Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #585797   ancitrusas
 24 Rgp 2014 14:36
vakar ir snd buvau dugnines su plude uzmerkes nei kibimo neturejau ir kur jus tos zuvies randat :)
 #586003   ONLY
 25 Rgp 2014 17:52
Sveiki, kur Jus tas zuvis neryje gaudote? Siandien buvau, kelias valandas pravaiksciojau Verkiuose, nuo aiksteles i kaire - net kibimo nebuvo...
 #586014   Kairys
 25 Rgp 2014 19:23
Nieko keisto, aš gal į trečius metus spiningu pirmą žuvį Naryje sugavau. ;-) Visoms žuvims savo vietos, laikas, gaudymo būdai ir panašiai, kol kas neaišku, ką gaudau ir kuo, spiningavai tikriausiai?
 #586018   ONLY
 25 Rgp 2014 19:53
Kairys rašė:Nieko keisto, aš gal į trečius metus spiningu pirmą žuvį Naryje sugavau. ;-) Visoms žuvims savo vietos, laikas, gaudymo būdai ir panašiai, kol kas neaišku, ką gaudau ir kuo, spiningavai tikriausiai?
Taip, spiningavau. Bandziau ivairiai, ir sapala ant vobleriuku ir blizges meciau ir gumos. Keista net, buvau ir duobiu uzejes, ir oras atrodo palankus, bet visai nk./
 #586034   Kairys
 25 Rgp 2014 22:11
Ateis ir į tavo kiemą šventė, svarbu nenuleist spiningo ir bandyt, stebėti upę, žuvis, žvejus, ieškot ramesnių ruožų, jei lydekos tikiesi, ir tikrai sulauksi. ;-)
 #586035   Vitalijus.R
 25 Rgp 2014 22:14
ONLY rašė:
Kairys rašė:Nieko keisto, aš gal į trečius metus spiningu pirmą žuvį Naryje sugavau. ;-) Visoms žuvims savo vietos, laikas, gaudymo būdai ir panašiai, kol kas neaišku, ką gaudau ir kuo, spiningavai tikriausiai?
Taip, spiningavau. Bandziau ivairiai, ir sapala ant vobleriuku ir blizges meciau ir gumos. Keista net, buvau ir duobiu uzejes, ir oras atrodo palankus, bet visai nk./
yra tos zuves.ir kimba neblogai.paskutines 2vi zvejybos 9 lydekos ir 2 salaciai.aisku lydekos ne dideles,bet didziausia 74cm ,visos gyvena toliau.va tik su sapalais mistika 'viarkt ,yr eseriu ner.
 #586043   Criuxas
 26 Rgp 2014 05:52
Man tai kažkaip nekyla noras žvejot Vilniaus miesto ribose - juk daug smagiau, kai aplink gamta, o ne miesto triukšmas... Nors pirmą šapalą Nerį pagavau ties Vingio parku. Yra tos žuvies, tik man gamtoj smagiau, nei ant betono :)
 #586046   Tukas
 26 Rgp 2014 06:37
PIKE rašė:
ONLY rašė:
yra tos zuves.ir kimba neblogai.paskutines 2vi zvejybos 9 lydekos ir 2 salaciai.aisku lydekos ne dideles,bet didziausia 74cm ,visos gyvena toliau.va tik su sapalais mistika 'viarkt ,yr eseriu ner.
Kaip tai eseriu ner? Ta prasme nelabai verta bandyti tikslingai Nerije eserius gaudyti?
 #586051   Vitalijus.R
 26 Rgp 2014 09:22
Kaip tai eseriu ner? Ta prasme nelabai verta bandyti tikslingai Nerije eserius gaudyti?[/quote]
verta gal,nzn as nemokuju gaudyt
 #586079   zaltyzz
 26 Rgp 2014 13:16
Na bent jau Kauno ribose ešerių yra belenkiek. Bent jau man geriausiai kala jie ant mažų sukrių :)
 #586095   Kairys
 26 Rgp 2014 14:56
Kauno Nery gali būti, Vilniaus Nery su ešeriais prastai, bent jau man jie retai pasitaiko, vos keli per sezoną. ;-) Žinoma, tikslingai jų ir negaudau, labiau į didesnes žuvis norisi orientuotis, o visi ešeriai, jei gerai pamenu, irgi tik sukrėmis sugauti. :!:
 #586104   egiduks
 26 Rgp 2014 16:03
Dryščiau paprieštarauti "Kairys" pastebejimui, kad eserei nery tik sukres gaudo. Tai priklauso nuo daugelio faktu, nadens lygio oro temperaturos.
Praeitais metais labia gerai kibo ant bronziniu sukriu. Seis metais kazkodel labiau megsta perlinius mikrikus. Ant sukriu visai nepasiraso. Siaip labia daug itakos turi vandens lygis, nes kur praeitais metais gylis buvo iki juosmens, tai siais metais vos pedas uzseme. taip kad ir eseriu reik ieskoti, jiems praeitais metais neiprastose vietose.
 #586130   TukasVS
 26 Rgp 2014 18:42
Vilniaus teritorijoje ešerių tikrai yra. Ir kimba, bent jau man, geriausiai ant mepps'ų. :)
 #586416   ONLY
 28 Rgp 2014 12:26
vaziuosim snd i nery dar karta laimes megint :) tik sikart toleliau uz vln, tikesimes bent zuvi pamatyt :cig.
 #586457   deividass
 28 Rgp 2014 16:35
Laba diena,
Gal kas si savaitgaly planuoja vaziuoti zvejoti su feederiu apie vilniu ir reikia kompanijos? Nezinau jokiu vietu apie vilniu.
 #586482   ONLY
 28 Rgp 2014 19:20
Ant spiningo vel plikas grizau. Ir dar taip permerke, kad maza nebuvo :)
 #586483   Vitalijus.R
 28 Rgp 2014 19:28
ONLY rašė:Ant spiningo vel plikas grizau. Ir dar taip permerke, kad maza nebuvo :)
As irgi.nuo 5 ryto iki 15 valandos.nei kibimo.nieko '''bum .atsosas
 #586491   ONLY
 28 Rgp 2014 20:03
As tai maciau kelis zvejus, bet su dugninem sedejo toliau, kazka pagavo. Klausimas kodel ant spino nelipa, zuvies tai yra.
 #586499   Vitalijus.R
 28 Rgp 2014 21:23
ONLY rašė:As tai maciau kelis zvejus, bet su dugninem sedejo toliau, kazka pagavo. Klausimas kodel ant spino nelipa, zuvies tai yra.
po 2-3 savaiciu,bus lydeku salaciu,dar anksti
 #586558   ilmaras
 29 Rgp 2014 12:51
PIKE rašė: po 2-3 savaiciu,bus lydeku salaciu,dar anksti
Jo ir prie upes be licenzijos negalesi pasirodyt su meskere
 #586586   Vitalijus.R
 29 Rgp 2014 15:01
ilmaras rašė:
PIKE rašė: po 2-3 savaiciu,bus lydeku salaciu,dar anksti
Jo ir prie upes be licenzijos negalesi pasirodyt su meskere
10lt,ar cia daug?30 procentu zveju su mailium atkris,kure vaiksto surenkineja visas lydekas,dau visokiu konkurentu atkris :grin:
 #586924   mindoze
 01 Rgs 2014 20:19
nu kad atkris tai neperdaugiausei nes raudonoji liga pradeda imti pagreiti ir visos dideles lydekos ir salaciai bus nusiaubti dideliu voblu nes spiningistu masiskai padauges ir nueis metalo ir plastiko banga per neri.
 #586955   Etikmat
 02 Rgs 2014 07:43
Maždaug iki kokio mėnesio dar galima pagaut Nery šamą arba ungurį, kada jau jiem per šalta pasidaro ir nebekimba?
 #587226   karselis
 03 Rgs 2014 19:25
Sveiki visi. Nemažai žmonių forume rašo, kad neryje nėra žuvies, kad ją sunku pagauti ir panašiai. Aš tikrai neesu neries profas, savo pirmą žuvį spiningu ten pgavau prieš savaitę, bet detaliai atpasakosiu savo žvejybas nuo rugpjūčio 29 iki Rugsėjo 3d. :)Neris ties Žirmūmų tiltu, Rugpjūčio 29d, apie 18.00 vakaro, oras neaiskus, aplinkui slankioja lietaus debesys, reik zvejot, kol nevėlu :D atejau tik trumpam pametyti nieko nesitikedamas, einu ,,zoletaja'; upes puse, ne krantine, po 10-15 minuciu pravedinedamas vobleriuka pajuntu kitam gale spurdancia zuvi, tai-eseriukas, dar vaikas, bet pirma neries zuvis spiningu :D tuo zvejyba ir pasibaige , ne prasidejo stiprus lietus ir teko vyniot meskeres. Rugpjucio 30d, 6.00 ryto, vel einu zoletaja puse, praeinu iki pat zaliojo tilto ane grybst, tik po zaliuoju tiltu griebe vobleriuka delninis eseriokas, toliau iki pat zveryno tilto visiskai tuscia, prie tilto apsisuku ir gryztu atgal iki zirmunu tilto, pasivaiksciota nemazai, bet rezultatai netenkina, taigi palekiu iki zatono ( ilankeles, kurioje ziemoja garlaivis), kuris yra siek tiek auksciau silo tilto. Ilankele tragiskai nusekus, gylis apie 50cm, bet prie susisiekimo su upe medzioja eserys, kuris i masalus nereaguoja, uz keliu metru kala salatis, bet lygiai taip pat mane ignoruoja, bebandydamas ji suviliot kazkur gerai isegu blizge. Blizge nuraunu ir pavarges varau namo. Rugpjucio 30d nezvejojau. Rugpjucio 31d, 16.20 esu po Zirmunu tiltu. Nepykit, bet vietu neneoriu isduoti, galiu pasakyt , kad ruoze nuo Zirmunu iki Zaliojo tilto- nuejo apie 1,5kg salatis, ir pasirase apie 150g sapaliokas.Rugsejo 1d., apie 16.00, tam paciam ruoze per 4 valandas 1 nerealizuotas kibimas ir 1 nelegalas margasis upetakis, uzkibo pagrindinej srovej. Rugsejo 2d. apie 16.00 as vel prie upes, ties Zirmunu tiltu. Velgi vieteles noreciau pasilikti sau, bet vel tam paciam ruoze ,,degtukinis'' eseriokas ir 32cm salaciukas ( pirmas gyvenime, laimes pilnos kelnes :D). Na ir Rugsejo 3d. tas pats ruozas,4 valandos drozimo, pabego apie 0,5 kg mekne, plyso lupa keliant ant krantines. Visas veiksmas ant 4cm lenkisko goral voblerio, crank tipo, tamsiai zalia nugara, ir salotines-geltonos spalvos sonai. Pirktas Seimyniskiu g., kote, 32lt.. Taigi meskeres broliai, gaudykit ir pagausit, tereikia tinkamo masalo, vietos ir labai daug kantrybes, as tuo issitikinau. Neris nera tuscia upe, tiesiog ja reikia perprasti. Na, visas romanas cia gavosi, bet tik norejau pasidalinti ispudziais ir padeti jums pagauti savo svajoniu zuvi!
 #587227   karselis
 03 Rgs 2014 19:28
Laimikiai gal ir ne įspūdingi, bet žuvies tikrai yra
 #587237   tomola
 03 Rgs 2014 20:20
Palyginus su tuo kas buvo 8 metus atgal, tai neryje nera zuvies.
 #587325   Kairys
 04 Rgs 2014 09:33
Karšeli, gražiai ir pozityviai nupasakojai savo žvejybų istoriją. ;uolrait
 #587342   hoples
 04 Rgs 2014 11:20
as irgi droziau neri tam ruoze. zirmunuose gyvenu, tik blizges ir sukres nieko kolkas be eseriuku nesuviliojo. aiskui, einu ne i ta puse. nuo silo tilto verkiu pusen, o kuria puse tu eini Karselis ? zirmunu puse ar antakalnio ?
 #587366   scorpium1
 04 Rgs 2014 13:01
tomola rašė:Palyginus su tuo kas buvo 8 metus atgal, tai neryje nera zuvies.
Pritariu,net pries 6 metus zymiai daugiau zuvies buvo...Siais metais gal tik viena zukle ir buvo,kada iki limito prigaudziau...Tikekimes geros ziemos ir daug sniego...bus ir zuvies tada...
 #587401   Kliwo
 04 Rgs 2014 17:07
scorpium1 rašė:
tomola rašė:Palyginus su tuo kas buvo 8 metus atgal, tai neryje nera zuvies.
Pritariu,net pries 6 metus zymiai daugiau zuvies buvo...Siais metais gal tik viena zukle ir buvo,kada iki limito prigaudziau...Tikekimes geros ziemos ir daug sniego...bus ir zuvies tada...
Jo! Kur sniegas - ten ir zuvys! ''plot ''plot ''plot ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var. :/braj;
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė