vakar ir snd buvau dugnines su plude uzmerkes nei kibimo neturejau ir kur jus tos zuvies randat 

Taip, spiningavau. Bandziau ivairiai, ir sapala ant vobleriuku ir blizges meciau ir gumos. Keista net, buvau ir duobiu uzejes, ir oras atrodo palankus, bet visai nk./Kairys rašė:Nieko keisto, aš gal į trečius metus spiningu pirmą žuvį Naryje sugavau.Visoms žuvims savo vietos, laikas, gaudymo būdai ir panašiai, kol kas neaišku, ką gaudau ir kuo, spiningavai tikriausiai?
yra tos zuves.ir kimba neblogai.paskutines 2vi zvejybos 9 lydekos ir 2 salaciai.aisku lydekos ne dideles,bet didziausia 74cm ,visos gyvena toliau.va tik su sapalais mistikaONLY rašė:Taip, spiningavau. Bandziau ivairiai, ir sapala ant vobleriuku ir blizges meciau ir gumos. Keista net, buvau ir duobiu uzejes, ir oras atrodo palankus, bet visai nk./Kairys rašė:Nieko keisto, aš gal į trečius metus spiningu pirmą žuvį Naryje sugavau.Visoms žuvims savo vietos, laikas, gaudymo būdai ir panašiai, kol kas neaišku, ką gaudau ir kuo, spiningavai tikriausiai?
Kaip tai eseriu ner? Ta prasme nelabai verta bandyti tikslingai Nerije eserius gaudyti?PIKE rašė:yra tos zuves.ir kimba neblogai.paskutines 2vi zvejybos 9 lydekos ir 2 salaciai.aisku lydekos ne dideles,bet didziausia 74cm ,visos gyvena toliau.va tik su sapalais mistikaONLY rašė:Taip, spiningavau. Bandziau ivairiai, ir sapala ant vobleriuku ir blizges meciau ir gumos. Keista net, buvau ir duobiu uzejes, ir oras atrodo palankus, bet visai nk./Kairys rašė:Nieko keisto, aš gal į trečius metus spiningu pirmą žuvį Naryje sugavau.Visoms žuvims savo vietos, laikas, gaudymo būdai ir panašiai, kol kas neaišku, ką gaudau ir kuo, spiningavai tikriausiai?
,yr eseriu ner.
As irgi.nuo 5 ryto iki 15 valandos.nei kibimo.niekoONLY rašė:Ant spiningo vel plikas grizau. Ir dar taip permerke, kad maza nebuvo
po 2-3 savaiciu,bus lydeku salaciu,dar ankstiONLY rašė:As tai maciau kelis zvejus, bet su dugninem sedejo toliau, kazka pagavo. Klausimas kodel ant spino nelipa, zuvies tai yra.
10lt,ar cia daug?30 procentu zveju su mailium atkris,kure vaiksto surenkineja visas lydekas,dau visokiu konkurentu atkrisilmaras rašė:Jo ir prie upes be licenzijos negalesi pasirodyt su meskerePIKE rašė: po 2-3 savaiciu,bus lydeku salaciu,dar anksti
Pritariu,net pries 6 metus zymiai daugiau zuvies buvo...Siais metais gal tik viena zukle ir buvo,kada iki limito prigaudziau...Tikekimes geros ziemos ir daug sniego...bus ir zuvies tada...tomola rašė:Palyginus su tuo kas buvo 8 metus atgal, tai neryje nera zuvies.
Jo! Kur sniegas - ten ir zuvys!scorpium1 rašė:Pritariu,net pries 6 metus zymiai daugiau zuvies buvo...Siais metais gal tik viena zukle ir buvo,kada iki limito prigaudziau...Tikekimes geros ziemos ir daug sniego...bus ir zuvies tada...tomola rašė:Palyginus su tuo kas buvo 8 metus atgal, tai neryje nera zuvies.