Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #584627   CameL
 14 Rgp 2014 16:05
flashkin rašė:Sveiki, noriu pabandyti su poperiu gal patarsit koki modeliuka!? Gal kam koks labai jau pasiteisina? Kokios firmis geresnis? Yo- zuri, megabass… DUO?
:/braj; si pavasari paimiau salati unt megabas pop maxo tigerio spalva :)
 #584646   SauliusM
 14 Rgp 2014 19:53
papugos.JPG
visada noris kazka naujo pabandyt, tai siandien pasipildziau sitom papugom.

o cia Emporio Armani salonas pristato siu metu mados klyksma :-D

kodinis pavadinimas "SKAIDRUS PINKAS":
hamana.JPG
o is tikruju tai megabass zonk 77, spalva hamana (beveik Humana)...

o cia dar siaip del sportinio intereso OSP Dunk 48 is SPRO FlatBelly shad 45 side by side:
dunk.JPG
pabandykit atspet, kas nuo ko nusirase... :-D
 #584660   Vitalijus.R
 14 Rgp 2014 21:15
SauliusM rašė:
papugos.JPG
visada noris kazka naujo pabandyt, tai siandien pasipildziau sitom papugom.

o cia Emporio Armani salonas pristato siu metu mados klyksma :-D

kodinis pavadinimas "SKAIDRUS PINKAS":
hamana.JPG
o is tikruju tai megabass zonk 77, spalva hamana (beveik Humana)...

o cia dar siaip del sportinio intereso OSP Dunk 48 is SPRO FlatBelly shad 45 side by side:
dunk.JPG
pabandykit atspet, kas nuo ko nusirase... :-D
tas max rap crank geras,gerai gaudo.tik lezuvis greit trukineja
 #584668   Arvidys
 14 Rgp 2014 22:25
Sauliau kai pasitestuosi OSP Dunk 48 ir SPRO FlatBelly shad 45 gal galėsi pakomentuot kaip ten kas ir kokie skirtumai. Domina testas srovėje. Ir aišku kitas niuansas kuriuo jau dabar gali pasidalint tai kur nokoviai abu siuos žaisliukus.
 #584669   SauliusM
 14 Rgp 2014 22:53
Arvidys rašė:Sauliau kai pasitestuosi OSP Dunk 48 ir SPRO FlatBelly shad 45 gal galėsi pakomentuot kaip ten kas ir kokie skirtumai. Domina testas srovėje. Ir aišku kitas niuansas kuriuo jau dabar gali pasidalint tai kur nokoviai abu siuos žaisliukus.
dunka nukoviau ebajuj, o SPRO Esmeroj kur Vilniuj Maxima bazej (kazkas cervonca kainuoja). Srovej SPRO dirbo normaliai (bandziau Merkio duobese), bet jo nebeturiu ir daugiau nebebandysiu, o OSP dar nemaudytas. Bet jei dirbo SPRO, nezinau, kodel OSP turetu nedirbt.
 #584939   Vitalijus.R
 18 Rgp 2014 15:32
Kur viln didelis asortimentas dorado vobleriu?iskirus romadan parduotuve.
 #584943   Rapolas
 18 Rgp 2014 15:48
Būdavo Fanatikuose ,nors ir senokai buvau ;)
 #584946   Vitalijus.R
 18 Rgp 2014 16:08
Rapolas rašė:Būdavo Fanatikuose ,nors ir senokai buvau ;)
O kur fanatikai ?
 #585078   rusla02
 19 Rgp 2014 12:48
Turiu toki viena. Kol kas nepažuvintas, bet kad lydeks ji griebtu pilnai tikiu.
 #585084   Rapolas
 19 Rgp 2014 13:03
Turiu ,o ką, turiu ir 9cm :-D
 #585106   Rapolas
 19 Rgp 2014 14:35
O tai su kuom aš rėvose salačius gaudysiu ,nors realiai ans tik vienoj rėvoj ir tegaudo:D ,o ką deficitinis vobleris ir nėra nei Fanatikuose, nei Romadoj? :-D
 #585110   Vitalijus.R
 19 Rgp 2014 15:00
Rapolas rašė:O tai su kuom aš rėvose salačius gaudysiu ,nors realiai ans tik vienoj rėvoj ir tegaudo:D ,o ką deficitinis vobleris ir nėra nei Fanatikuose, nei Romadoj? :-D
Letuvoi nera :? .buvau visur.9cm yra.o 7 nea.turgui gal ir yra.o as turejau vena.draugelis neptunui atidave.is salmo venas modeliukas yra panasus.bet....
 #585164   zaltyzz
 19 Rgp 2014 20:58
Planuoju įsigyti keletą osp rudra, gal parekomenduosit į kokius spalvinimus reikėtų atkreipti dėmesį :) :?: (išskyrus mat tiger šį pirksiu tikrai :grin: )
 #585174   Vitalijus.R
 19 Rgp 2014 21:38
zaltyzz rašė:Planuoju įsigyti keletą osp rudra, gal parekomenduosit į kokius spalvinimus reikėtų atkreipti dėmesį :) :?: (išskyrus mat tiger šį pirksiu tikrai :grin: )
H-23 ;-var-var.
 #585206   Rapolas
 20 Rgp 2014 07:22
PIKE rašė:
Rapolas rašė:O tai su kuom aš rėvose salačius gaudysiu ,nors realiai ans tik vienoj rėvoj ir tegaudo:D ,o ką deficitinis vobleris ir nėra nei Fanatikuose, nei Romadoj? :-D
Letuvoi nera :? .buvau visur.9cm yra.o 7 nea.turgui gal ir yra.o as turejau vena.draugelis neptunui atidave.is salmo venas modeliukas yra panasus.bet....
"Ant smūgio" pasižiūrėjau vakare, tai voliojasi dėžutėse du (trečio ir ketvirto neradau:D ,perdaug dėžučių įvairiose vietose "išmėtyta":D) tenderiai, vienas kažkada (viršutinis) neblogai salačius rinko, o apatinis- šapaliecus. Buvau pasisunkinęs ir kilpelę palenkęs žemyn, kad darbą biškutį pagyvint.
Dorado_Tender_7cm.jpg
Dorado_Tender_7cm.jpg (398.33 KiB) Peržiūrėta 4961 kartus(ų)
Šiaip tai gan prastai metasi tie 7cm (devintukai jau žymiai geriau) tenderiukai, bet jei paleist pasroviui iki rėvos ir po to pradėt su juo dirbt, tai labai neblogas modeliukas buvo, nu aišku, kol japonų pas mus rinkoj neatsirado :-D dabar yra LM, SS zurikų visokiausių ir kitų jap/chin ,tai šitie ilsisi, paieškosiu tarp naujų dėžučių, gal dar ir neišpakuotą kokį surasiu, galėsiu parduot (jei rasiu, įmesiu žinutę į PM).
Apie Salmo minėjai, tai jei THrill'ą turėjai omeny ,tai tik vizualiai panašus vobleris, gerai skrenda, bet jį reikia gan greit traukt, taip kaip su tender'iu jau nepažaisi (pas lenkus yra ir kitų to tipo analogų /kenart/gloog).
 #585207   Rapolas
 20 Rgp 2014 07:26
Daugirdas rašė:O kuo Matt tiger taip sužavėjo?
Nepatikėsi ,bet lydekoms galima tik tą vieną spalvą teturėt :-D
p.s.: kuo giliau ,tuo geriau veikia
 #585211   zaltyzz
 20 Rgp 2014 08:19
Žmonės kalba, kad labai geras :)
 #585214   Daugirdas
 20 Rgp 2014 08:46
Rapolas rašė:
Nepatikėsi ,bet lydekoms galima tik tą vieną spalvą teturėt :-D
p.s.: kuo giliau ,tuo geriau veikia
O man kaip tik tigriukas stebuklu nerode, geriau 23, pienas ar persikas sudirbdavo...
 #585215   Rapolas
 20 Rgp 2014 08:50
Aaa ,tai gal pas tave blizgantis tigriukas ,kalba būtent apie "mat" (tigrų motinėlę :D) :-D
p.s.: keisčiausia, kad ans man dirba ir skaidriuose vandenyse (mutniakuose tai išvys tyliu- bekonkurencijos)
 #585216   Vitalijus.R
 20 Rgp 2014 08:53
Rapolas rašė:
PIKE rašė:
"Ant smūgio" pasižiūrėjau vakare, tai voliojasi dėžutėse du (trečio ir ketvirto neradau:D ,perdaug dėžučių įvairiose vietose "išmėtyta":D) tenderiai, vienas kažkada (viršutinis) neblogai salačius rinko, o apatinis- šapaliecus. Buvau pasisunkinęs ir kilpelę palenkęs žemyn, kad darbą biškutį pagyvint.
Dorado_Tender_7cm.jpg
Šiaip tai gan prastai metasi tie 7cm (devintukai jau žymiai geriau) tenderiukai, bet jei paleist pasroviui iki rėvos ir po to pradėt su juo dirbt, tai labai neblogas modeliukas buvo, nu aišku, kol japonų pas mus rinkoj neatsirado :-D dabar yra LM, SS zurikų visokiausių ir kitų jap/chin ,tai šitie ilsisi, paieškosiu tarp naujų dėžučių, gal dar ir neišpakuotą kokį surasiu, galėsiu parduot (jei rasiu, įmesiu žinutę į PM).
Apie Salmo minėjai, tai jei THrill'ą turėjai omeny ,tai tik vizualiai panašus vobleris, gerai skrenda, bet jį reikia gan greit traukt, taip kaip su tender'iu jau nepažaisi (pas lenkus yra ir kitų to tipo analogų /kenart/gloog).
Salmo stigas neblogas.
 #585220   Rapolas
 20 Rgp 2014 09:01
Sting'as tai išvis "plunksnelė" ,jei šešetukas ,tai tik palei kojas mėtyt, nu arba nuplukdyt kur reikia (apie upelius nešneku :D) ,bet ten kur man reikia, tai jis per gilus jau :-D
 #585224   Marka
 20 Rgp 2014 09:07
gaudėm iš vienos valties net į tą pačią vietą mėtėm, mano rudros buvo H-23 ir T-59, gavau 4-0 nuo kolegos persikiuko :donknow' pas mane kotas kietesnis buvo gal pravedimo nesugebėjau išgauti tokio kaip kolega, bet manau kad jei spalva nebūtų sugrojus pagrindinio vaidmens rezultatas būtų kiek švelnesnis :liež-uvis

o jei jau kalba pasisuko link tigriukų, tai šiandien turi planą savo ridžą arba apžuvinti arba palaidoti arba negyvai uždrožti, visi juos giria išsijuosia, rusu puslapiuose išvis kryžium gulas dėl tokių spalvų. jei jau nežiūrėti į tai kad čia fire tiger tai man dar viena jo savybė nepatinka: jis ne matinis o blizgus, lakuotas, bet blemba čia juk ridžas, tikiuosi pavyks man šiandien jį atkimšti :piktaz

va toks maniškis Paveikslėlis
 #585227   Daugirdas
 20 Rgp 2014 09:21
Nu man ant tigeriu grubiai sakant "nestovi" nors tu ka. Esu vieninteli turejes antkurio lydziai gerai kibdavo. Tai buvo senas (kai dar japonai Lietuvoje buvo dydziuleee retenybe) Aises medinukas. Kiek turiu japonu (ir matu ir blizgiu) tai snipstas... Nors kaip sakoma jei nera tikejimo, tai ir kibimu mazai... :) mato rudros neturiu, nu gal reiks pasiimt ir perlaust tigru uzkeikima :D
 #585228   Marka
 20 Rgp 2014 09:24
Daugirdas rašė:perlaust tigru uzkeikima :D
užsiimsiu ir aš šamanizmu :superšokas
 #585229   zaltyzz
 20 Rgp 2014 09:24
O ta persiko spalva tai H-08 jūs turit omenyje ar kokia kita?
Paveikslėlis
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė