cm, pavadelis 15 cm
 #596137   martiz-zz
 31 Spa 2014 14:26
gaudau su jais paprasta rite ir su segtuku, neuzsikabina :roll: manau nuo metimo gal priklauso, arba tik uzmetus gal pakerti kaip ir persimeta :roll: o kad su multiku maziau persimeta manau nesamone :-D
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė