Man tai pilnai uztenka 0,16 pintuko. Naudoju jau 4-a sezona tik Daiwa Tournament 8 braid, butent 0,16 - 13kg (zalias). Pintukas man laaaabai patiko, superinis. Anksciau kazkaip nekreipiau demesio i silikoninius purskalus pintam valui, bet viena syk pabandus iki siol naudoju. Visada pries zvejyba papurskiu silikonu. Nors ir pats pintukas gan slidus, o po silikono pastebejau pintuko savybes tik pagereja. Pats pagrindinis momentas (tokiu atveju pasitaiko, kai metimas netaisingas) - barzda. tada paimu uz galus ir stipriai bet nestaigiai tempiu i priesingas puses - barzdos kaip ir nebuve. Vat su kitais pintais valais, tokia operacija atlikti man nepavykdavo, tiesiog barzda uzsitraukdavo dar stipriau, iki tol, kol pintukas atlaikydavo. Pintukas spalvos nepraranda net po 2-ju ''drozimo" sezonu. Uzmetimo ir atlaikymo savybes labai geros. Tai, kad Daiwa + silikonas = tam, ka ieskojau. Ir dar, jai zvejojate lasi pintuku, nepirkite maziau 150m!!! Neapsimoka. Man teko paciam su tuo susidurti. Po sezono neteksi 20 metru pintuko garantuotai, geriausiu atveju. Tai kitam sezonui turesi tik 110-120m to pintuko (geriausiu atveju). Ateis tas momentas, arba kaip pavadint, laimes akimirka, kai tu metru tau tiesiog bonaliskai pritruks. Asmeniskai perku 190-200metru pintuko, tiek kiek telpa i mano rite (be bondazo). Ir pilnai man uztenka 2-3 sezonams spiningui ir fideriui to pintuko (aisku apdorojant silikonu). Tiek ispudziu
Del zedeliu - siamet nupirkau pontoon21, daugiau nepirksiu.
Del suktuku - naudoju patikrintus mano megstamiausius Berkley
Del Runos logotipo - cia mano visa istorija. Trumpai: nusipirkau kazkada pries 5-6 metus Runos spininga uz 250lt su akcija, berods. Tada jis man labai patiko, kaip del kainos, akcijos (medium), ilgio (3m) ir testo (atrodo 7 - 24 gr.) ir as neapsirikau! Kaip sako, džizes, ka jis tik pas mane nemates. Ir spiningavima, ir kaip dugnine, ir juroj...

Kokios zuvies tik neistraukes: nuo kuoju iki monstriniu lasiu. Ir jis neluzo!!! Kiek buvo momentu, kada jis turejo luzti, bet jis neluzo!! Buvo laikas, kada as su juo specialiai elgiausi taip, kad kita sezona nusipirkti pagaliau sau nauja ''gera'' spininga. bet jis viska atlaike!

Ir as tiesiog isimyliejau i sita kota!

Ir jis patapo man relikvija.

Taip iki siol neturiu nei kroiksu nei glumiu nei... Nors norejau... galvojau dar viena Runos nusipirkti

radau pardei laiks zvejoti uz 135lt. ant tiek jis man patiko. Svaido masalus kaip kulkosvaidis

Vat kaip buna..
Sorry uz nevikusia nuotrauka, pats piesiaiu

geras mazgas pintuko su mono/fc.