http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... f9#p331180
Vis dar tebeturiu, tik jau beveik nebemaudau - atgaude jau savo

Jasna.bandisim prakalbint.Rapolas rašė:Tai su jais daug kas gaudo ,net nežinau ,kas negaudo jaisAišku, krank'as krank'ui nelygu, bet jam labai jau daug pravedimų neprigalvosi, daugiausia džiaugies, kad kotas atlaiko vibraciją ir dantai nebarška ;)
p.s.: aš asmeniškai naudoju tiesinį :D pravedimą, varijuoju skirtingais greičiais ir paįvairinu pauzėmis ;)
Pasiimk šituos šitam reikalui viewtopic.php?p=593508#p593508Ovidijus rašė:Galvojau apie šlakių žūklę.Ar tiks šlakiecams?
Nekeisk, pasilik sau, deficitinis vobleris (flouting'as ,turiu maumeny :D), nes likę pardavime tik SPt-vilkas rašė:netycia nusipirkau duo realis jerkbait 100 floating ir ismeciau dezutegal pas ka netycia yra dezute nuo floatingo, arba gal kas turit minciu kaip is F padaryt SP, arba gal kas nori keist F i SP
spalva mat tiger
Geros tos dvi spalvos ,ir darbas jų geras ,ir skrenda jie gerai. Jei pinigų turėčiau sočiai ,tai tik megabasikais ir gaudyčiauOvidijus rašė:Problema, kad ne LT dabar esu. Pasiimčiau.:-)
Tik kad ten Khamsinai, ne Megabassai :DRapolas rašė:Geros tos dvi spalvos ,ir darbas jų geras ,ir skrenda jie gerai. Jei pinigų turėčiau sočiai ,tai tik megabasikais ir gaudyčiauOvidijus rašė:Problema, kad ne LT dabar esu. Pasiimčiau.:-)
nera jau vietos dezutese, bet turbut taip ir reiks daryt, koki viena is dezutes reiks pasalintRapolas rašė:Nekeisk, pasilik sau, deficitinis vobleris (flouting'as ,turiu maumeny :D), nes likę pardavime tik SPt-vilkas rašė:netycia nusipirkau duo realis jerkbait 100 floating ir ismeciau dezutegal pas ka netycia yra dezute nuo floatingo, arba gal kas turit minciu kaip is F padaryt SP, arba gal kas nori keist F i SP
spalva mat tiger
SP gali pasidaryt įvairiai... švinuką užspaust ant papilvės trišakio arba patį trišakį sunkesnį uždėt, papilvėj švino juostelę (pasisverk, ten visai nedaug trūksta iki SP musiau) priklijuot (šalia kilpelės), metaliniu pavadėliu galima kažką pareguliuot ir pan.
Paprasčiausia, tai SP kitą nusipirkt, tuomet turėsi ir F ir SP
Su multu tvicini ar su mesmale?Pfk rašė:ar tvirtinat REALIS'us prie pavadėlio su segtuku, ar tiesiai ant skrutkės?
gaudo kabliai stygą su termo kembriku fiksuotu segtuku kas antru metimuviela #2 AFW
nuo sitos vietos placiau, prasyciau...Menke rašė:Pfk rašė:Su multu tvicini ar su mesmale?
su multu valo surinkinejimas kitoks. Maziau uzsimetineja, nei su mesmale. Bent jau as taip pastebejau.DainiusM rašė:nuo sitos vietos placiau, prasyciau...Menke rašė:Pfk rašė:Su multu tvicini ar su mesmale?
su segtuku tvirtinu, gaudo irgi daznai. pameginsiu si sestadieni be jokiu segtuku, tiesiai ant stygos kabint, paziuresim kas busPfk rašė:ar tvirtinat REALIS'us prie pavadėlio su segtuku, ar tiesiai ant skrutkės?
gaudo kabliai stygą su termo kembriku fiksuotu segtuku kas antru metimuviela #2 AFW
.. imi multa ir vargo nematai. Nes mes su draugeliu kai žvejojam pas mane multas , pas kolega mėsmalė, tai čiut ne kas antru metimu jam trišakis pasigauna pavadį, o aš su multu mėtau atsiputęs...Pfk rašė:ar tvirtinat REALIS'us prie pavadėlio su segtuku, ar tiesiai ant skrutkės?
bus geriau ,tik pavadėlį šiek-tiek ilgesnį už voblerį dėk ;)t-vilkas rašė:... pameginsiu si sestadieni be jokiu segtuku, tiesiai ant stygos kabint, paziuresim kas bus
nu vobleris 10 cm, pavadelis 15 cmRapolas rašė:bus geriau ,tik pavadėlį šiek-tiek ilgesnį už voblerį dėk ;)t-vilkas rašė:... pameginsiu si sestadieni be jokiu segtuku, tiesiai ant stygos kabint, paziuresim kas bus