nieko sau, reik aplėkt mažeikiškes, apveizėt
-------------------
Vakar vėl bandžiau experimentuot...
Situacija dėl pasikirtimo taisosi, jei tai galima pavadinti taisymusi...
Didesnėj kelmynėj nėra tekę dar žvejot, tvenkinys padarytas tokioj luomoj, kuri kažkada buvo užžėlusi medžiais, krūmais, juos išpjovė, ir užliejo vandeniu, pylimą tarp dviejų kalnų supylę. Turėtų būt ir kanalo vaga, kaip suprantu, bet jos dar neradau bemėtydamas, ir kažin kaip ten būtų su kibimais ton vagon užmetus...
Per ankstesnes dvi žvejybas buvau nutraukęs vieną sistemą, bet ten mesdavau visai prie pat, nes toliau- matydavosi išlindę stagarai... Vakar atsistojau naujoj vietoj, kur, kaip atrodė, galėjai šveisti ir toliau, kad ir vos ne per visą tvenkinį... Deja, nepakirtau nei žuvies, nes bandydamas kur užmest , nutraukiau 3 sistemas...
Po tų trijų nutraukimų, fideriui, atremtam į nendres, teko pailsėti kelias valandikes, nes nervai mano jau buvo, taip sakant, ant ribos
Berišdamas tas vis naujas sistemas ir beilsindamas nervus, plūdinuke ištraukiau 12 karosų 250- 600 g ...
Temstant, vėl surizikavau užmest fiderį į vidurį tvenkinio prie tokių žolyčių, aišku, galvodamas kad ten kemsynų gal nebus...Bet juk visad tikiesi, kad ten kur užmetinėji, jų nebus :D
Didžiai mano nuostabai, žuvis po kokių 5-ių min laukimo pasikirto pati, bet tai buvo ne karosas, o karpiukas 300 g . Sekančiu normaliu kibimu, neskaitant kuojyčių padrąskymo, vėl pasikirto, ir vėl tai buvo karpiukas, ... Neaišku liko, kaip būtų kimbant karosui, nes sutemo, šalta pasidarė ir krapnot pradėjo...
Taip sakant - du iš dviejų, manau, visai neblogas rezultatas
Kablius šį kart naudojau Owner Pint hook 53117 Nr 4
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.