Kas liecia skestancius ismaniuosius, tai yra jau ir atspariu vandeniui, pats su tokiu antrus metus braidau, ir nekarta jis yra mates vandens.

dirbt ant krantų eikit

Nei vieno, nei kito nebutu buve. Nebent dar galejo valties savininkas ir i duda gaut, jei sakotis butu pradejes tokiu atveju.Cekasss rašė:Nu ir jeigu butum ikabines ir perpleses borta zinai kokios pasekmes butu? skaudantys kaulai ir patustejus pinigine.tai geriau nesigyrk kad problemu turi
siemet visi labai pikti tuo klausimu, nes keletas durniu su valltim atsirado. viena jau akmenim apmeteCekasss rašė:Nu reikes atlekt iki tavo vietu nemune su valtele paziuresim negi ten tikrai visi pasiruose snukius dauzyt del vietu.
as megstu, kad joks mazgas nevaiksciotu per ziedelius, t.y. pavadys turbut iki metro. Mazgas - modifikuotas varivas. Reiketu piest, nes nera internete pabaigos,Arvidys rašė:.... Aš mastau, kad butu nors koks fluorocarbono efektas manau reikia ne maziau 2metru. Tokiu atveju suktukas joks netinka nes jis jau eis per žiedus. Kokiu mazgu patartumėt sujungt fluorocarbona su pintuku? Tiesa planuoju gaudyt vobleriais jai tai svarbu.
Internetas tai pilnas, o aš klausiu kas patars tiksliai ir patikimą mazgąsuppyx rašė:seip tai google pilna
http://www.ant-bangos.lt/1868/mazgai-zv ... ir-ne-tik/
man patinka:
http://www.everglades-fishing.com/fishing-knots.htm
as tai mastau, kad realiai reiktu ne 2, o kokiu 20 metru, kad butu efektas. todel naudoju arba grynai FC (vobleriam), arba grynai pinta (vartiklem, nes su FC dugno nejausi ir laidosi jas ant zacepu) ir nedulkinu sau smegenu su tais pavadziais, nes papildomas mazgas tai tik papildoma silpna vieta, kas lasisu zvejyboj absoliuciai nepageidautina.Arvidys rašė:Aš mastau, kad butu nors koks fluorocarbono efektas manau reikia ne maziau 2metru.
Apie koki efekta eina kalba? As naudoju tokia kombinacija pintas + FC (Dragon Invisible) tik jis pas mane 40cm. Efektas turimas galvoje tas, kad toks trumpas neturi prasmes nes netenka prasmes tas jo "permatomumas" ir zuvis pastebes pinta ar cia dar kazkas kito?Arvidys rašė:Aš mastau, kad butu nors koks fluorocarbono efektas manau reikia ne maziau 2metru.
Aš irgi manau, kad čia labiau kalbama apie atsparuma trinciai, tampruma gal dar. O kaip shoklyderio naudot nelabai logikos butu. Valas pakankamai storas, kad užtektu blizgėm ir vobleriam pradiniai jėgai išlaikyti, nebent su 80gr metytuDainiusM rašė:manau kalbama kaip apie shock leaderi. tokiu atveju gabalas turi buti pakankamai netrumpas... del nematomumo fyg znajet... man labiau svarbu didesnis atsparumas akmenims ir kriauklems, paprastai risu ~ metra.
Gal kiek per griežti atsakymai atėjo į jaunos kolegės klausimą.Gintaryte rašė:Pasiskaiciau jus cia dabar ir pasimeciau :D Tarkim as turiu megojo bilieta ir specialiai negaudau lasisu (butent Antakalnyje) ir va netycia uzkimba :D iki pardes kelios min, as skambuti ir paprasau, kad drauge greit nupirktu licenzija?:D Ar taip negalima? Nes noreciau kas vakara pametyt, bet studente :D ne tokia turtinga kiekviena diena pirkt :D Ar butinai reikia turet lasisoms licenzija?:) Piktos dedes supras, kad lasisa bandau ikirst?:D
Nu nepyk, kad man nedaeinaMatasM rašė:Jau nesinori kartot banalių žodžių "Paskaitykit taisykles", nes vien šiame puslapyje jau tris kartus aiškiai buvo parašyta:
"Gintaryte ir nepamirsk, kad nuo rugsejo 15 d. aplamai prie Neries be megejo korteles negalima zvejoti"
"O nuo rugsėjo 16 d. iki spalio 15 d. tai be žvejo kortelės - Neryje niekaip, kaip ir sakė kolega Slovak"
"Nuo 16 rugsejo butinai turi tureti licenzija"
Ar čia baisiai sunku su teksto suvokimu, ar tiesiog norima, kad vyrai licenciją nupirktų?