flashkin rašė:Sveiki, noriu pabandyti su poperiu gal patarsit koki modeliuka!? Gal kam koks labai jau pasiteisina? Kokios firmis geresnis? Yo- zuri, megabass… DUO?

flashkin rašė:Sveiki, noriu pabandyti su poperiu gal patarsit koki modeliuka!? Gal kam koks labai jau pasiteisina? Kokios firmis geresnis? Yo- zuri, megabass… DUO?
tas max rap crank geras,gerai gaudo.tik lezuvis greit trukinejaSauliusM rašė:visada noris kazka naujo pabandyt, tai siandien pasipildziau sitom papugom.
o cia Emporio Armani salonas pristato siu metu mados klyksma
kodinis pavadinimas "SKAIDRUS PINKAS":
o is tikruju tai megabass zonk 77, spalva hamana (beveik Humana)...
o cia dar siaip del sportinio intereso OSP Dunk 48 is SPRO FlatBelly shad 45 side by side:
pabandykit atspet, kas nuo ko nusirase...
dunka nukoviau ebajuj, o SPRO Esmeroj kur Vilniuj Maxima bazej (kazkas cervonca kainuoja). Srovej SPRO dirbo normaliai (bandziau Merkio duobese), bet jo nebeturiu ir daugiau nebebandysiu, o OSP dar nemaudytas. Bet jei dirbo SPRO, nezinau, kodel OSP turetu nedirbt.Arvidys rašė:Sauliau kai pasitestuosi OSP Dunk 48 ir SPRO FlatBelly shad 45 gal galėsi pakomentuot kaip ten kas ir kokie skirtumai. Domina testas srovėje. Ir aišku kitas niuansas kuriuo jau dabar gali pasidalint tai kur nokoviai abu siuos žaisliukus.
O kur fanatikai ?Rapolas rašė:Būdavo Fanatikuose ,nors ir senokai buvau ;)
Parduok 7cmRapolas rašė:Turiu ,o ką, turiu ir 9cm
Letuvoi neraRapolas rašė:O tai su kuom aš rėvose salačius gaudysiu ,nors realiai ans tik vienoj rėvoj ir tegaudo:D ,o ką deficitinis vobleris ir nėra nei Fanatikuose, nei Romadoj?
H-23zaltyzz rašė:Planuoju įsigyti keletą osp rudra, gal parekomenduosit į kokius spalvinimus reikėtų atkreipti dėmesį![]()
(išskyrus mat tiger šį pirksiu tikrai
)
"Ant smūgio" pasižiūrėjau vakare, tai voliojasi dėžutėse du (trečio ir ketvirto neradau:D ,perdaug dėžučių įvairiose vietose "išmėtyta":D) tenderiai, vienas kažkada (viršutinis) neblogai salačius rinko, o apatinis- šapaliecus. Buvau pasisunkinęs ir kilpelę palenkęs žemyn, kad darbą biškutį pagyvint. Šiaip tai gan prastai metasi tie 7cm (devintukai jau žymiai geriau) tenderiukai, bet jei paleist pasroviui iki rėvos ir po to pradėt su juo dirbt, tai labai neblogas modeliukas buvo, nu aišku, kol japonų pas mus rinkoj neatsiradoPIKE rašė:Letuvoi neraRapolas rašė:O tai su kuom aš rėvose salačius gaudysiu ,nors realiai ans tik vienoj rėvoj ir tegaudo:D ,o ką deficitinis vobleris ir nėra nei Fanatikuose, nei Romadoj?.buvau visur.9cm yra.o 7 nea.turgui gal ir yra.o as turejau vena.draugelis neptunui atidave.is salmo venas modeliukas yra panasus.bet....
Nepatikėsi ,bet lydekoms galima tik tą vieną spalvą teturėtDaugirdas rašė:O kuo Matt tiger taip sužavėjo?
Žmonės kalba, kad labai gerasDaugirdas rašė:O kuo Matt tiger taip sužavėjo?
O man kaip tik tigriukas stebuklu nerode, geriau 23, pienas ar persikas sudirbdavo...Rapolas rašė:Nepatikėsi ,bet lydekoms galima tik tą vieną spalvą teturėtDaugirdas rašė:O kuo Matt tiger taip sužavėjo?
p.s.: kuo giliau ,tuo geriau veikia
Salmo stigas neblogas.Rapolas rašė:"Ant smūgio" pasižiūrėjau vakare, tai voliojasi dėžutėse du (trečio ir ketvirto neradau:D ,perdaug dėžučių įvairiose vietose "išmėtyta":D) tenderiai, vienas kažkada (viršutinis) neblogai salačius rinko, o apatinis- šapaliecus. Buvau pasisunkinęs ir kilpelę palenkęs žemyn, kad darbą biškutį pagyvint. Šiaip tai gan prastai metasi tie 7cm (devintukai jau žymiai geriau) tenderiukai, bet jei paleist pasroviui iki rėvos ir po to pradėt su juo dirbt, tai labai neblogas modeliukas buvo, nu aišku, kol japonų pas mus rinkoj neatsiradoPIKE rašė:Letuvoi neraRapolas rašė:O tai su kuom aš rėvose salačius gaudysiu ,nors realiai ans tik vienoj rėvoj ir tegaudo:D ,o ką deficitinis vobleris ir nėra nei Fanatikuose, nei Romadoj?.buvau visur.9cm yra.o 7 nea.turgui gal ir yra.o as turejau vena.draugelis neptunui atidave.is salmo venas modeliukas yra panasus.bet....
dabar yra LM, SS zurikų visokiausių ir kitų jap/chin ,tai šitie ilsisi, paieškosiu tarp naujų dėžučių, gal dar ir neišpakuotą kokį surasiu, galėsiu parduot (jei rasiu, įmesiu žinutę į PM).
Apie Salmo minėjai, tai jei THrill'ą turėjai omeny ,tai tik vizualiai panašus vobleris, gerai skrenda, bet jį reikia gan greit traukt, taip kaip su tender'iu jau nepažaisi (pas lenkus yra ir kitų to tipo analogų /kenart/gloog).
užsiimsiu ir aš šamanizmuDaugirdas rašė:perlaust tigru uzkeikima :D